cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
αυτο το εχεις διαβασει?
Πολύ καλό και γλαφυρή αφήγηση βασισμένη σε αληθινά γεγονότα
αυτο το εχεις διαβασει?
Μάλιστα.
πες αλευρι? η καζα νοστρα σε γυρευει..Επίσης τελειώνω το εκπληκτικό και διαφωτιστικό ΓΟΜΟΡΡΑ του Ρομπέρτο Σαβιάνο.
πες αλευρι? η καζα νοστρα σε γυρευει..
πες αλευρι? η καζα νοστρα σε γυρευει..
οκ λαθος, πως λεμε casa di pasti? mmm mamma mia! bellisimo..!cosa nostra, όχι casa nostra.
casa nostra σημαίνει "το σπίτι μας"
Επίσης τελειώνω το εκπληκτικό και διαφωτιστικό ΓΟΜΟΡΡΑ του Ρομπέρτο Σαβιάνο.
Γιατι νευριασες φιλε ,μηπως νομιζεις οτι ζεις σε ενα αγγελικο κοσμο και ολοι λειτουργουν ηθικα και δικαια ?
Ο συγγραφεας δεν προσπαθει να σου μαθει να κανεις πουστιες αλλά να σου μαθει τους νομους της δυναμης που υπηρχαν παντοτε και να σου επιστησει την προσοχη να μην την πατας απο αδιστακτα αρπακτικα.
Μου θυμηζεις κατι φανατικους χριστιανους που βλεπανε βιβλια των ιεχωβαδων και αντιδρουσανε λες και τα ειχαν πιασει λεπροι.
Μαθε να διαβαζεις βιβλια απο ολες τις κατηγορειες και να διαβαζεις και τα αντιθετα τους.
Οταν εχεις μια ιδεολογια και εχεις παρει ολα τα βιβλια που υποστηριζουν αυτα που πιστευεις και χαιρεσαι σαν γυφτικο σκεπαρνι οτι παλι δικιο ειχες
φροντιζε να παιρνεις βιβλια που λενε ακριβως τα αντιθετα.
Αν θελεις να εισαι προβατο ειναι δικαιωμα σου
αλλά μην προσπαθεις να παρεις μαζι σου και αλλους στο μαντρι .
δεν το εχω διαβασει ακομα,αλλα αφου ειναι του πρεσφιλντ θα ειναι σιγουρα εξαιρετικο (βλεπε "οι πυλες της φωτιας" κορυφαιο)αυτο το εχεις διαβασει?
Ενας ελληνας φοιτητης αυτοκτονησε στο Παρισι! (μυθιστορημα, Γιωργος Αλεξανδρινος)
Eιναι μια αστυνομικη περιπετεια και εχει διαφορα στοιχεια μεσα,ιντριγκες,ερωτες,πρακτορες,Cristi θα μπορούσες να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για αυτό το βιβλίο ;
Σου άρεσε ;
Τί ακριβώς είναι ; Αστυνομικό ;
Πόσες σελίδες είναι ;
Τί ύφος έχει η διήγηση ;
Ευχαριστώ.
Να΄σαι καλα Νεαρχε!Ευχαριστώ.
Πολύ ευγενική.
και γω το εχω...Η ωραια της ημερας (το ημερολογιο ενος cg)
στην αυθεντικη αγγλικη εκδοση...