Νέα

Ποιοί από το site ακούτε fight club;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

8anasis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
παλιά Μπραουδάκης και δίδυμο ζαραλίκος παπαγεωργίου αλλά πιά BIG FUN FIGHT CLUB! ΤΏΡΑ ΑΥΤΌ ΑΚΟΎΩ!

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μπραουδάκης απλα μοναδικοσ μας εμαθε να ακουμε ραδιοφονο το βραδι ,τορα κατι κσεφτιλιζμενι ελευθερατοι και μιαουλιδεσ ινε για το πουτσο μπροστα του

Επισκέπτης
Ρε παιδιά δεν ξέρω,αλλά μετά από τόσα χρόνια ακροατής στο sport-fm,έχω φτάσει να θεωρώ πολλούς από τους παραγωγούς,ακόμα και ακροατές και τους υπεύθυνους για τον ήχο δικούς μου ανθρώπους.Η διαφορά με τους άλλους αθλητικούς σταθμούς που έχουν υπάρξει κατά καιρούς είναι η δυνατότητα των παραγωγών να εκφέρουν ελεύθερα την άποψή τους(άσχετα αν συμφωνώ ή όχι με αυτήν),η διορατικότητα και οι καινοτομίες των 3 αφεντικών(Χριστόγλου,Χελάκης,Σωτηρακόπουλος),η δυνατότητα στον απλό κόσμο να μιλάει δημόσια εκφράζοντας τις γνώμες του και ΚΥΡΙΩΣ το επίπεδο των ακροατών.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
07.00-10.00 Θαναηλακης-Τσαμοπουλος ΓΑΜΑΤΟΙ
και στις 12.00 Πανουτσοκαρπετοπουλοι θεοι αν και διαφωνω σε πολλα μαζι τους (τωρα εχουν αδεια)
Τον μπαμπη δεν το χωνευω καθολου ειναι ειρων και καπιλευεται το Ονομα του Ολυμπιακου για να κερδιζει περισσοτερα
ο χελακης μου αρεσει το απογευμα
και ο Σωτηρακοπουλος θεος οταν κανει ιστορικες εκπομπες (αν και βαζελας)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Το fight club ειναι εξαιρετικο.
Αντιθετως, τις εκπομπες τις πρωινης ζωνης θελει γερα νευρα για να τις ακροαστει κανεις, αφου δεν ειναι παρα σχολια εν μεσω πληθωρας διαφημισεων.   

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Ρε παιδιά δεν ξέρω,αλλά μετά από τόσα χρόνια ακροατής στο sport-fm,έχω φτάσει να θεωρώ πολλούς από τους παραγωγούς,ακόμα και ακροατές και τους υπεύθυνους για τον ήχο δικούς μου ανθρώπους.Η διαφορά με τους άλλους αθλητικούς σταθμούς που έχουν υπάρξει κατά καιρούς είναι η δυνατότητα των παραγωγών να εκφέρουν ελεύθερα την άποψή τους(άσχετα αν συμφωνώ ή όχι με αυτήν),η διορατικότητα και οι καινοτομίες των 3 αφεντικών(Χριστόγλου,Χελάκης,Σωτηρακόπουλος),η δυνατότητα στον απλό κόσμο να μιλάει δημόσια εκφράζοντας τις γνώμες του και ΚΥΡΙΩΣ το επίπεδο των ακροατών.

Το ιδιο ακριβως αισθανομαι κ εγω.Και δεν περιοριζεται μονο σαν αθλητικος σταθμος..Δεν ειναι τυχαιο οτι ενας αθλητικος σταθμος ειναι στο top3 των ακροαματικοτητων..Το οτι ειναι ισως ο μοναδικος σταθμος που δινει τοσο πολυ το λογο στο κοινο ειναι υπερ του και σημα κατατεθεν του σταθμου.Ο κοσμος αυτο το γουσταρει και το ανταμειβει..Αλλωστε και ο ΣΚΑΙ ο ετερος σταθμος με τον ΣΠΟΡ ΦΜ που ναι πρωτοι,εχει κ αυτος εκπομπες λογου..Δεν ειναι τυχαιο που ο κοσμος τους δικαιωνει.

Επισκέπτης
O Mιαούλαρος μάλλον δε θα ξανακάνει 2-6,βαρέθηκε.Ελπίζω να τον βάλουν 12-2 το βράδυ,θα είναι γαμάτος,και να δόσουν τον πούλο στον λακαμά τον Ελευθεράτο.

poutanolatris

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Πιαδια ο sport-fm του χελακη ειναι ανεκαθεν με κοκκινα αισθηματα!Ειναι κατα του παναθηναικου και ανξαρτητος με την Αεκ!Δουλευει ενα φιλαρακι μεσα και τα ξερει!

OP
OP
T

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Το fight club ειναι εξαιρετικο.
Αντιθετως, τις εκπομπες τις πρωινης ζωνης θελει γερα νευρα για να τις ακροαστει κανεις, αφου δεν ειναι παρα σχολια εν μεσω πληθωρας διαφημισεων.   
Σήμερα μάλλον τελευταίο fight club της σαιζόν αλλά με κορυφαίο αφιέρωμα:ιστορίες από στρατό θα πέσουν τα τσιμέντα από το γέλιο!!!!

Επισκέπτης
Πιαδια ο sport-fm του χελακη ειναι ανεκαθεν με κοκκινα αισθηματα!Ειναι κατα του παναθηναικου και ανξαρτητος με την Αεκ!Δουλευει ενα φιλαρακι μεσα και τα ξερει!
Μπα,αντικειμενικοί είναι.Κατα καιρούν αβαντάρουν διάφορους όπως ο Νικολαΐδης(συμπάθεια του Χριστόγλου),αλλά σε γενικές γραμμές κρατάνε τις ισορροπίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom