apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ρε Αρίωνα αυτός ο παπαροψωλαράς του κώλου τίνος κλώνος είναι?
της ντολυς
μπεεεεε
Ρε Αρίωνα αυτός ο παπαροψωλαράς του κώλου τίνος κλώνος είναι?
εσυ ρε νταβα του κωλου την βρηκες την τσεχα ?Ρε Αρίωνα αυτός ο παπαροψωλαράς του κώλου τίνος κλώνος είναι?
Μπορεις ομως να μου ευχηθεις να τα χιλιασω
Εισαι ενα ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ διαδικτυακο ψωνιο....που να ξέρω ρε φίλε αβανταδόρος κανενός μικροληγουρονταβατζή πρέπει να είναι...που γλυφουν κανένα κοκαλάκι... πριν καιρό ξεμαλιάστηκαν μεταξύ τους..
εσυ ρε νταβα του κωλου την βρηκες την τσεχα ?
Δεν εχω αλλο account εξυπνο πουλι ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
που να ξέρω ρε φίλε αβανταδόρος κανενός μικροληγουρονταβατζή πρέπει να είναι...που γλυφουν κανένα κοκαλάκι... πριν καιρό ξεμαλιάστηκαν μεταξύ τους..
Δεν εχω αλλο account
Διαφημισε το ΤΣΑΡΔΙ σου ρε παπαραμικροτσούτσουνε τράβα να φάς
Εισαι ενα ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ διαδικτυακο ψωνιο....
Με τοσους κλωνους και ακομα ΜΙΛΑΣ ξεπεσμενε ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ...
Εισαι ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ή ΜΑΛΑΚΑΣ?????????εισαι ψωλαρου η ψωλαρας??
μέχρι και στα κεράσματα που τους έκαναν σε κάτι μαγαζιά με μπόμπα ουίσκυ έριξαν ο ένας τον άλλο..τα χαλασανε στη μοιρασια?
και που ξέρεις ότι το τσουλί δεν ήταν άλλο άτομο? άλλο ήταν κολητό μου και απλά μετά μου το παραχώρησε όταν μου την έστησαν και με είχαν μπανάρει..αριωνα δεν σχολιασα,τη διαγραφη σου και την επιστροφη σου!αυτο που σχολιασα και που ειναι το ζητουμενο αυτου του θρεντ,ειναι το γεγονος οτι χρησιμοποιουσες το νικ νειμ τσουλι στη βαθης παραλληλα με το νικ αριων,και ενω δηλωσες οτι οποιο αλλα ακαουντ χρησιμοποιησουες,ενημερωνες οτι ησουν ο αριων,τελικα αποδειχτηκε οτι δεν το εκανες,και απλα λες ψεμματα!και μαλιστα ανοιξες ενα θεμα για τον ιδιο τον εαυτο σου,γραφοντας κολακιες για σενα !
Διαφημισε το ΤΣΑΡΔΙ σου ρε παπαρα
Εισαι ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ή ΜΑΛΑΚΑΣ?????????
μέχρι και στα κεράσματα που τους έκαναν σε κάτι μαγαζιά με μπόμπα ουίσκυ έριξαν ο ένας τον άλλο..
μιλάμε για ξεκατίνιασμα..
Μπραβο ρε τρομοκρατη των πληκτρων,LOSER των γυναικων και ΝΤΑΒΑ του ΚΩΛΟΥρε τράβα να παίξεις το τσουτσουνάκι σου!
συνεχιζεις ενα θεμα που θεωρειται ληξαν!το θρεντ αυτο αναφερεται σε διπλα νικ νειμς!αν τωρα βρεις μια κοπελλα που να πει οτι εγω της ζητησα κερασμα,φερτην να γραψει!αλλιως ασε τις κατινιες και τα ψεμματα που αποδειχτηκαν οτι δεν ισχυουν!μέχρι και στα κεράσματα που τους έκαναν σε κάτι μαγαζιά με μπόμπα ουίσκυ έριξαν ο ένας τον άλλο..
μιλάμε για ξεκατίνιασμα..
παιδικα επιχειρηματα ειναι αυτα αριων!!σου ποσταρα μηνυμα ΣΟΥ σαν τσουλι στη βαθης,που καλουσες τα μελη να δηλωσουν τη συμπαθεια στο προσωπο σου!αρα κοροιδευες το κοσμο!και που ξέρεις ότι το τσουλί δεν ήταν άλλο άτομο? άλλο ήταν κολητό μου και απλά μετά μου το παραχώρησε όταν μου την έστησαν και με είχαν μπανάρει..
νομίζω φίλε δεν αξίζει να ασχολούμαστε με άλλους άφησε τον παπαγιώργη κάνε την πλάκα σου εδώ μέσα και άσε τους αυτούς να βγάλουν τα μάτια τους..πιασε ενα πασατεμπο απο τη γωνια και σκυψε να στον φορμαρω καλα.
ακομη και στο ουισκι τρακα κανουνε???
που ,μπορουμε να βρουμε φωτο του παπα?
Μπραβο ρε τρομοκρατη των πληκτρων,LOSER των γυναικων και ΝΤΑΒΑ του ΚΩΛΟΥ