Επισκέπτης
Αλτεράκι μοναδική μου αγάπη... :-*Ερινα....
Αλτεράκι μοναδική μου αγάπη... :-*Ερινα....
α μωρη καργια..αλλου τρως,αλλου πινεις & αλλου πας & το δινεις???Αλτεράκι μοναδική μου αγάπη... :-*
Σε περιπτωση που σε ενδιαφερει η γνωμη μου..
Θα μπορουσες να μου ησουν συμπαθης, εαν δεν μου εδινες αυτο το συνεχες συναισθημα οτι εισαι ενα μονιμο "πνευμα αντιλογιας"..
Αυτα..
ΥΓ - Οπως καταλαβαινεις δεν ψηφισα, διοτι καμμια απαντηση δεν με καλυπτει..
α μωρη καργια..αλλου τρως,αλλου πινεις & αλλου πας & το δινεις???
Αλτεράκι μοναδική μου αγάπη... :-*
Εγώ φήφισα όχι γιατί δεν βάζει γυμνές της φώτο.
Το ότι η erinal έχει "κύκλο" που την υποστηρίζει φαίνεται και από το ότι μόλις πάει να ξεφύγει το ποσοστό του: "όχι γιατί δεν βάζει γυμνές της φώτο" μπαίνει αμέσως κάποιος και ψηφίζει γενικά, αόριστα και προκάτ "ναι, την συμπαθώ"! Εκεί που το "όχι, γιατί δεν βάζει γυμνές της φώτο" θα ήταν πολύ πιο φιλικό και παρείστικο.....
erinal_w, τα συναισθήματα μου για 'σένα είναι πολύ μπερδεμένα. Δώσε μου λίγο χρόνο να σκεφτώ. Μη με πιέζεις άλλο..
Mην την πέφτετε όλοι σε έναν...Ρε συ τώρα με προβλημάτισες. Εκτός όπων των άλλων προβλημάτων μου έχω ΚΑΙ "κύκλο"; Αρχίζω και ανησυχώ. Παλιέ λές να είναι στημένη η ψηφοφορία ;
Αν και να σου πω τώρα που το σκέφτομαι (αν και δεν συνηθίζω να σκέφτομαι έτυχε σήμερα βρέχει), πιστεύω ότι και όσοι με συμπαθούν είναι κλώνοι μου.
Ρε συ τώρα με προβλημάτισες. Εκτός όπων των άλλων προβλημάτων μου έχω ΚΑΙ "κύκλο"; Αρχίζω και ανησυχώ. Παλιέ λές να είναι στημένη η ψηφοφορία ;
Αν και να σου πω τώρα που το σκέφτομαι (αν και δεν συνηθίζω να σκέφτομαι έτυχε σήμερα βρέχει), πιστεύω ότι και όσοι με συμπαθούν είναι κλώνοι μου.
Ρούλινι, εσύ που είσαι παλία και τα ξέρεις αυτά, λές να έχω "κύκλο" ; Και αν έχω απο που τον κόλλησα; Ο αλτεράκι είναι παγκόσμια αγάπη ρούλι. Είναι αυτό που λέμε πιστοποιηση ISOμοναδική????????????????????????????????????????????????????????
Χαλάρωσε ρε άπαρτο μωρό...Δεν λέω αυτό....
Θα ήταν πιο φιλικό και παρείστικα πειρακτικό να ψηφίζανε "όχι γιατί δεν βάζει γυμνές της φώτο"....
Εμενα δεν με χαλας αλλα ειμαι ταγμενος στην siasia.
Επειδή βλέπω στο θρεντ ποιους ξεχωριζετε οτι μονο ο παραλίμνιος με συμπαθει και αυτός με εκλάμψεις βέβαια.. θέλω να δω την αλήθεια κατάματα
Α και επειδή ψάχνομαι και δεν βρισκω ρε σεις γκόμενακι αν με συμπαθει κανείς ας μου κάστει κιολας. Ευχαριστώ.
Ψαχνεις για επιβεββαιωση ή μου φαινεται????
μπορει και να ειπωθηκε αλλ βαριεμαι να διαβασω τεσσαρες σελίς
Δοξα Δραμας ολυμπιακος 1-0 και
Stacey Q Insecurity
[youtube=425,350]w8Hut9cLXho[/youtube]
Την χολέρα μήπως ξέρεις γιατί δεν την ψήφισε κανείς..;
check again darling :-*