brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.189
- Πόντοι
- 2.606
μωρη εσυ ξυγιεσαι τοπλες η αμα τα βγαλεις τα βυζα κανουν αυλακιες στην αμμο?ο νικ βγαινει ως σερφερ στην παραλια και πεφτουν μονα τους τα μαγιο
μωρη εσυ ξυγιεσαι τοπλες η αμα τα βγαλεις τα βυζα κανουν αυλακιες στην αμμο?ο νικ βγαινει ως σερφερ στην παραλια και πεφτουν μονα τους τα μαγιο
Καλά κανένας δεν έχει πάει Πάρο? θΑ ΜΕ ΤΡΕΛΆΝΕΤΕ.
πολυ ανησυχεις;...η λίγο..;ΤΟ ΣΤΡΙΝΓΚΆΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΈΦΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΏ
ξηγιεμαι πινακολαδα και γκριν τι και κουνω τον κωλο μου σε κατι γεροντες σαν και του λογου σου που τους πεφτει η γλωσσα οξω στις παραλιεςμωρη εσυ ξυγιεσαι τοπλες η αμα τα βγαλεις τα βυζα κανουν αυλακιες στην αμμο?
ξηγιεμαι πινακολαδα και γκριν τι και κουνω τον κωλο μου σε κατι γεροντες σαν και του λογου σου που τους πεφτει η γλωσσα οξω στις παραλιες
το βλέπω κάθε χρόνο το τσόλιεγω εχω παει στην Παρο αλλα δεν με αφηνε η Αλιμπερτη να ξεμυτισω απο το δωματιο - ολο σεξ ηθελε η καριολα - ευτυχως μου εδινε νερο και κανα μπιφτεκακι το πρωι !
πολυ ανησυχεις;...η λίγο..;
αστατε η παλια ερι ξυπνα μεσα μου και δεν ειναι εδω ο μπλιζ να την σβησει..σε εδωσε ασχημα !
θα σου κανα προταση για παλομπατζια αλλα τωρα παρ τα ρχιδια μου μεχρι λουτσα θα σε παωξηγιεμαι πινακολαδα και γκριν τι και κουνω τον κωλο μου σε κατι γεροντες σαν και του λογου σου που τους πεφτει η γλωσσα οξω στις παραλιες
οταν της το βαλεις .. το ανησυχομετρο εννοω να μας πεις να μας φυγει το αγχος και εμας..δεν έχω βάλει ακόμη το ανησυχόμετρο
το βλέπω κάθε χρόνο το τσόλι
αστατε η παλια ερι ξυπνα μεσα μου και δεν ειναι εδω ο μπλιζ να την σβησει..
μόνο στα νησάκια μην την πας και μπερδευτεί με κανένα καιτά και πετάξειθα σου κανα προταση για παλομπατζια αλλα τωρα παρ τα ρχιδια μου μεχρι λουτσα θα σε παω
όταν της το βάλω...............θα το καταλάβεις δε χρειάζεται να σου το πω ;)οταν της το βαλεις .. το ανησυχομετρο εννοω να μας πεις να μας φυγει το αγχος και εμας..
θα σου κανα προταση για παλομπατζια αλλα τωρα παρ τα ρχιδια μου μεχρι λουτσα θα σε παω
που γύρναγε πάλι ρε το πουτανάκι?Ερι σε εκνευριζουν αλλου νομιζω και ξεσπας στον καημενο τον Νικολακη τον Τριβη ! ειναι αδικο μανα μου αυτο !!
ναι εχω κληρονομικο χαρισμα και καταλαβαινω ποτε τον βαζετεόταν της το βάλω...............θα το καταλάβεις δε χρειάζεται να σου το πω ;)
αποκλείεται να με καταλάβεις τότε, είμαι αερογάμης δεν τον βάζωναι εχω κληρονομικο χαρισμα και καταλαβαινω ποτε τον βαζετε
τι λες ρε νικ εγω ειμαι αγαμητη ηλιθια σιγα μην καταλαβωαποκλείεται να με καταλάβεις τότε, είμαι αερογάμης δεν τον βάζω