Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Η σωστή δουλειά γίνεται με τις μελιτζάνες..Καρότα αγγούρια πιπεριές μακριές εχωωωω
Πάρε πάρε καλα κυρία
Η σωστή δουλειά γίνεται με τις μελιτζάνες..Καρότα αγγούρια πιπεριές μακριές εχωωωω
Πάρε πάρε καλα κυρία
εχω βρεθει αντιμετωπος και με πιο αγρια θεριαεγω ειμαι βελζεβουλις δεν πιανουν σε μενα τα κολπα ακομα να το καταλαβεις ;
πλακα πλακα εχω βγαλει τα μπουτια οξω και μου τα ζεσταίνειΒαλε αντιλιακο ειναι ακομα αρχη για μαυρισμα
επισης ετιναξα την ανθισμενη αμυγδαλιαβασικα ειναι ενθεν και ενδεν τον εμπαιρνει δεξια κι αριστερα
ροζυζειςπλακα πλακα εχω βγαλει τα μπουτια οξω και μου τα ζεσταίνει
Καρότα αγγούρια πιπεριές μακριές εχωωωω
Πάρε πάρε καλα κυρία
σε βρισκω πρωτοπόρο αυτα στον στρατο τα εμαθες ;Η σωστή δουλειά γίνεται με τις μελιτζάνες..
για να ροζυσω πρεπει να γινω κομπλεξαρα κομματακι δυσκολακιροζυζεις
και ενθερμη λογω του ηλίου που εχει κατακλύσει την πολη και μου μπαινει απο το παραθυρο
Ναι επομου με τις μελιτζανες καναμε...και που να δεις που τις αφηναμε οταν εδινε οκλαδωνσε βρισκω πρωτοπόρο αυτα στον στρατο τα εμαθες ;
σπερνεις ανεμους θα θερισεις θυελλεςγια να ροζυσω πρεπει να γινω κομπλεξαρα κομματακι δυσκολακι
τα παιδακια απο το γυμνασιο εχουν παει στην αριστοτελους και χαζολογανε, η στα HnM για να χαζεψουν τα γκομενιδια που καθονται και περιμενουν καρτερικα στην ουρα στο ταμειο, διοτι θα ερθει και ο τσιπρας και θα μας μπει η δραχγμούλα (το μοναδικο που θα μου μπει) και θα μεινουμε χωρις κραγιον (η προταση περιεχει τοποθετηση προιοντος )Και δε σε νοιαζει που ενω εσυ γραφεις εδω μεσα ξεγνιαστη τα παιδακια που εχουν κανει κοπανα απο το γυμνασιο τραβανε σελφιε με φωντο τα μπουτια σου?
μην αναφερεις το ονομα μου επι ματαιωσπερνεις ανεμους θα θερισεις θυελλες
παντζοπουλος ?μην αναφερεις το ονομα μου επι ματαιω
χαρηκα σπερνοςθυελλα
Μη το λες.Αν ο Τσίπρας φερει την κοινωνικη ανισοροποια και την καταρευση των θεσμών ομαδες απληστων και αιμοβόρων καταπατητών θα γυρνάνε σε όλη την πόλη θα σπάνε θα λεηλατούν και θα αφήνουν συντρίμια στο πέρασμα τους.Οι βιασμοί και οι κακοποιήσεις σεξουαλικής φύσης θα είναι καθημερινό φαινόμενο.τα παιδακια απο το γυμνασιο εχουν παει στην αριστοτελους και χαζολογανε, η στα HnM για να χαζεψουν τα γκομενιδια που καθονται και περιμενουν καρτερικα στην ουρα στο ταμειο, διοτι θα ερθει και ο τσιπρας και θα μας μπει η δραχγμούλα (το μοναδικο που θα μου μπει) και θα μεινουμε χωρις κραγιον (η προταση περιεχει τοποθετηση προιοντος )
βαλε το πουλι σου εκει που σπερνει ο αλεξ προς το παρον και περιπατειχαρηκα σπερνος
κουρδιστον πορτοκαλιν; ωραια ταινια μπορει να φαω και γω καμια αδεσποτη αν και εχω πλεον απελπιστειΜη το λες.Αν ο Τσίπρας φερει την κοινωνικη ανισοροποια και την καταρευση των θεσμών ομαδες απληστων και αιμοβόρων καταπατητών θα γυρνάνε σε όλη την πόλη θα σπάνε θα λεηλατούν και θα αφήνουν συντρίμια στο πέρασμα τους.Οι βιασμοί και οι κακοποιήσεις σεξουαλικής φύσης θα είναι καθημερινό φαινόμενο.