1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πρωταθλημα προπερσυ με το πρωτοφανες ξεφτυλικι να με αποθεωνεις μεσα στο σπιτι μου...σαν σιτι τουρ κατ'οικων...έλα καριόλα;
πότε πήρες τελευταία φορά τοσυ λου;
πρωτάθλημα;
κύπελλο;
εγώ έχω και τα 3 από πέρσι.
Αει γαμήσου τώρα....
πρωταθλημα προπερσυ με το πρωτοφανες ξεφτυλικι να με αποθεωνεις μεσα στο σπιτι μου...σαν σιτι τουρ κατ'οικων...
τσ λιγκ εχω 9 και εχεις 3 ρε καημενε...
Υ.Γ.την κυριακη θα παρεις αλλα Τρια..
axaxaxaxaxax.τσου λου έχεις 9;
ααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχααχαχαχα
το τσουλου ξεκίνησε τη δεκαετία του 90.....
τα χεις μπλέξει πουτάνα της Καταλονίας.....
πρόπερσι....
ααααααααααααααααχαχχαχαχαχααχ
μην ψάχνεις παρηγοριά χιλιοχυμμένη στην Ισπανία.....
2-6 μέσα στο σπίτι σου πουτάνα και με στάντινγκ οβέισιον.....
κλάψε.....
Tραγούδα όσο θές...πλύνε καλά μόνο την κλανύθρα σου κι έλα να σε γλεντήσουμε για άλλη μια φορά!!!axaxaxaxaxax.
δηλαδη τωρα καμια ομαδα δεν εχει κατακτησει γιουροπα λιγκ???
η σεβιλλη τι πηρε 2 φορες????
ξαναελα για ba(r)c(α)elor party στο β γυρο...
Tραγούδα όσο θές...πλύνε καλά μόνο την κλανύθρα σου κι έλα να σε γλεντήσουμε για άλλη μια φορά!!!
δεν ειμαι νεα δημοκρατια...σε αγαπάω αλλά ο χειρότερος συνδυασμός την τρέχουσα περίοδο είναι να είσαι ΑΕΚ , ρεάλ και νέα δημοκρατία.....
δεν ειμαι νεα δημοκρατια...
αντιμητσοτακης ειμαι...
Ξέρεις γιατί φωνάζει και προκαλεί...γουστάρει άγριο σεξ το πουτανάκι μας...τον ετοιμάζω να τον πάρουμε παρτούζα μπουλάκο...
αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ξέρεις γιατί φωνάζει και προκαλεί...γουστάρει άγριο σεξ το πουτανάκι μας...
χάλαμε εμείς χατήρι???
αααααααααααχα,χα,χα,χα,χα,χα...
Άρης και Liverpool,κάνω τίποτα ή απαιτείται κι το 3ο?σε αγαπάω αλλά ο χειρότερος συνδυασμός την τρέχουσα περίοδο είναι να είσαι ΑΕΚ , ρεάλ και νέα δημοκρατία.....
κανεις πιπες στο νησι πιπες κ στη θεσ νικηΆρης και Liverpool,κάνω τίποτα ή απαιτείται κι το 3ο?
χωρίς το 3ο είσαι ακόμα ελεγχόμενος....Άρης και Liverpool,κάνω τίποτα ή απαιτείται κι το 3ο?
κανεις πιπες στο νησι πιπες κ στη θεσ νικη