ώπα. μισό να τη φωνάξω να τα πείτε αναμεταξύ σας.....
ααααααααχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχα
δεν χρειάζεται...έχουμε μιλήσει ήδη...
ρε τράγε έχει illusions η Κυπρος;
ώπα. μισό να τη φωνάξω να τα πείτε αναμεταξύ σας.....
ααααααααχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχα
δεν εχει νοημα να συνεχισουμε την συζητηση..
το βλεπουμε απο τελειως διαφορετικη οπτικη γωνια..
η κατερινα εχει το θαρρος της γνωμης της,δεν κρυβεται πισω απο το δαχτυλο της..
δεν ειναι αλλο ενα νικνεϊμ οπως το 99,99% των μελων..
οποιοσδηποτε γουσταρει μπορει να την βρει στο δελο της..
οτιδηποτε γραφει εχει ΠΟΛΥ μεγαλυτερη βαρυτητα..
ασχετα αν συμφωνω ή διαφωνω με τα γραφομενα της,την σεβομαι μονο & μονο που τολμαει να εκτιθεται τοσο ανετα σε ενα τοσο τεραστιο κοινο..
εκ παραλληλου πιστευω οτι ενα ΣΚ της ειναι ολοκληρη η ζωη,της πλειονοτητας των μελων..
Συμφωνώ μαζί σου και πρώτος της είπα μπράβο για την ειλικρίνειά της, το μεσημέρι όταν έγραφε ο καθένας το κοντό και το μακρύ του.Της πλειονότητας ναι εδώ συμφωνούμεδεν εχει νοημα να συνεχισουμε την συζητηση..
το βλεπουμε απο τελειως διαφορετικη οπτικη γωνια..
η κατερινα εχει το θαρρος της γνωμης της,δεν κρυβεται πισω απο το δαχτυλο της..
δεν ειναι αλλο ενα νικνεϊμ οπως το 99,99% των μελων..
οποιοσδηποτε γουσταρει μπορει να την βρει στο δελο της..
οτιδηποτε γραφει εχει ΠΟΛΥ μεγαλυτερη βαρυτητα..
ασχετα αν συμφωνω ή διαφωνω με τα γραφομενα της,την σεβομαι μονο & μονο που τολμαει να εκτιθεται τοσο ανετα σε ενα τοσο τεραστιο κοινο..
εκ παραλληλου πιστευω οτι ενα ΣΚ της ειναι ολοκληρη η ζωη,της πλειονοτητας των μελων..
δε χρειάζεται να είσαι ο ίδιος.Κούνια που σε κούναγε!Ναι μωρό το βρήκες και αυτόο ασπρουλιάρης είμαι
![]()
Τους Πακιστανους και τους Αλβανους εσεις τους πεταγατε εξω τοτε-για τωρα δεν ξερω και στην τελικη δεν με νοιαζει.Ούτε να πατήσεις..έχει κουνούπια μύγες κατσαρίδες τρόλευ λεωφορεία και πακιστανούς..
ειναι μορφη ο παιχτης και τον παω...εχει εναν σταθερο ρυθμο στα ποστ του...δεν χανεται στο σπαμ....Εδώ ρε ερευνητή..γίνεται της πουτάνας...κι εσύ κάνεις διαφήμιση...
Χαααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχ....!!!!!
τι είναι το illusions?δεν χρειάζεται...έχουμε μιλήσει ήδη...
ρε τράγε έχει illusions η Κυπρος;
αν εισαι ο ασπρος θελω πμ..... ;)Κούνια που σε κούναγε!Ναι μωρό το βρήκες και αυτόο ασπρουλιάρης είμαι
![]()
βαριέται πολύ στη δουλειά του.ειναι μορφη ο παιχτης και τον παω...εχει εναν σταθερο ρυθμο στα ποστ του...δεν χανεται στο σπαμ....![]()
δε χρειάζεται να είσαι ο ίδιος.
ίδιοι μαλάκες ειστε όλοι. φασόν ζωή φασόν κάψιμο.
και μετά ήρθαν οι μέλισσες....όπου είσαι, είμαι κι όπου θα'μαι θα'σαι πουστράκι...
Συμφωνούμε, στο έγραψα παραπάνωμεταξυ της πλακας & των αντεγκλησεων,καποιοι προσπαθουν να μιλησουν σοβαρα..
δυστυχως γραφουμε πολλοι ταυτοχρονα & αν καποιος δεν κανει ανανεωση ποηγαινοντας πισω 3 σελιδες για να διαβασει τι εχει γραφτει ενδιαμεσα,ευκολα χανει την μπαλλα..
χαουζ δες τι εχω γραψει & πιστευω οτι στο τελος θα συμφωνησεις..
Υ.Γ η μονη που με πιανει τελιακ,ειναι η συντρελλη μου..
τι είναι το illusions?
ναρκωτικό;
ααααααααααααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχα
γιες μάστερμεταξυ της πλακας & των αντεγκλησεων,καποιοι προσπαθουν να μιλησουν σοβαρα..
δυστυχως γραφουμε πολλοι ταυτοχρονα & αν καποιος δεν κανει ανανεωση ποηγαινοντας πισω 3 σελιδες για να διαβασει τι εχει γραφτει ενδιαμεσα,ευκολα χανει την μπαλλα..
χαουζ δες τι εχω γραψει & πιστευω οτι στο τελος θα συμφωνησεις..
Υ.Γ η μονη που με πιανει τελιακ,ειναι η συντρελλη μου..
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςγια σένα ναι...για μένα παιδότοπος...
Δεν κανω διαφημιση Κατερινα69.Εδώ ρε ερευνητή..γίνεται της πουτάνας...κι εσύ κάνεις διαφήμιση...
Χαααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχ....!!!!!
Ποτε να μην πας με τανα.Να ρωτησω κατι: πειραζει που δεν εχω παει ποτε με πουτανα (επαγγελματία) ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όχι δεν κάνεις διαφήμιση.Δεν κανω διαφημιση Κατερινα69.
Αυτη την γκομενα στο Κολωνου30 Β την γουσταρα ,γιατι εχει ...πολυ καλες αναρτησεις !
Εδω η γκομενα μας δεν αφηνει να την γαμησουμε οπως θελουμε !
Επισης πριν 15 ημερες ειχε στο Κολωνου30Β μια Ρουμανα μελαχροινη ,στο στυλ της Τινας Σπαθη ,επισης με φοβερη...συσπανσιον !
Κατι χειλαρες ωραιες και ξηγημενη !