Νέα

Ποιό βιβλίο προτείνετε / μόλις ολοκληρώσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
BKS.0869002.jpg

το βατραχακι που ηθελε να ειναι νουφαρο

"Μια φορά κι έναν καιρό, σ' έναν τόπο μακρινό, ζούσε ένα βατραχάκι πάνω σ' ένα νουφαράκι." Το μικρό βατραχάκι είναι λυπημένο. Νομίζει ότι είναι άσχημο, αφού δε μοιάζει καθόλου με τα πανέμορφα, άσπρα νούφαρα της λίμνης. Οι δικοί του προσπαθούν να το πείσουν ότι έχει άδικο, γιατί μπορεί το κάθε πλάσμα να είναι διαφορετικό, το καθένα όμως έχει τη χάρη του και όλα μαζί έχουν τη δυνατότητα να ζουν χαρούμενα κι αρμονικά σ' αυτή την πλάση. Ένα αισιόδοξο και τρυφερό βιβλίο, με δυνατό νόημα. Με τον γεμάτο ρυθμό, άμεσο και ευρηματικό ποιητικό λόγο του, τη γεμάτη αρμονία πρωτότυπη και χαρούμενη εικονογράφηση, ενθουσιάζει και συγκινεί μικρούς και μεγάλους.

Κρίθηκε 4ο ως προς την εικονογράφησή του από την Επιτροπή Κρατικών Βραβείων Παιδικού Βιβλίου του Υπουργείου Πολιτισμού για το έτος 2007 και εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας.

lellos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
"Το καλύτερο που μπορεί να συμβεί σε ένα κρουασάν" του Πάμπλο Τουσέτ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
72375.jpg

Τίτλος : Κουρτίνα και Διακόσμηση
Συγγραφέας : Δημητρέλης, Λεωνίδας-Δάκης
ISBN : 9607270061
ISBN 13 : 9789607270061
Εκδόσεις : ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ
Χρονολογία έκδοσης : 1999
Σελίδες : 272
Τιμή Vres : 42.12 euro

Περιγραφή : Τα υλικά, οι γραμμές, οι ρυθμοί και οι νέες τάσεις που εξηγούνται λεπτομερώς, δίνουν άπειρες δυνατότητες σε designers, διακοσμητές, αρχιτέκτονες, καταστηματάρχες να πληροφορηθούν υπεύθυνα αλλά και να διαμορφώσουν αισθητικά ένα χώρο δημιουργώντας ταυτόχρονα στυλ και χρώμα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αχαχαχαχαχαχ!!!!!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ορμα τζακ

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
χαχα

βασικα μπουκοφσκι θα διαβασω οταν θελω κατι ελαφρυ...δε μου χουν μεινει και πολλα απ τα βιβλια του...εχει ταλεντο στο γραψιμο αλλο δεν εχει το πνευμα και τα ματια του σελιν και του μιλερ...δε θα σε παει μακρια :sunglasses:

υπερεκτιμημενος θεωρω ...και πολλες απ τις "φιλοσοφιες" του μου φαινονταν αστειες :grin:

*το φακτοτουμ δε μ αρεσε καθολου...το μπαρφλαι παλι ειναι απ τις αγαπημενες μου(λογω ερμηνειας μικι ρουρκ)
Έχεις διαβάσει Σελίν? Φαντάζομαι μέσα αυτά που έχεις διαβάσει, είναι και το "Ταξίδι στην άκρη της νύχτας". Απίθανο, φανταστικό. Μακάρι να μπορούσα να το διάβαζα και στα Γαλλικά, λένε πως είναι από τα πιο δύσκολα στην κατανόηση βιβλία. Απίστευτο βιβλίο, απίστευτη ματιά στον κόσμο.

Έχεις διαβάσει το Μοραβαζίν του Cendrars Blaise?

Επισκέπτης
Έχεις διαβάσει Σελίν? Φαντάζομαι μέσα αυτά που έχεις διαβάσει, είναι και το "Ταξίδι στην άκρη της νύχτας". Απίθανο, φανταστικό. Μακάρι να μπορούσα να το διάβαζα και στα Γαλλικά, λένε πως είναι από τα πιο δύσκολα στην κατανόηση βιβλία. Απίστευτο βιβλίο, απίστευτη ματιά στον κόσμο.

Έχεις διαβάσει το Μοραβαζίν του Cendrars Blaise?
βασικα ειναι το μονο του που εχω διαβασει...

οντως απιθανο φανταστικο...και πολυ σκληρο βιβλιο...

επισης να επισημανω το ποσο ριζοσπαστικο ηταν το βιβλιο αυτο στην εποχη του...

ο σελιν εισηγαγε πρωτος τον τοσο ανεπιτηδευτο τροπο γραφης που τοσους πολλους μετα επηρεασε...

ο χενρι μιλλερ διβαζοντας το ταξιδι στην ακρη της νυχτας ξαναγραψε τον τροπικο του καρκινου!

.......

ειχα αυπνιες και σκεφτομουν κατι αποσπασματα απο το ζαρατουστρα...μπηκα στο σαιτ να ποσταρω ενα...και ειδα την παραθεση σου ...

τυχαιο?δε νομιζω :)

***το βιβλιο που μου λες δεν το ξερω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom