Νέα

Ποιοί είναι οι νόμιμοι οίκοι στην Αθήνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kalampalikis2369
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Than77

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
μαν, ο πρώτος νόμιμος οίκος είναι τούτος εδώ... τους άλλους πέντε δεν τους ξέρω..

Νομίζω ότι έχεις άδικο, buddy!!! Δεν είναι [move]νόμιμος[/move] οίκος, αφού κανένας δεν ελέγχεται, και δεν είναι υπεύθυνος για τίποτα εκεί μέσα, άσε που τα αδήλωτα εισοδήματα των εκδηδώμενων (βουλευτών  :o) είναι πολλά, και φυσικά δεν νομίζω ότι η δημόσια υγεία προάγεται στη βουλή  :zfuck:, αφού τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν προ πολλού καταρρεύσει . . . μάλλον πρέπει να τον κλείσουν :grin:.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πάντως δεν είναι απαραίτητη η συσχέτιση ενός οίκου με τις κοπέλες που δουλεύουν εκεί. Δηλαδή ακόμα και αν το μπουρδελάκι δεν εχει την κατάλληλη άδεια, η κοπέλα μπορεί να είναι νόμιμη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πριν απο μερικες μερες σε κοινη τους συνεντευξη οι υπουργοι υγειας και προστασιας του πολιτη, μεταξυ αλλων στοιχειων που ανεφεραν για την τραγικη κατασταση στο κεντρο της Αθηνας (Aids-εξαρση αφροδισιων-λοιμωδων νοσηματων κλπ), ειπαν για τον αγοραιο ερωτα οτι απο τους 600 περιπου οικους ανοχης (χωρις να υπολογιζονται στουντιο+μασαζ), μονο 6 ειναι νομιμοι.Δηλαδη μονο 6 οικοι Χ 3 βαρδιες = 18 κοπελες περιπου εχουν πιστοποιητικο ιατρικης καταλληλοτητας. Γνωριζει κανεις η φανταζεται ποιοι μπορει να ειναι αυτοι οι οικοι, ετσι για να γνωριζουν και καποιοι που δεν θελουν να ρισκαρουν την υγεια τους.
τυπε απτα 6 τα 3 πρεπει να ειναι σιγουρα
το γατοσπιτο πιπινου
κωλο-κυνθους οροφος
καλλεργη 33

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
:think:Από ότι,ξερω.Και αλλά σπιτια,εχουν κοπέλες που παιρνουν, Γιατρό! Έχουν Άδεια Εργασίας και πληρώνουν και ΙΚΑ! Δεν έχουν ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! Και γι’αυτό κλείνουν όταν βγαίνει η ΕΛΑΣ! Αφού το κράτος αδιαφορεί! Και είναι αλλά συμφέροντα στην μέση! Πάντως η Έλληνιδες είναι σίγουρα δηλωμένες και μόνιμες! Εμείς μακριά από ξένες{με ακαποτα] ! Μπορούσαν να δώσουν Άδειες να είναι μονιμα,ολλα να φορολογούνται και να ελέγχονται Υγειονομικά! Αλλά!!!!!! Γαματα!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
συνήθως όταν βλέπεις κάποια κοπέλα συνέχεια σημαίνει οτι είναι δηλωμένη.

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
συνήθως όταν βλέπεις κάποια κοπέλα συνέχεια σημαίνει οτι είναι δηλωμένη.
:jerking:Για να είναι συνεχεία, στο ίδιο Σπιτάκι κανονικά πρέπει, να είναι νόμιμη που της μετακινούν, δεν νομίζω!! :thumbsup: :thumbsup:

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Μου ακούγεται λίγο ειρωνεία, να παραπονιέται κάποιος ότι οι κοπέλες δεν είναι καθαρές, όταν ο ίδιος βγαίνει και γράφει ποιες κοπέλες κάνουν καλό ακάποτο κλπ. Σαν να περνάς τα φανάρια με κόκκινο είναι. κάποια στιγμή θα σου κάτσει η στραβή.
Όσο για τους οίκους με άδεια, πιστεύετε οτι υπάρχει κάποιος που κάνει έλεγχο; Εγώ δεν το πιστεύω.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
To Σερβιων  26 ελεγε παλιά επιμονα οτι  είναι νομιμο--
και το  Ιακχου  ,  νομιζω   οταν είχε πρωτοανοίξει..

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
δηλ θελεις να σφραγισουν ολα τα παρανομα και να μεινουν μονο τα 3?

Ναι! Απο το να ειμαστε γεματοι παρανομα βρωμερα μπουρδελα με κοπελες που δε τις ελεγχει κανεις καλυτερα ετσι!
Θα ειναι το πρωτο βημα ωστε αργοτερα οποιο μπουρδελο ανοιξει να ειναι νομιμο με ολες τις αδειες που απαιτουνται υγειονομικους ελεγχους κλπ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ναι! Απο το να ειμαστε γεματοι παρανομα βρωμερα μπουρδελα με κοπελες που δε τις ελεγχει κανεις καλυτερα ετσι!
Θα ειναι το πρωτο βημα ωστε αργοτερα οποιο μπουρδελο ανοιξει να ειναι νομιμο με ολες τις αδειες που απαιτουνται υγειονομικους ελεγχους κλπ
ξεχασες το με ΄΄εκτιμηση Πουσταλεκος΄΄ :grin: :grin:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
αυτά βρηκα εγω:

Μεγάλου Αλεξάνδρου 133,
Κασσάνδρας 3,