Νέα

Ποιοι γαμάν καλύτερα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinolatris12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιοι γαμάν καλύτερα?

• Οι ανορθόγραφοι

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Οι Μπαμπινιότιδες

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ε και? Αυτο αποδεικνυει οτι οι γκομενες που τον γουσταραν ηταν πιο "ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ" απο τον τυπο. Αυτος τις ξεφτιλιζε, τις εχυνε στη μαπα κ αυτες γουσταραν να τον φανε απο αυτον (αλλα να παντρευτουν το καλο παιδι) και ετρεχαν απο πισω του!

Ακριβώς. Το αλάθητο γυναικείο ένστικτο ξέρει να διαλέγει.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ποιοι γαμαν καλυτερα????

Αυτοι που δεν γαμαν πολυ.....γιατι οταν τους κατσει να γαμησουν ξερουν οτι αυτο γινεται καθε 10 χρονια και τα δινουν ολα....γαμανε μεχρι τελικης πτωσεως

gayboy27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Γαμάνε καλύτερα οι ανορθόγραφοι, έχουν περισσότερη οργή... :-)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.741
Πόντοι
12.056
Aρα ο πιτσιλιστης....κατι ξερει.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
χεχε...κομπρεσερ ο πιτσιλιστης  :grin:  :grin:  :grin:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ποιοι γαμαν καλυτερα????

Αυτοι που δεν γαμαν πολυ.....γιατι οταν τους κατσει να γαμησουν ξερουν οτι αυτο γινεται καθε 10 χρονια και τα δινουν ολα....γαμανε μεχρι τελικης πτωσεως

Έτσι, γαμάνε οι  κατσαπλιάδες!!!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Έτσι, γαμάνε οι  κατσαπλιάδες!!!

Εχεις κανενα υποψη σου?
Οι κατσαπλιαδες δεν γαμανε καθε 10 χρονια, αλλα με μεγαλη συχνοτητα
Ασε ποθ ο αλλος αν γαμαει μια στα 10 χρονια, τι εμπειριες κ τι αντοχες θα εχει?
Θα νομιζει οτι την "ξεπατωσε" κ η γκομενα δεν θα εχει καταλαβει πραμα!

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
να σας πω κατι εγω την γυναικα μου την εχω ταραξει αλλα πριν παω σπιτι απο την δουλεια κανω και μια καταθεση στην φυλης οπως σημερα φυλης 86 πανω στην αννουλα :birdman: :dancing:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Να πω κάτι σε σχέση με τον υδραυλικό που διάβασα...

Κάποτε είμασταν 5-6 φίλοι, και είχαμε μια σοβαρή δουλειά. Η δουλειά είχε και μουτζούρα, σε ξένη χώρα, και το βραδάκι που τελειώναμε πηγαίναμε να γίνουμε όμορφοι (μπάνιο κλπ), και ροβολάγαμε προς το κοντινό μπαράκι ως γαμπροί. Το καμάκι ήταν μέσα στο πρόγραμμα, κάτι έβγαινε που και που, αλλά όχι σπουδαία πράματα.

Κάποια μέρα δεν μας έπαιρνε ο χρόνος, και λέμε "Δε γαμιέται, πάμε στο μπαράκι με τα ρούχα της δουλειάς". Μουτζούρηδες, ιδρωμένοι, να κολλάμε απο τη σκόνη, να βρωμάμε, γενικώς ένα χάλι. Αλλά την είχαμε δει "πάμε απόψε να πιούμε μια μπύρα, και δε πα να γαμηθούν οι γκόμενες".

ΠΑΙΔΙΑ, ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ!

Τις τράβαγε η μπόχα!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μου θύμισες ένα σκηνικό πριν 3 χρονια στην Αυστρία. Γνωρίζουμε στο τραίνο μια γκόμενα 33 χρονών τότε. Μιλάμε όλα οκ, και μετά από μισή με μία ώρα την πετυχαίνουμε στο σούπερ μάρκετ. Η γκόμενα μου λεει να πάμε σπιτι της να ακουσουμε μουσική και της λέω να πάμε πρώτα στο ξενοδοχείο να κάνουμε ένα μπάνιο και μετά βρισκο΄μαστε για μπύρα...

Άσε που μια φορά με είχε δώσει μια αθλήτρια του ξυν. βολλευ τη φανέλλα της. Ε, για 3 μέρες την φορούσα και δεν την έβγαζα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom