Νέα

Ποιων τα nick μπορεί να συμπίπτουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Άντε, και που να φανταστεί κανένας ότι είστε και συντρόφια.

Επισκέπτης
με τον αριωνα για καταδυσεις θα συζητησουμε,δεν νομιζω να του αρεσουν τα τατουαζ....αφου δεν του παει αυτο το στυλ,οσο και να προσπαθει  ;) ;)

ναι στους ρωσους πονταρει.... ;)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
κοντινοί ομοιδεάτες μπορεί σύντροφοι λίγο δύσκολο εγω προσωπικά δεν είμαι μέλος του ΚΚΕ οπότε ομοιδεάτες το ποιο κοντινό..

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
με τον αριωνα για καταδυσεις θα συζητησουμε,δεν νομιζω να του αρεσουν τα τατουαζ....αφου δεν του παει αυτο το στυλ,οσο και να προσπαθει  ;) ;)

ναι στους ρωσους πονταρει.... ;)
μπορεί να φέρω την Τάνια την Βουλγάρα αν κάνει ένα μικρό τατουάζ στο κωλομέρι έτσι κανένα μικρό τριαντάφυλο θα της πηγαίνει...

Necronomicon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
άλωστε στο ιντερνετ είμαστε  και δεν ξέρεις ποιος είμαι και τι μπορεί να είμαι..

και καλύτερα δεν χρειάζεται να μάθεις...

Μα ξέρουμε όλοι ποιος είσαι :2funny: Ένας μαλάκας κουμουνίστης κομπλεξικός ,αγάμητος,χοντρός (οι φωτογραφίες το λένε περίτρανα :idiot:) με 3 εξοχικά στο Γύθειο και μερικά χουντοχώραφα από το σοί της γυναίκας σου :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μα ξέρουμε όλοι ποιος είσαι :2funny: Ένας μαλάκας κουμουνίστης κομπλεξικός ,αγάμητος,χοντρός (οι φωτογραφίες το λένε περίτρανα :idiot:) με 3 εξοχικά στο Γύθειο και μερικά χουντοχώραφα από το σοί της γυναίκας σου :2funny:

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom