Επισκέπτης
Εβαλα και ψηφοφορια τα καταφερα.
φυσικα το 3 εβαλαν ολοιΕβαλα και ψηφοφορια τα καταφερα.
ή "προτιμω να μου ξανασηκωθει οταν θα πεθανω"γιατι δεν εχει επιλογη "προτιμω να μη μου ξανασηκωθει"?
γιατι δεν εχει επιλογη "προτιμω να μη μου ξανασηκωθει"?
οχι γιατι συμπαθω τα κορακιαή "προτιμω να μου ξανασηκωθει οταν θα πεθανω"
Παπαγιώργη η λασπολογία των άπιστων δεν θα περάσει...Α, επι τη ευκαιρία, έχω ένα Hummer H2 σαν καινούργιο, καλομεταχειρισμένο. Χωρά 5-6 μασατζούδες άνετα πίσω για να πάνε για προσκύνημα. Τιμή προσιτή.οχι, εισαι στενή..
υ.γ. αν θες οντως να βαλεις στειλε μου πμ να σου δωσω οδηγιες χρησης..
τωραααααελα εχει...
Για να πει καποιος αν σε συμπαθει η οχι πρωτα πρεπει να σε ξερει, να εχετε ανταλλαξει αποψεις κ.λ.π. Ετσι δεν ειναι? Εγω τι να πω για σενα αφου δεν σε γνωριζω καθολου???Επειδή βλέπω στο θρεντ ποιους ξεχωριζετε οτι μονο ο παραλίμνιος με συμπαθει και αυτός με εκλάμψεις βέβαια.. θέλω να δω την αλήθεια κατάματα
Α και επειδή ψάχνομαι και δεν βρισκω ρε σεις γκόμενακι αν με συμπαθει κανείς ας μου κάστει κιολας. Ευχαριστώ.
στειλε τιμη με πι μι..Παπαγιώργη η λασπολογία των άπιστων δεν θα περάσει...Α, επι τη ευκαιρία, έχω ένα Hummer H2 σαν καινούργιο, καλομεταχειρισμένο. Χωρά 5-6 μασατζούδες άνετα πίσω για να πάνε για προσκύνημα. Τιμή προσιτή.
αν ειναι παραλληλογραμμο..΄
Πλεζουράκο μας τελέιωσαν τα καγκουρω να ψήσω το ανακόντα;
στειλε τιμη με πι μι..
αααααααααχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχααν ειναι παραλληλογραμμο..
mfm H fmf???Εγώ πάντως προτιμώ τα τρίγωνα... όχι, όχι τα Πανοράματος
Επειδή βλέπω στο θρεντ ποιους ξεχωριζετε οτι μονο ο παραλίμνιος με συμπαθει και αυτός με εκλάμψεις βέβαια.. θέλω να δω την αλήθεια κατάματα
Α και επειδή ψάχνομαι και δεν βρισκω ρε σεις γκόμενακι αν με συμπαθει κανείς ας μου κάστει κιολας. Ευχαριστώ.