Νέα

Ποιοί είναι οι νόμιμοι οίκοι στην Αθήνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kalampalikis2369
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Δεν ξέρετε οτι οι οίκοι ανοχής είναι όπως τα κανάλια...Κανένα δεν έχει άδεια και όλα εκπέμπουν κανονικά....

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Παιδία όμως κακά τα ψέματα, με τα λεφτά που απαιτούν να καταβάλεις για μια ερωτική συνεύρεση, θα έπρεπε τουλάχιστον να σου δείχνουν και ένα διαπιστευτήριο ότι η κοπέλα με την οποία πας έχει περάσει απο τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Δεν σχολιάζω την πρόθεση σου να μου την πεις....
...
Βρε axaxouxas έλεος!
Δεν είχα καμία πρόθεση να σου την πω, και μόνο που το σκέφτηκες σου ζητώ συγγνώμη.
Σ' εκτιμώ και μου αρέσει ο τρόπος γραφής και σκέψης σου. Είναι δυνατόν;

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Νομιμο σημαινει οτι ελεγχεται κατα καποιον τροπο
Οποτε λογικο ειναι οτι για να εχει αδεια λειτουργιας θα εχει κανει και εναρξη επαγγελματος, αρα θα δηλωνει κατι (οτι δηλωνει τελος παντων ) και θα φορολογειται αναλογα (πιπες φορολογουνται αλλα λεμε τωρα....) :jerking:

Αυτο σημαινει οτι θα εχει απαραιτητα  (θεωρητικα) και ιατρικους ελεγχους..... (στον ελλαδικο χωρο το απαραιτητα δεν υφισταται κιολας) :jerking:

Η ανησυχια ειναι για τους υπολοιπους 593 ''παρανομους'' μεν, αλλα φανερους οικους ανοχης, με ανεξακριβωτο τον τελικο αριθμο αυτων.....
Σε πολλα σπιτια δεν δουλευουν οι ιδιες κοπελες που εχουν την αδεια, αλλα αλλες κοπελες αγνωστου προελευσεως και φυσικα με αγνοια για τυχον εξετασεις..... Χωρις να θιξουμε καν το θεμα του τραφικινγκ....

.... καθως δεν υποχρεουνται απο κανεναν δημοσιο φορεα, να αναρτουν σε καποιον τοιχο του σαλονιου, ενα φυλλο με τα αποτελεσματα των τελευταιων ιατρικων εξετασεων, με τα στοιχεια, η καποιον αριθμο μητρωου ασφαλισεως σαν διπλωμα.

Φυσικα και να γινοταν ολο αυτο, παλι θα υπηρχε θεμα αξιοπιστιας εφοσον δεν υπηρχε φωτο και στοιχεια, επισυναπτωμενα στο φυλλο με τις εξετασεις της εκαστοτε κοπελας....

Κοινως πιασε το αυγο και κουρευτο.....
 :jerking:

Απλα για να εχεις το κεφαλακι σου ησυχο, φορα προφυλακτικο (αν κι αυτο δεν ειναι απολυτα ασφαλες)
κανε και εναν σταυρο αν πιστευεις.... και βουρ.......

Διαφορετικα βρες κοπελα και νοικοκυρεψου !!!!!!!

Το σοπρ έχει τα ρίσκα του έχες δίκιο. Γιατί να σε σώνει το ότι έχει άδεια?

Άδεια θα έπρεπε να έχουν πολλοί, ....όλοι.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
εφορία πληρώνουν? οι εργαζόμενες κάνουν φορολογική δήλωση?

Έχω την αίσθηση ότι κάνουν δήλωση και πληρώνουν και ΙΚΑ (απότι διαβάζω δηλ.)

Το θέμα τίθεται αλλιώς: Ποιό είναι το φορολογικό καθεστώς των μαγαζιών?> των εργαζόμενων? κτλ.

Να υπενθυμίσω ότι υπάρχουν πολλά επαγγέλματα που φορολογούνται με ειδικό τρόπο. π.χ. άλλα με λογιστικό τροπο, άλλα όχι. Σκεφτείτε μόνο τί συμβαίνει κάθε μέρα σε όλους μας.

Επιπλέον στα επαγγέλματα που υποχρεωτικά φορολογούνται λογιστικώς, οι εξασκούντες το επάγγελμα είναι νόμιμοι? κόβουν πάντα αποδείξεις (χωρίς να τους τις ζητήσεις), με τα σωστά ποσά?, συμπληρώνουν βιβλία? συμπεριφέρονται σωστά με το θέμα του ΦΠΑ (ή λένε αυτό το παραμύθι +23%?), κτλ....

Εγώ θα προτιμούσα να μού έκοβαν απόδειξη ΠΑΝΤΑ. Ο ΦΠΑ θα έπρεπε να ήταν μέσα και θα ήταν αδικαιολόγητο να μού πουν +23%! Θα τον εισέπρατταν μέσα στο 50άρικο, 20αρικο, 60αρικο, κτλ. Θα έκαναν το ισοζύγιο με το ΦΠΑ εισροών-εκροών, (αναλώσιμα, υπηρεσίες που λαμβάνουν τα μαγαζιά κτλ.), θα έκαναν διακανονισμό του ΦΠΑ παγίων (όπου χρειαζόταν), κτλ. Οι κοπέλες, οι υπηρεσίες κτλ. θα ανήκαν σε μισθοδοτική κατάσταση ή θα πληρώνονταν με δικό τους ΔΠΥ ή με απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης, κτλ. Γιατί όλα αυτά να είναι εις βάρος του μαγαζιού? Είναι αυτά που κάνει μιά σοβαρή επιχείρηση.  Με όλες τις τυπικές διαδικασίες θα προέκυπτε η φορολογητέα ύλη για το φόρο εισοδήματος κοκ. Τώρα το κάθε 1 ευρώ του πελάτη δεν ξέρω εάν δηλώνεται σαν έσοδο. Μπορεί ναι, μπορεί όχι, αφού δεν υπάρχει έκδοση απόδειξης εκείνη την ώρα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Τώρα που έχουμε λύσει πια όλα τα φορολογικά θέματα και πληρώνουν όλοι οι καθώς πρέπει πολίτες όπως π.χ κρατικοί λειτουργοί, βουλευτές, γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, μάστορες, έμποροι κλπ κλπ...  μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να σταματήσουμε την φοροδιαφυγή των οίκων ανοχής.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Τώρα που έχουμε λύσει πια όλα τα φορολογικά θέματα και πληρώνουν όλοι οι καθώς πρέπει πολίτες όπως π.χ κρατικοί λειτουργοί, βουλευτές, γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, μάστορες, έμποροι κλπ κλπ...  μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να σταματήσουμε την φοροδιαφυγή των οίκων ανοχής.

έχεις δίκιο. Σε αυτά αναφερόμουν στην 4η παράγραφο που έγραψα στο πιο πάνω ποστ από το δικό σου.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Η αληθεια ειναι οτι χανονται πολλα κρατικα εσοδα απο τη μη φορολογηση των οικων ανοχης...Αλλα ειμαι σιγουρος οτι αν αρχισουν να φορολογουνται, αυτο το 23% θα το πληρωνουμε εμεις...ειμαι αρκετα σιγουρος οτι τα στουντιο πχ απο 50 θα μας χρεωνουν (50*1,23)=61,5... τα μπουρδελα(20*1,23)=24,5..Οποτε θα αρχισετε να γκρινιαζετε παλι...

Εχεις δίκιο. Φυσικά και θα το ζητούσαν. Δεν θα το έδιναν οι πελάτες και θα καταλήγαμε στη στρεβλή αγορά που υπάρχει για παρα πολλούς επιτηδευματίες και επαγγέλματα. Μια από τα ίδια δηλ. Αφού ο Έλληνας δεν γίνεται άνθρωπος, αυτα΄είναι για τους κουτόφραγκους.

Αυτό που είπα εγώ είναι ότι ΘΑ ΗΤΑΝ αδικαιολογητο κατι τέτοιο, όπως ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ αδικαιολογητο σε όλα τα άλλα επαγγέλματα.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Τωρα τι παιζει??Οι πουτανες στις φορολογικες τους δηλωσεις τι βαζουν??οτι τους καπνισει??

Δεν ξέρω φίλε μου. Κάτι είχα διαβάσει κάποτε ότι υπάρχει τεκμαρτή φορολόγηση ή κάπως έτσι, δεν ξέρω και εάν το λέω καλά. Νομίζω δεν είναι λογιστικός ο προσδιορισμός.
Αλλά αυτές μας πείραξαν, τί δηλώνουν οι ταξιτζήδες, οι φορτηγατζήδες, οι τεχνίτες που έρχονται σπίτι και δεν έχουν απόδειξη (υποχρεωένοι), εμπορικά μαγαζιά που δεν σού κόβουν ενώ υποχρεούνται, οι γιατροί? (ελευθεροι επαγγελματίες, χειρουργοί?, του ΕΣΥ?, τα φακελλάκια?,.....), οι δικηγόροι? οι μηχανικοί?, κτλ.... ας μην συνεχίσω.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
...
Αλλά αυτές μας πείραξαν...
Καλέ μου άνθρωπε ( σου θυμίζει κάτι; Ρητορικό το ερώτημα, δε χρειάζεται ν' απαντήσεις  :rolleyes: ) μας πείραξαν και αυτές.
Το ότι οι άλλες επαγγελματικές ομάδες κάνουν φοροδιαφυγή (κάποιοι) δε σημαίνει πως πρέπει να υπάρχει ανοχή ( έστω και μικρή ) για τις ιερόδουλες.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Καλέ μου άνθρωπε ( σου θυμίζει κάτι; Ρητορικό το ερώτημα, δε χρειάζεται ν' απαντήσεις  :rolleyes: ) μας πείραξαν και αυτές.
Το ό,τι οι άλλες επαγγελματικές ομάδες κάνουν φοροδιαφυγή (κάποιοι) δε σημαίνει πως πρέπει να υπάρχει ανοχή ( έστω και μικρή ) για τις ιερόδουλες.

Συμφωνώ και ΔΕΝ αθωωνω κανέναν -δεν είχα αυτή την πρόθεση. Ήθελα να ΜΗΝ διαχωρίσω σε ευηπόληπτα και μη επαγγελματα. Η φοροδιαφυγή αφορά οποιονδήποτε την κάνει. Να μην ξεχνάμε κανένανννννν!!!!!!

Με κατι τέτοια καταλήξαμε στα μνημόνια. (Εγώ? τί έκανα? όλοι κλέβουν? Να πίάσετε τους μεγάλους!....)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Καλέ μου άνθρωπε ( σου θυμίζει κάτι; Ρητορικό το ερώτημα, δε χρειάζεται ν' απαντήσεις  :rolleyes: ) μας πείραξαν και αυτές.
Το ό,τι οι άλλες επαγγελματικές ομάδες κάνουν φοροδιαφυγή (κάποιοι) δε σημαίνει πως πρέπει να υπάρχει ανοχή ( έστω και μικρή ) για τις ιερόδουλες.

Σε εννόησα!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Τι ερώτηση ήταν αυτή; Όλοι οι οίκοι είναι παράνομοι. Μάλιστα οι περισσότεροι έχουν σφραγιστεί επανελημμένα. Οι λόγοι είναι πολλοί. Πρώτον , με τροποποίηση νόμου όλοι πρέπει να απέχουν έναν ελάχιστο αριθμό μέτρων από σχολεία , εκκλησίες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Τέτοιο μέρος σε κατοικημένη περιοχή δεν υπάρχει , θα πρέπει αν είσαι νόμιμος να πας στα κατσάβραχα. Δεύτερον , είναι στη διακριτική ευχέρεια του Δήμου να σου δόσει άδεια λειτουργίας (ναι , ο νόμος το ορίζει αυτό). Και κανένας δήμαρχος δεν έδινε άδειες (ακόμα και πριν από την τροποποίηση του νόμου που αφορούσε την πορνεία) για να μη χαθούν ψήφοι φυσικά. Τρίτον , η πόρνη ακόμα και αν έχει άδεια λειτουργείας και άδεια επαγγέλματος (τα παραπάνω που ανέφερα αφορούν μόνο την άδεια λειτουργίας , δηλαδή το χώρο)και πάλι θα πρέπει να "κλειδωθεί" σε ένα μέρος. Δεν μπορεί δηλαδή στον ίδιο οίκο να έχει και δεύτερη ιερόδουλη (αφού ο νόμος απαγορεύει εταιρείες , υπαλλήλους ιερόδουλες κλπ). Το οποίο σημαίνει όχι βάρδιες , όχι αντικατάσταση όταν αρρωστήσει ή έχει περίοδο ή φύγει για γιορτές ή οτιδήποτε άλλο. Και άλλωστε την άδεια τι να την κάνουν; Αφού οι μπλε ένστολοι πάλι θα λαδώνονται με την ίδια ταρίφα. Αν κάποια έχει άδεια και δεν τα στάζει περιοδικά θα την κλείσουν πάλι (αφού θα "βρουν" ναρκωτικά ή οτιδήποτε άλλο). Οπότε , η τυπική απάντηση για την ερώτηση είναι: ναι , παλιότερα είχαν δοθεί κάποιες άδειες λειτουργίας (μονοψήφιο νούμερο) που σήμερα βέβαια δεν έχουν καμιά αξία γιατί η άδεια λειτουργίας είναι ονομαστική και αφορά τη συγκεκριμένη πόρνη , η οποία προφανώς θα έχει πάρει σύνταξη σήμερα (για τις άλλες που θα δουλεύουν εκεί η άδεια δεν ισχύει).
Το βασικό ερώτημα είναι: εμάς τι μας νοιάζει ; Αφού όλα αυτά είναι τυπικά. Και μην πει κανείς για ιατρικές εξετάσεις και βλακείες , η μόνη άμυνα είναι το προφυλακτικό. Βάζετε πλαστικό και τα της νομοθεσίας και το που πηγαίνει το χρήμα εμάς δε μας αφορούν. 

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Τι ερώτηση ήταν αυτή; Όλοι οι οίκοι είναι παράνομοι. Μάλιστα οι περισσότεροι έχουν σφραγιστεί επανελημμένα. Οι λόγοι είναι πολλοί. Πρώτον , με τροποποίηση νόμου όλοι πρέπει να απέχουν έναν ελάχιστο αριθμό μέτρων από σχολεία , εκκλησίες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Τέτοιο μέρος σε κατοικημένη περιοχή δεν υπάρχει , θα πρέπει αν είσαι νόμιμος να πας στα κατσάβραχα. Δεύτερον , είναι στη διακριτική ευχέρεια του Δήμου να σου δόσει άδεια λειτουργίας (ναι , ο νόμος το ορίζει αυτό). Και κανένας δήμαρχος δεν έδινε άδειες (ακόμα και πριν από την τροποποίηση του νόμου που αφορούσε την πορνεία) για να μη χαθούν ψήφοι φυσικά. Τρίτον , η πόρνη ακόμα και αν έχει άδεια λειτουργείας και άδεια επαγγέλματος (τα παραπάνω που ανέφερα αφορούν μόνο την άδεια λειτουργίας , δηλαδή το χώρο)και πάλι θα πρέπει να "κλειδωθεί" σε ένα μέρος. Δεν μπορεί δηλαδή στον ίδιο οίκο να έχει και δεύτερη ιερόδουλη (αφού ο νόμος απαγορεύει εταιρείες , υπαλλήλους ιερόδουλες κλπ). Το οποίο σημαίνει όχι βάρδιες , όχι αντικατάσταση όταν αρρωστήσει ή έχει περίοδο ή φύγει για γιορτές ή οτιδήποτε άλλο. Και άλλωστε την άδεια τι να την κάνουν; Αφού οι μπλε ένστολοι πάλι θα λαδώνονται με την ίδια ταρίφα. Αν κάποια έχει άδεια και δεν τα στάζει περιοδικά θα την κλείσουν πάλι (αφού θα "βρουν" ναρκωτικά ή οτιδήποτε άλλο). Οπότε , η τυπική απάντηση για την ερώτηση είναι: ναι , παλιότερα είχαν δοθεί κάποιες άδειες λειτουργίας (μονοψήφιο νούμερο) που σήμερα βέβαια δεν έχουν καμιά αξία γιατί η άδεια λειτουργίας είναι ονομαστική και αφορά τη συγκεκριμένη πόρνη , η οποία προφανώς θα έχει πάρει σύνταξη σήμερα (για τις άλλες που θα δουλεύουν εκεί η άδεια δεν ισχύει).
Το βασικό ερώτημα είναι: εμάς τι μας νοιάζει ; Αφού όλα αυτά είναι τυπικά. Και μην πει κανείς για ιατρικές εξετάσεις και βλακείες , η μόνη άμυνα είναι το προφυλακτικό. Βάζετε πλαστικό και τα της νομοθεσίας και το που πηγαίνει το χρήμα εμάς δε μας αφορούν.   

Φίλε με τα 666 μηνύματα!

Ένα πράγμα θα πω: έπειτα μιλάμε για απελευθέρωση επαγγελμάτων (κάθε τόσο έρχονται νόμοι). Καλώς μιλάμε, διότι όπου υπάρχουν περιορισμοί υπάρχουν και στρεβλώσεις. Μετά από την ανάλυση σου όλοι εμείς μπορούμε πολύ εύκολα να σκεφτούμε τις στρεβλώσεις.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
...www.bourdela.com/forum/index.php?topic=128273.0]''Θέμα: Μόνο 3 από 300 οίκους ανοχής στην Αθήνα έχουν άδεια!''[/url] στο οποίο μάλλον θα συγχωνευτεί και το παρόν θέμα...
Οταν οποιοδηποτε θρεντ εχη να κινηθη πανω απο 120 ημερες,συνιστατε να ανοιχθη νεο θεμα,ως προτιμοτερο!!
Αυτό δεν το ήξερα.
Οντως, το θέμα: Μόνο 3 από 300 οίκους ανοχής στην Αθήνα έχουν άδεια! έχει να κινηθεί από τις 7/8/11, δηλαδή 166 ημέρες και όταν κάνεις αριστερό ''κλίκ'' πάνω στην ''απάντηση'' παρουσιάζεται το παρακάτω μήνυμα:
''Προειδοποίηση: αυτό το θέμα δεν έχει λάβει απαντήσεις για τουλάχιστον 120 ημέρες.
Αν δεν θέλετε σίγουρα να απαντήσετε, παρακαλούμε σκεφτείτε την περίπτωση να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα.''

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
H παρανομία τών οίκων ανοχής συνδέεται με θέματα λειτουργίας (μία εργαζόμενη ανα οίκο, ελάχιστη απόσταση από σχολεία κλπ.), φορολογία και δημόσια υγεία.
Εχουμε κάποιο όφελος από παράνομους οίκους ανοχής;

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11
H παρανομία τών οίκων ανοχής συνδέεται με θέματα λειτουργίας (μία εργαζόμενη ανα οίκο, ελάχιστη απόσταση από σχολεία κλπ.), φορολογία και δημόσια υγεία.
Εχουμε κάποιο όφελος από παράνομους οίκους ανοχής;

Μετους κανονισμούς που υπάρχουν δεν υπάρχει περίπτωση κανένας οίκος ανοχής να πάρει άδεια γιατι : 200 μ απο σχολείο φροντιστήριο κλπ μόνο στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου μπορούν να το βρούν....εκεί που γυρίστηκε η Ευδοξία.

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Μετους κανονισμούς που υπάρχουν δεν υπάρχει περίπτωση κανένας οίκος ανοχής να πάρει άδεια γιατι : 200 μ απο σχολείο φροντιστήριο κλπ μόνο στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου μπορούν να το βρούν....εκεί που γυρίστηκε η Ευδοξία.

Δεν είναι κακή ιδέα ο Ασπρόπυργος.Αρκεί βέβαια αυτό να συνδυασθεί με φορολογικό και υγειονομικό έλεγχο.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Πριν απο μερικες μερες σε κοινη τους συνεντευξη οι υπουργοι υγειας και προστασιας του πολιτη, μεταξυ αλλων στοιχειων που ανεφεραν για την τραγικη κατασταση στο κεντρο της Αθηνας (Aids-εξαρση αφροδισιων-λοιμωδων νοσηματων κλπ), ειπαν για τον αγοραιο ερωτα οτι απο τους 600 περιπου οικους ανοχης (χωρις να υπολογιζονται στουντιο+μασαζ), μονο 6 ειναι νομιμοι.Δηλαδη μονο 6 οικοι Χ 3 βαρδιες = 18 κοπελες περιπου εχουν πιστοποιητικο ιατρικης καταλληλοτητας. Γνωριζει κανεις η φανταζεται ποιοι μπορει να ειναι αυτοι οι οικοι, ετσι για να γνωριζουν και καποιοι που δεν θελουν να ρισκαρουν την υγεια τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom