1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
2008 ντεκερ...
πα μαλ......
2008 ντεκερ...
που το εβαλες φιλε???αστο να παει σου λεω...
δεν εχει προβλημα σε επιδοσεις,το λαδι ειναι αυτο που με εκνευριζει.καιει επισης κ περισσοτερη βενζινη.αλλα τα 0-100 σε 5,6 αντι για τα 7,5 του εργοστασιου κ τα 275 τελικη μου κανουνααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
νατα μας......
αρχίσαν τα τσιμπήματα και οι μικρομαλακίες.......
αααααααααααααχαχαχαχχααχαχαχαχα
πες ρε χιτμαν, και θα σε κανονισω κατασταση με αγιολογικα μωρα στην σαλονικηπου το εβαλες φιλε???αστο να παει σου λεω...
audi....που να το εβαζα στον κωλο μου ρε?α3 σε λεω.ιδια κατασκευη εχουμε πιστεψεμε,αν μου ελεγες να το κανω τωρα ενω ξερω τι τραβαει το αμαξι δεν θα το εκανα.με εξαιρεση τις επιδοσεις που μαμανε δεν μου λεει κατι αλλο.βασικα ειμαι σε ηλικια γκαζιου,στα 24 οποτε δεν σκεφτομουν κατι αλλο πρι το βαλω εκτος απο αυτο.ξανασκεψου τοπου το εβαλες φιλε???αστο να παει σου λεω...
ειναι πολλα τα....αλογα Αρη!!!πες ρε χιτμαν, και θα σε κανονισω κατασταση με αγιολογικα μωρα στην σαλονικη
και μπουκαλακι οτι θες
στο λεω γιατι πιστευω οτι περσονας δεν εχει 300 αλογα
αλλα 300 μουλαρια απο αυτα σε παιρνουν απο το λιμανι της σαντορινης
και σε ανεβαζουν μεχρι απανου
γιατί δλδ τα μουλάρια δεν μετράνε;πες ρε χιτμαν, και θα σε κανονισω κατασταση με αγιολογικα μωρα στην σαλονικη
και μπουκαλακι οτι θες
στο λεω γιατι πιστευω οτι περσονας δεν εχει 300 αλογα
αλλα 300 μουλαρια απο αυτα σε παιρνουν απο το λιμανι της σαντορινης
και σε ανεβαζουν μεχρι απανου
audi....που να το εβαζα στον κωλο μου ρε?α3 σε λεω.ιδια κατασκευη εχουμε πιστεψεμε,αν μου ελεγες να το κανω τωρα ενω ξερω τι τραβαει το αμαξι δεν θα το εκανα.με εξαιρεση τις επιδοσεις που μαμανε δεν μου λεει κατι αλλο.βασικα ειμαι σε ηλικια γκαζιου,στα 24 οποτε δεν σκεφτομουν κατι αλλο πρι το βαλω εκτος απο αυτο.ξανασκεψου το
οχι ρε μαλακα...ρωταω σε ποιο συνεργειο το εβαλες...μου το εχουν ξαναπει για προβλημα με το λαδι.audi....που να το εβαζα στον κωλο μου ρε?α3 σε λεω.ιδια κατασκευη εχουμε πιστεψεμε,αν μου ελεγες να το κανω τωρα ενω ξερω τι τραβαει το αμαξι δεν θα το εκανα.με εξαιρεση τις επιδοσεις που μαμανε δεν μου λεει κατι αλλο.βασικα ειμαι σε ηλικια γκαζιου,στα 24 οποτε δεν σκεφτομουν κατι αλλο πρι το βαλω εκτος απο αυτο.ξανασκεψου το
Μια χαρά είναι...και μπέχοπα μαλ......
δεν λεει μωρεπειτε κ σε μενα ρε τι ενει κ μας κοκορευεται με τις 300 φοραδες......
φιλε το δικο μου,μου βγηκε μαζι με μετατροπη κ φουλ εξτρα,δερμα κ ηλιοροφη 31 χιλιαρικα.το s3 κανει 42-43 χιλιαρικα.ειναι πανω απο 10 χιλιαρικα διαφορα κ ειμαι πιτσιρικος οπως λεει ο πατερας μου για να εχω τετοιο αμαξι.ασε που δεν ειμαι πλεονεκτης κ το θεωρω υπεραρκετο για ολοδικο μου αμαξιπάρε ένα σ3 και άσε όλες τις άλλες παπαριές......
Μια χαρά είναι...και μπέχο
Πάει το γαμήσαμαν το θρεντάκι
22 χρονώ είσαι ρε πάσλα??? :oο
Υ.Γ.22.5
να έφερνες από γερμανία.......φιλε το δικο μου,μου βγηκε μαζι με μετατροπη κ φουλ εξτρα,δερμα κ ηλιοροφη 31 χιλιαρικα.το s3 κανει 42-43 χιλιαρικα.ειναι πανω απο 10 χιλιαρικα διαφορα κ ειμαι πιτσιρικος οπως λεει ο πατερας μου για να εχω τετοιο αμαξι.ασε που δεν ειμαι πλεονεκτης κ το θεωρω υπεραρκετο για ολοδικο μου αμαξι
22 χρονώ είσαι ρε πάσλα??? :o
Ρε περσόνα αυτά όλα είναι μαξούμια ωρέ???
ετσι...φιλε το δικο μου,μου βγηκε μαζι με μετατροπη κ φουλ εξτρα,δερμα κ ηλιοροφη 31 χιλιαρικα.το s3 κανει 42-43 χιλιαρικα.ειναι πανω απο 10 χιλιαρικα διαφορα κ ειμαι πιτσιρικος οπως λεει ο πατερας μου για να εχω τετοιο αμαξι.ασε που δεν ειμαι πλεονεκτης κ το θεωρω υπεραρκετο για ολοδικο μου αμαξι
εγω αν θες σε κοντραρω....[size=7pt]στο προ[/size]!!!!τελείως......
ΥΓ.
ντέκερ σε πάω κόντρα και παίζουμε και τις άδειες
ααααχχααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχα
άμα φέρεις και μπάφο θα σε αφήκω να κερδίσεις...ετσι...εγω αν θες σε κοντραρω....[size=7pt]στο προ[/size]!!!!
εμ βεβαια απο γερμανια....να έφερνες από γερμανία.......
η μέρα με τη νύχτα σου λέω.......