kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
Απο περιεργεια οποιος ξερει ας διαφωτισει
Απο περιεργεια οποιος ξερει ας διαφωτισει
nai to gnorizo aytoi oi 7 omos poioi einai?
Οι 7 Νομιμοι Οικοι Ανοχης :
1. Βουλη
2. Μεγαρο Μαξιμου
3. Γραφεια ΠΑΣΟΚ
4. Γραφεια ΝΔ
5. Γραφεια ΛΑΟΣ
6. Δημαρχειο Αθηνας
7. Υπουργείο Οικονομικών
Μαγκες οταν λετε νομιμοι τι ακριβως σημαινει?? οτι πληρωνουν φορους? οτι οι κοπελες περνανε ιατρικους ελεγχους? ποιος γνωριζει?
Πριν κανα μήνα ο Λοβέρδος είχε πεί οτι απο 600 που υπάρχουν νόμιμοι είναι οι 7 μόνο. :o
Νομιμο σημαινει οτι ελεγχεται κατα καποιον τροποΜαγκες οταν λετε νομιμοι τι ακριβως σημαινει?? οτι πληρωνουν φορους? οτι οι κοπελες περνανε ιατρικους ελεγχους? ποιος γνωριζει?
Στούντιο που έχουν άδεια -www.*****.gr.com[/quote]
Συνηθως δηλώνουν οτι θέλουν και όπως το θέλουν.....εφορία πληρώνουν? οι εργαζόμενες κάνουν φορολογική δήλωση?
...
Απλα για να εχεις το κεφαλακι σου ησυχο, φορα προφυλακτικο (αν κι αυτο δεν ειναι απολυτα ασφαλες)
κανε και εναν σταυρο αν πιστευεις.... και βουρ.......
Διαφορετικα βρες κοπελα και νοικοκυρεψου !!!!!!!
Εάν χρησιμοποιείς προφυλακτικό και αποφεύγεις γλειφομούν... και ίσως γλωσσόφιλα (αν και εμένα μ' αρέσουν τα τελευταία ) ο κίνδυνος είναι μικρός.Εσείς μάγκες κάντε ότι γουσταρετε. .......
Εγώ τελείωσα από τον αγοραίο έρωτα είτε αυτό λέγεται οίκος ανοχής είτε στούντιο η μασατζιδικο
Χίλιες φορές ΜΑΛΑΚΆΣ και ΑΜΑΜΗΤΟΣ παρά κασκάντερ και ριψοκίνδυνος διακινδυνεύοντας και την υγεία τρίτων.......... Που δεν φταίνε σε τίποτα.
...
Εξαρτάται βέβαια πόσο σέβεται άντρας ή γυνάικα τον εαυτό του όταν πρόκειται να συνευρεθεί σεξουαλικά..
...
Αξιοπρέπεια είναι να σέβεσαι τον εαυτό σου και να μην έχεις την απαίτηση να γλύψεις την κοπέλα από πάνω ως κάτω ξέροντας ότι έχουν προηγηθεί πριν από σένα κάμποσοι άλλοι..
...
Οι 7 Νομιμοι Οικοι Ανοχης :
1. Βουλη
2. Μεγαρο Μαξιμου
3. Γραφεια ΠΑΣΟΚ
4. Γραφεια ΝΔ
5. Γραφεια ΛΑΟΣ
6. Δημαρχειο Αθηνας
7. Υπουργείο Οικονομικών
Δεν σχολιάζω την πρόθεση σου να μου την πεις....Εξαρτάται βέβαια πόσο σέβεται άντρας ή γυνάικα τον εαυτό του όταν πρόκειται να συνευρεθεί σεξουαλικά..
...
Αξιοπρέπεια είναι να σέβεσαι τον εαυτό σου και να μην έχεις την απαίτηση να γλύψεις την κοπέλα από πάνω ως κάτω ξέροντας ότι έχουν προηγηθεί πριν από σένα κάμποσοι άλλοι..
.