prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 4.125
Δεν ξέρετε οτι οι οίκοι ανοχής είναι όπως τα κανάλια...Κανένα δεν έχει άδεια και όλα εκπέμπουν κανονικά....
Βρε axaxouxas έλεος!Δεν σχολιάζω την πρόθεση σου να μου την πεις....
...
Νομιμο σημαινει οτι ελεγχεται κατα καποιον τροπο
Οποτε λογικο ειναι οτι για να εχει αδεια λειτουργιας θα εχει κανει και εναρξη επαγγελματος, αρα θα δηλωνει κατι (οτι δηλωνει τελος παντων ) και θα φορολογειται αναλογα (πιπες φορολογουνται αλλα λεμε τωρα....)
Αυτο σημαινει οτι θα εχει απαραιτητα (θεωρητικα) και ιατρικους ελεγχους..... (στον ελλαδικο χωρο το απαραιτητα δεν υφισταται κιολας)
Η ανησυχια ειναι για τους υπολοιπους 593 ''παρανομους'' μεν, αλλα φανερους οικους ανοχης, με ανεξακριβωτο τον τελικο αριθμο αυτων.....
Σε πολλα σπιτια δεν δουλευουν οι ιδιες κοπελες που εχουν την αδεια, αλλα αλλες κοπελες αγνωστου προελευσεως και φυσικα με αγνοια για τυχον εξετασεις..... Χωρις να θιξουμε καν το θεμα του τραφικινγκ....
.... καθως δεν υποχρεουνται απο κανεναν δημοσιο φορεα, να αναρτουν σε καποιον τοιχο του σαλονιου, ενα φυλλο με τα αποτελεσματα των τελευταιων ιατρικων εξετασεων, με τα στοιχεια, η καποιον αριθμο μητρωου ασφαλισεως σαν διπλωμα.
Φυσικα και να γινοταν ολο αυτο, παλι θα υπηρχε θεμα αξιοπιστιας εφοσον δεν υπηρχε φωτο και στοιχεια, επισυναπτωμενα στο φυλλο με τις εξετασεις της εκαστοτε κοπελας....
Κοινως πιασε το αυγο και κουρευτο.....
Απλα για να εχεις το κεφαλακι σου ησυχο, φορα προφυλακτικο (αν κι αυτο δεν ειναι απολυτα ασφαλες)
κανε και εναν σταυρο αν πιστευεις.... και βουρ.......
Διαφορετικα βρες κοπελα και νοικοκυρεψου !!!!!!!
εφορία πληρώνουν? οι εργαζόμενες κάνουν φορολογική δήλωση?
Τώρα που έχουμε λύσει πια όλα τα φορολογικά θέματα και πληρώνουν όλοι οι καθώς πρέπει πολίτες όπως π.χ κρατικοί λειτουργοί, βουλευτές, γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, μάστορες, έμποροι κλπ κλπ... μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να σταματήσουμε την φοροδιαφυγή των οίκων ανοχής.
Η αληθεια ειναι οτι χανονται πολλα κρατικα εσοδα απο τη μη φορολογηση των οικων ανοχης...Αλλα ειμαι σιγουρος οτι αν αρχισουν να φορολογουνται, αυτο το 23% θα το πληρωνουμε εμεις...ειμαι αρκετα σιγουρος οτι τα στουντιο πχ απο 50 θα μας χρεωνουν (50*1,23)=61,5... τα μπουρδελα(20*1,23)=24,5..Οποτε θα αρχισετε να γκρινιαζετε παλι...
Τωρα τι παιζει??Οι πουτανες στις φορολογικες τους δηλωσεις τι βαζουν??οτι τους καπνισει??
Καλέ μου άνθρωπε ( σου θυμίζει κάτι; Ρητορικό το ερώτημα, δε χρειάζεται ν' απαντήσεις ) μας πείραξαν και αυτές....
Αλλά αυτές μας πείραξαν...
Καλέ μου άνθρωπε ( σου θυμίζει κάτι; Ρητορικό το ερώτημα, δε χρειάζεται ν' απαντήσεις ) μας πείραξαν και αυτές.
Το ό,τι οι άλλες επαγγελματικές ομάδες κάνουν φοροδιαφυγή (κάποιοι) δε σημαίνει πως πρέπει να υπάρχει ανοχή ( έστω και μικρή ) για τις ιερόδουλες.
Καλέ μου άνθρωπε ( σου θυμίζει κάτι; Ρητορικό το ερώτημα, δε χρειάζεται ν' απαντήσεις ) μας πείραξαν και αυτές.
Το ό,τι οι άλλες επαγγελματικές ομάδες κάνουν φοροδιαφυγή (κάποιοι) δε σημαίνει πως πρέπει να υπάρχει ανοχή ( έστω και μικρή ) για τις ιερόδουλες.
Τι ερώτηση ήταν αυτή; Όλοι οι οίκοι είναι παράνομοι. Μάλιστα οι περισσότεροι έχουν σφραγιστεί επανελημμένα. Οι λόγοι είναι πολλοί. Πρώτον , με τροποποίηση νόμου όλοι πρέπει να απέχουν έναν ελάχιστο αριθμό μέτρων από σχολεία , εκκλησίες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Τέτοιο μέρος σε κατοικημένη περιοχή δεν υπάρχει , θα πρέπει αν είσαι νόμιμος να πας στα κατσάβραχα. Δεύτερον , είναι στη διακριτική ευχέρεια του Δήμου να σου δόσει άδεια λειτουργίας (ναι , ο νόμος το ορίζει αυτό). Και κανένας δήμαρχος δεν έδινε άδειες (ακόμα και πριν από την τροποποίηση του νόμου που αφορούσε την πορνεία) για να μη χαθούν ψήφοι φυσικά. Τρίτον , η πόρνη ακόμα και αν έχει άδεια λειτουργείας και άδεια επαγγέλματος (τα παραπάνω που ανέφερα αφορούν μόνο την άδεια λειτουργίας , δηλαδή το χώρο)και πάλι θα πρέπει να "κλειδωθεί" σε ένα μέρος. Δεν μπορεί δηλαδή στον ίδιο οίκο να έχει και δεύτερη ιερόδουλη (αφού ο νόμος απαγορεύει εταιρείες , υπαλλήλους ιερόδουλες κλπ). Το οποίο σημαίνει όχι βάρδιες , όχι αντικατάσταση όταν αρρωστήσει ή έχει περίοδο ή φύγει για γιορτές ή οτιδήποτε άλλο. Και άλλωστε την άδεια τι να την κάνουν; Αφού οι μπλε ένστολοι πάλι θα λαδώνονται με την ίδια ταρίφα. Αν κάποια έχει άδεια και δεν τα στάζει περιοδικά θα την κλείσουν πάλι (αφού θα "βρουν" ναρκωτικά ή οτιδήποτε άλλο). Οπότε , η τυπική απάντηση για την ερώτηση είναι: ναι , παλιότερα είχαν δοθεί κάποιες άδειες λειτουργίας (μονοψήφιο νούμερο) που σήμερα βέβαια δεν έχουν καμιά αξία γιατί η άδεια λειτουργίας είναι ονομαστική και αφορά τη συγκεκριμένη πόρνη , η οποία προφανώς θα έχει πάρει σύνταξη σήμερα (για τις άλλες που θα δουλεύουν εκεί η άδεια δεν ισχύει).
Το βασικό ερώτημα είναι: εμάς τι μας νοιάζει ; Αφού όλα αυτά είναι τυπικά. Και μην πει κανείς για ιατρικές εξετάσεις και βλακείες , η μόνη άμυνα είναι το προφυλακτικό. Βάζετε πλαστικό και τα της νομοθεσίας και το που πηγαίνει το χρήμα εμάς δε μας αφορούν.
...www.bourdela.com/forum/index.php?topic=128273.0]''Θέμα: Μόνο 3 από 300 οίκους ανοχής στην Αθήνα έχουν άδεια!''[/url] στο οποίο μάλλον θα συγχωνευτεί και το παρόν θέμα...
Αυτό δεν το ήξερα.Οταν οποιοδηποτε θρεντ εχη να κινηθη πανω απο 120 ημερες,συνιστατε να ανοιχθη νεο θεμα,ως προτιμοτερο!!
H παρανομία τών οίκων ανοχής συνδέεται με θέματα λειτουργίας (μία εργαζόμενη ανα οίκο, ελάχιστη απόσταση από σχολεία κλπ.), φορολογία και δημόσια υγεία.
Εχουμε κάποιο όφελος από παράνομους οίκους ανοχής;
Μετους κανονισμούς που υπάρχουν δεν υπάρχει περίπτωση κανένας οίκος ανοχής να πάρει άδεια γιατι : 200 μ απο σχολείο φροντιστήριο κλπ μόνο στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου μπορούν να το βρούν....εκεί που γυρίστηκε η Ευδοξία.