εχει πρίαμο η κύπρος ρε ;
ααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ
έχει η Αθήνα ρε βλάκα...έρχεται σε μένα το μωράκι μου...αχχχχχχχχχχχ..θα με κάνει να την ερωτευτώ...
εχει πρίαμο η κύπρος ρε ;
ααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ
Ρε μεγάλε...άκουσες να σε χαρακτηρίσω?
Και πού με είδες να καμαρώνω?
Έθεσες μια ερώτηση και απάντησα ξεκάθαρα..
Ιερόδουλη επαγγελματίας είμαι...
Αυτή είναι η δουλειά μου..
Δεν είμαι κρυφοπουτάνα να μασάω τα λόγια μου..
Τι σε πείραξε εσένα?
καλά κάνεις άδωνις.τι να κάνω;; να τους αρνηθώ;; αφού χαίρονται να χαρίζουν τα λεφτά του άντρα τους...αμαρτία να αρνηθώ,...
Ούτε να πατήσεις..έχει κουνούπια μύγες κατσαρίδες τρόλευ λεωφορεία και πακιστανούς..Που να ξαναπατησω?
Σε"σπιτι"στο Μεταξουργειο?
Στο ντελο κυρα μου εχω να πατησω απο τον περασμενο αιωνα,στο Μεταξι δε ΠΟΤΕ δεν πηγα.
πρακτορας της μιτ;Δεν ειπαμε κοπέλα μου να είσαι σχετική ούτε "σχετική" με τα μπουρδέλα,αλλά μη κάνεις το απελευθερωμένο νιάτο συνέχεια, φιλικά στο λέω
Αλήθεια ξέρεις τι δουλειά κάνω? Δεν φαντάζεσαι κι ούτε θες να ξες
Αλλά αυτοί που είναι αρτιμελείς κι έχουν αναπηρία στο μυαλό επειδή είναι άρρωστοι με το μουνί..αυτούς θα τους γδάρω..Ρε μεγάλε...άκουσες να σε χαρακτηρίσω?
Και πού με είδες να καμαρώνω?
Έθεσες μια ερώτηση και απάντησα ξεκάθαρα..
Ιερόδουλη επαγγελματίας είμαι...
Αυτή είναι η δουλειά μου..
Δεν είμαι κρυφοπουτάνα να μασάω τα λόγια μου..
Τι σε πείραξε εσένα?
μα η κυπραία με έχει κλειδώσει στη λευκωσια ρε καμένο, έχει να φύγει απ το νησί από τότε που λογοδωθήκαμε.έχει η Αθήνα ρε βλάκα...έρχεται σε μένα το μωράκι μου...αχχχχχχχχχχχ..θα με κάνει να την ερωτευτώ...
Δεν ειπαμε κοπέλα μου να είσαι σχετική ούτε "σχετική" με τα μπουρδέλα,αλλά μη κάνεις το απελευθερωμένο νιάτο συνέχεια, φιλικά στο λέω
Δεν ειπαμε κοπέλα μου να είσαι σχετική ούτε "σχετική" με τα μπουρδέλα,αλλά μη κάνεις το απελευθερωμένο νιάτο συνέχεια, φιλικά στο λέω
καλά κάνεις άδωνις.
ααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ρε μαλακισμένα έχω δακρύσει λέμε.
Εδω φιλε ,πρεπει να σε πληροφορησω οτι στο ...δρομο του Μεταξιου ,εμφανιζονται καποιες κοπελες ,για λιγες μερες ,που ειναι καλυτερες απο Σιτιτουρ !Που να ξαναπατησω?
Σε"σπιτι"στο Μεταξουργειο?
Στο ντελο κυρα μου εχω να πατησω απο τον περασμενο αιωνα,στο Μεταξι δε ΠΟΤΕ δεν πηγα.
μα η κυπραία με έχει κλειδώσει στη λευκωσια ρε καμένο, έχει να φύγει απ το νησί από τότε που λογοδωθήκαμε.
Φυλης πηγαινα.Τοτε λεμε,πριν το 2000.καλο ειναι αυτο τωρα???
Υ.Γ φοβασαι τους αλλοδαπους???
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Δεν ξέρεις τι δουλειά κάνω,πάει και στην ον το ίδιο,ούτε ποιος είμαι φυσικάΔεν σε επιασα.. Για δωσε ξηγα μιας και εισαι ηθικα ορθος και δεν εκμεταλευεσαι τον ανθρωπο που ξερει λιγοτερα απο σενα ..
ώπα. μισό να τη φωνάξω να τα πείτε αναμεταξύ σας.....έτσι σου λέει βρε χαζούλη..! σκέψου λίγο!!
δεν εχει νοημα να συνεχισουμε την συζητηση..Θα πιάσουμε τι είναι ηθικό και τι όχι τώρα? Μη μου λες για θάρρος ή θράσσος Πλε.Δεν πάει έτσι
Ε...και τι να κάνω?Αλλά αυτοί που είναι αρτιμελείς κι έχουν αναπηρία στο μυαλό επειδή είναι άρρωστοι με το μουνί..αυτούς θα τους γδάρω..
Και αύριο πάλι δακρυσμένος θα είσαι.Λόγω κραξίματος όμως
Βγάλε λοιπόν αυτό το ψευτοπροφίλ του πλακατζή και δείξε τον πραγματικό σου εαυτό.
Ξέρεις τώρα.Με απειλές του αέρα και εκ του ασφαλούς![]()
σωστότατο με σοβαρεύεις απότομα.δεν εχει νοημα να συνεχισουμε την συζητηση..
το βλεπουμε απο τελειως διαφορετικη οπτικη γωνια..
η κατερινα εχει το θαρρος της γνωμης της,δεν κρυβεται πισω απο το δαχτυλο της..
δεν ειναι αλλο ενα νικνεϊμ οπως το 99,99% των μελων..
οποιοσδηποτε γουσταρει μπορει να την βρει στο δελο της..
οτιδηποτε γραφει εχει ΠΟΛΥ μεγαλυτερη βαρυτητα..
ασχετα αν συμφωνω ή διαφωνω με τα γραφομενα της,την σεβομαι μονο & μονο που τολμαει να εκτιθεται τοσο ανετα σε ενα τοσο τεραστιο κοινο..
εκ παραλληλου πιστευω οτι ενα ΣΚ της ειναι ολοκληρη η ζωη,της πλειονοτητας των μελων..
Εδώ ρε ερευνητή..γίνεται της πουτάνας...κι εσύ κάνεις διαφήμιση...Εδω φιλε ,πρεπει να σε πληροφορησω οτι στο ...δρομο του Μεταξιου ,εμφανιζονται καποιες κοπελες ,για λιγες μερες ,που ειναι καλυτερες απο Σιτιτουρ !
Θελει ψαξιμο ,βεβαια ,και ψαχνοντας μπορει να δεις και ατομα απο το ...Τζουρασικ Παρκ !
Οπως ο χρυσοθηρας ,για να βρεις χρυσο ,κοσκινιζεις τη λασπη του ποταμου.
Στο μαγαζι της Κατερινας 69 ,Κολωνου30 Β ,εχει παντα καλο κομματι.
Πριν περιπου ενα μηνα ειχε μια ωραια Ρωσσιδα "Ραντα" ,ζωδιο Υδροχοο,που σε αφηνε να την γαμας σαν λοκατζης .