Επισκέπτης
γιατι ρε???επειδη δεν εχεις το θαρρος-θρασος να το κανεις & εσυ???Με ενοχλεί να καμαρώνεις στο ότι θα εκμεταλευτείς κάποιον.
γιατι ρε???επειδη δεν εχεις το θαρρος-θρασος να το κανεις & εσυ???Με ενοχλεί να καμαρώνεις στο ότι θα εκμεταλευτείς κάποιον.
Που να ξαναπατησω?Καλά...άστο και ξαναπάτα..
Αφού είσαι άσχετη ρε ερι, τι πετάγεσαι?Κατριν τι εγινε μαναρι ; Τι εξηγείς στα ανηλιαγα ρειιιιι; Θα καταλαβουν λες; χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχα
απο μερεντα ξερεις;Που να ξαναπατησω?
Σε"σπιτι"στο Μεταξουργειο?
Στο ντελο κυρα μου εχω να πατησω απο τον περασμενο αιωνα,στο Μεταξι δε ΠΟΤΕ δεν πηγα.
οχι αλλα ο καθεις κοιταει(& ξερει) την δικια του καμπουρα..ως γνωστον εξω απο τον χωρο,πολλα τραγουδια..τι να σου πω για την δουλεια σου???εστω & μια λεξη να αρθρωσω & παλι μαλακας θα ειμαι..Μαγκιά της αν είναι καλή στη δουλειά της, η δικιά μου φαντάζεσαι ότι είναι λιγότερο απαιτητική και λιγότερο επικύνδηνη?
Που να δεις μικρέ οι Κύπριες τι γαμήσι κάνουν!
Να τον έχεις απο κοντά τον περσονάκο.Θα σε χρειαστεί η γυναικούλα του σύντομα!.
Παντρεμένη Κύπρια τυχεράκια!
κόφτε το μαλακισμένα με έχει πιασει νευρικόΣύντομα παντρεμένος θα είναι.Ξέρεις τι είναι αυτό για την ψυχοσύνθεση του παλικαριού μας;
Να δεις μετά τον γάμο πως θα τρέχει στις πουτάνες για παρηγορία!
Ρε μεγάλε...άκουσες να σε χαρακτηρίσω?Με ενοχλεί να καμαρώνεις στο ότι θα εκμεταλευτείς κάποιον.Στο γιατί επέλεξες το επάγγελμα γούστο σου καπέλο σου.Σου ειπα και μπράβο για την ειλικρίνειά σου.Ποιες αλήθειες πειράζουν και ποιον? Δεν ειμαι πουτανοαγαπούλης καψουράκος φιλενάδα,ξεκόλα απ το μικρόκοσμό σου, η γη σταμάτησε να περιστρέφεται γύρω σου προ πολλού
ειναι σπαμερ να διαγραφει τωρα......Αφού είσαι άσχετη ρε ερι, τι πετάγεσαι?
Αφού είσαι άσχετη ρε ερι, τι πετάγεσαι?
Θα πιάσουμε τι είναι ηθικό και τι όχι τώρα? Μη μου λες για θάρρος ή θράσσος Πλε.Δεν πάει έτσιγιατι ρε???επειδη δεν εχεις το θαρρος-θρασος να το κανεις & εσυ???
καλο ειναι αυτο τωρα???στο Μεταξι δε ΠΟΤΕ δεν πηγα.
Χαχαχαχαχαχαχαχ...πάω για ντεπόν...χαχαχαχαχαχ...!!!!Κατριν τι εγινε μαναρι ; Τι εξηγείς στα ανηλιαγα ρειιιιι; Θα καταλαβουν λες; χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχα
εχει πρίαμο η κύπρος ρε ;τώρα πάλι ρε;;; η περσόναινα είναι καβάτζα...γουστάρει τόσο πολύ που δεν χρειάζεται να την πάρω τηλέφωνο να βρεθούme..σμσ και σε 10' είναι στον πρίαμο...
νταβάι λέμε....
αααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα ζιγκολάκι το βολφάκι.
αααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Δεν ειπαμε κοπέλα μου να είσαι σχετική ούτε "σχετική" με τα μπουρδέλα,αλλά μη κάνεις το απελευθερωμένο νιάτο συνέχεια, φιλικά στο λέωΚαλύτερα ασχετη παρα "σχετικη"!χαχαχαχααχαχχααχ
γιατι ρε???επειδη δεν εχεις το θαρρος-θρασος να το κανεις & εσυ???
ααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχχαα τι μαλάκα είναι ρεκαλο ειναι αυτο τωρα???
Υ.Γ φοβασαι τους αλλοδαπους???
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
εσυ ξερεις απο βεσπα δεν μετρας.....Καλύτερα ασχετη παρα "σχετικη"!χαχαχαχααχαχχααχ