ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ποσο λιγος εισαι ρε στρακο???
απο το καναπε σου οπου ζεις ρε φλωρε? λιιιιιιιιιιιιιγος. ουτε με διακρινεις καν.
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ποσο λιγος εισαι ρε στρακο???
Οι αλήθειες συχνά ενοχλούν, ειδικά εδώ, κι ειδικότερα άμα προέρχονται από πουτάνες (επίτηδες δεν έγραψα ιερόδουλες)διαφωνούμε...
έγραψε πράγματα που ενδεχομένως να κάνουν πολύ κακό στη δουλειά της.
Το βρήκες...ααααααααααααχαχαχαχαχ..Αυτη ειναι μια σωστη ερμηνεια απο την μερια ενος ανωνυμου μελους(που και εγω ανωνυμος ειμαι),αλλα εμενα με βρισκει αντιθετο.
Το οτι εκτιθεται σαν αυτο που ειναι η Κατερινα ειναι δευτερευον,το πρωτευον ειναι να γινει ντορος γυρω απο την παρτη της για να μαζευτει πελατεια.
διαφωνησα στα περισσοτερα που ειπε η κατερινα. αλλα σε αυτο εχεις δικιο.
Ο μπουσουλας ειναι οτι δεν υπαρχουν ειλικρινεις τανες.
ρε μαλακα σου είπε ο πρεζάκιας.ναι οσο κανανε και στη νταρια που ελεγε φορα παρτιδα ειστε μαλακες. ααααααααχαχαχαχαχαχχχαχα ελαααααα εχω απαιτησεις απο σενα.
Επειδη δεν πατας στο μαγαζι ΣΟΥ σημαινει οτι το μαγαζι ΣΟΥ δεν εχει πελατες?Το βρήκες...ααααααααααααχαχαχαχαχ..
Ρε πολύξερε και παντογνώστη..δεν δουλεύω..
Έχω να πατήσω μήνες στο μαγαζί μου..κι αν πάω..
κανένας δεν το ξέρει γιατί δεν το λέω..
Και γιατί να το πω?
Εσύ κι όλοι οι κλώνοι όταν μπαίνετε δεν παραλείπετε ποτέ να αναφέρετε το πλήρες βιογραφικό μας κάτι που με το "σταθερό " σας νικ αποφεύγετε λες και θα σας χαλάσει η μόστρα.Ε αφού είναι ο Πέρσονας!
Γίνεται να έχει άδικο αυτό το παιδί ποτέ;Απαπα
ε νταξει. κατοχυρωθηκε τοτε.
αχαχαχαχα
ετσι ακριβως ρε ΒΛΑΚΑ..απο το καναπε σου οπου ζεις ρε φλωρε? λιιιιιιιιιιιιιγος. ουτε με διακρινεις καν.
Πες ,πες ,πες !Το βρήκες...ααααααααααααχαχαχαχαχ..
Ρε πολύξερε και παντογνώστη..δεν δουλεύω..
Έχω να πατήσω μήνες στο μαγαζί μου..κι αν πάω..
κανένας δεν το ξέρει γιατί δεν το λέω..
Και γιατί να το πω?
χμ
εχουμε
περσονας-ερευνητης-ψωλεξ-γουλφ
εκτορ-πλε
κατερινα-ποντικος-καλυβα
εγω ξεμπαρκη
χμ
κι εγω???![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μαλακα σου είπε ο πρεζάκιας.
αλλωστε η κατερίνα είναι πολλά χρόνια στην πιάτσα και είναι και πανέξυπνη.
είναι προφανές από τον τρόπο που ποστάρει ότι έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.
η ντάρια χαζοβιολιές και παπαριές έγραφε πάντα. και να φωτός απο τηο αθενς ερότικα και να ιντελεκτουέλ στάιλ....
τα δέλα είναι νέτα σταράτα. μπες βγες άει γαμήσου.
στα στούντιο μεταφέρθηκε λόγω οικονομικών αναπροσαρμογών η καβλαντίαση-αγαπουλίαση των στριπτιζάδικων.
Εδώ είμαι εγώ...ει ψιτ...ψουτ...με άνθρωπο μιλάς..οχι με τη μουνοευρωμηχανή που είναι στη Κολωνού..Επειδη δεν πατας στο μαγαζι ΣΟΥ σημαινει οτι το μαγαζι ΣΟΥ δεν εχει πελατες?
το μονο σιγουρο..Ειναι πιο εξυπνη απο την Νταρια,και επιπλεον ΞΕΡΕΙ τον Ελληνα)
Πως ξερεις οτι ο Εκτωρ Λοπεζ ,δεν δουλευε υπηρεσιαετσι ακριβως ρε ΒΛΑΚΑ..
μονο που εσυ δεν ξερεις καν που ειναι το μεταξι αλλα εχεις αποψη οπως εχεις & για το ποσο καλο εκανε το χαζοπρομοσιον της νταριας στο μαγαζι της..
συνεχισε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ..
καλα νταξει. τραβα πισω στα ποστ σου να δεις πως βαφτιζεις απο μυαλα τους κατεξοχην πελατες των μπουρδελων. τραβα πισω και στα ποστ της καθριν να δεις ποσο κολλημενους (ορθον) με το μουνι τους ξερει...νερα στα ποτα που λεει κλπ.
και ελα τωρα να μου πεις οτι κανει κακο στη δουλεια της με οποιο τροπο και να μιλησει, οτι και να πει. Εδω ρε η αλλη τουλεγε του παιχτουρα οτι τρως πορτα ρε μην ερθεις αντε γαμησου και αυτος το συζηταγε χαχαχαχαχαχαχ
ετσι ακριβως ρε ΒΛΑΚΑ..
μονο που εσυ δεν ξερεις καν που ειναι το μεταξι αλλα εχεις αποψη οπως εχεις & για το ποσο καλο εκανε το χαζοπρομοσιον της νταριας στο μαγαζι της..
συνεχισε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ..