Νέα

Ποιων τα nick μπορεί να συμπίπτουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
που να ξέρω ρε φίλε αβανταδόρος κανενός μικροληγουρονταβατζή πρέπει να είναι...που γλυφουν κανένα κοκαλάκι... πριν καιρό ξεμαλιάστηκαν μεταξύ τους..
Εισαι ενα ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ διαδικτυακο ψωνιο....

Με τοσους κλωνους και ακομα ΜΙΛΑΣ ξεπεσμενε ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ...

krifobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
που να ξέρω ρε φίλε αβανταδόρος κανενός μικροληγουρονταβατζή πρέπει να είναι...που γλυφουν κανένα κοκαλάκι... πριν καιρό ξεμαλιάστηκαν μεταξύ τους..

τα χαλασανε στη μοιρασια?

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
μην τσιμπάτε στους κλώνους βαλτοί είναι για να μας αναγκάσουν να τους βρίσουμε και να μας μπανάρουν...

Επισκέπτης
αριωνα δεν σχολιασα,τη διαγραφη σου και την επιστροφη σου!αυτο που σχολιασα και που ειναι το ζητουμενο αυτου του θρεντ,ειναι το γεγονος οτι χρησιμοποιουσες το νικ νειμ τσουλι στη βαθης παραλληλα με το νικ αριων,και ενω δηλωσες οτι οποιο αλλο ακαουντ χρησιμοποιουσες,ενημερωνες οτι ησουν ο αριων,τελικα αποδειχτηκε οτι δεν το εκανες,και απλα λες ψεμματα!και μαλιστα ανοιξες ενα θεμα για τον ιδιο τον εαυτο σου,γραφοντας κολακιες για σενα  :idiot:!

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
αριωνα δεν σχολιασα,τη διαγραφη σου και την επιστροφη σου!αυτο που σχολιασα και που ειναι το ζητουμενο αυτου του θρεντ,ειναι το γεγονος οτι χρησιμοποιουσες το νικ νειμ τσουλι στη βαθης παραλληλα με το νικ αριων,και ενω δηλωσες οτι οποιο αλλα ακαουντ χρησιμοποιησουες,ενημερωνες οτι ησουν ο αριων,τελικα αποδειχτηκε οτι δεν το εκανες,και απλα λες ψεμματα!και μαλιστα ανοιξες ενα θεμα για τον ιδιο τον εαυτο σου,γραφοντας κολακιες για σενα  :idiot:!
και που ξέρεις ότι το τσουλί δεν ήταν άλλο άτομο? άλλο ήταν κολητό μου και απλά μετά μου το παραχώρησε όταν μου την έστησαν και με είχαν μπανάρει..

krifobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εισαι ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ή ΜΑΛΑΚΑΣ?????????

πιασε ενα πασατεμπο απο τη γωνια και σκυψε να στον φορμαρω καλα.
μέχρι και στα κεράσματα που τους έκαναν σε κάτι μαγαζιά με μπόμπα ουίσκυ έριξαν ο ένας τον άλλο..
μιλάμε για ξεκατίνιασμα..

ακομη και στο ουισκι τρακα κανουνε???
που ,μπορουμε να βρουμε φωτο του παπα?

Επισκέπτης
μέχρι και στα κεράσματα που τους έκαναν σε κάτι μαγαζιά με μπόμπα ουίσκυ έριξαν ο ένας τον άλλο..
μιλάμε για ξεκατίνιασμα..
συνεχιζεις ενα θεμα που θεωρειται ληξαν!το θρεντ αυτο αναφερεται σε διπλα νικ νειμς!αν τωρα βρεις μια κοπελλα που να πει οτι εγω της ζητησα κερασμα,φερτην να γραψει!αλλιως ασε τις κατινιες και τα ψεμματα που αποδειχτηκαν οτι δεν ισχυουν!

και που ξέρεις ότι το τσουλί δεν ήταν άλλο άτομο? άλλο ήταν κολητό μου και απλά μετά μου το παραχώρησε όταν μου την έστησαν και με είχαν μπανάρει..
παιδικα επιχειρηματα ειναι αυτα αριων!!σου ποσταρα μηνυμα ΣΟΥ σαν τσουλι στη βαθης,που καλουσες τα μελη να δηλωσουν τη συμπαθεια στο προσωπο σου!αρα κοροιδευες το κοσμο!

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
πιασε ενα πασατεμπο απο τη γωνια και σκυψε να στον φορμαρω καλα.
ακομη και στο ουισκι τρακα κανουνε???
που ,μπορουμε να βρουμε φωτο του παπα?
νομίζω φίλε δεν αξίζει να ασχολούμαστε με άλλους άφησε τον παπαγιώργη κάνε την πλάκα σου εδώ μέσα και άσε τους αυτούς να βγάλουν τα μάτια τους..

krifobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μπραβο ρε τρομοκρατη των πληκτρων,LOSER των γυναικων και ΝΤΑΒΑ του ΚΩΛΟΥ

εσυ τι εισαι ρε? ο νικητης των γυναικων????κοιτα ενα τυπο ρε που μας το παιζει και ψωλαρας........
ψωλαρας ψωλαρας ταρχιδια σου να φας............
ακους εκει ψωλαρας........
τελικα ποσο μικρη την εχεις ρε κομπλεξικε γαριδακι? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom