γενετικη κ βελτιωση.......το δινω αυριο.το εχει διαβασει κανενας?
φιλαράκι αυτό όχι μόνο το διάβασα, αλλά το έμαθα και απέξω...επι κατσίκη δεν ξέρω τι γίνεται τώρα.
γενετικη κ βελτιωση.......το δινω αυριο.το εχει διαβασει κανενας?
Για τους λάτρεις των βιβλίων, υπενθυμίζω ότι πραγματοποιείται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών το ετήσιο παζάρι με πολύ χαμηλές τιμές, στην πλατεία Κλαθμώνος (στάση Μετρό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ)!
Για τους λάτρεις των βιβλίων, υπενθυμίζω ότι πραγματοποιείται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών το ετήσιο παζάρι με πολύ χαμηλές τιμές, στην πλατεία Κλαθμώνος (στάση Μετρό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ)!
αν μαθει κανεις τιποτα αντιστοιχο γ θεσσαλονικη ας το πει...Για τους λάτρεις των βιβλίων, υπενθυμίζω ότι πραγματοποιείται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών το ετήσιο παζάρι με πολύ χαμηλές τιμές, στην πλατεία Κλαθμώνος (στάση Μετρό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ)!
Γινόταν εκποίηση βιβλίων εκεί αλλά μου φαίνεται οτι ήταν μέχρι την Κυριακή..χθες δηλαδή.Είχε βιβλία μέχρι και 70% κάτω όπως λέει και ο μούτσος.Τα περισσότερα έκαναν 5 με 10 ευρώ το πολύ.
Είχα πάει και είχα βρει το βιβλίο του Διακογιάννη 100 χρόνια ποδόσφαιρο με 20€ που το πουλάγαν κανονικά 60 και 70 €.Είχε κι ένα άλλο "η καθημερινή ζωή σε οίκο ανοχής της Γαλλίας" ! αλλά πήρα κάτι άλλα και το ξέχασα αυτό γαμώτο.
μαλλον ναι !Σου άρεσε ?
είναι το πρώτο βιβλίο του Νίτσε που διαβάζεις ?
Η φιλοσοφία στο Μπουντουάρ, Μαρκήσιος ντε Σαντ....
Μου σηκώθηκε η τρίχα και το καυλί από την ωμη περιγραφή του Σαντ... Ο άνθρωπος ήταν πολλά χρόνιαααααααααααααααααα μπροστααααααααααααααααααααααα.....
και μενα το ιδιο με το βιβλιο "Τζοζεφιν Μουτσενμπαχερ,η ιστορια μιας Βιεννεζας πορνης"
(στην γερμανικη εκδοση που εχει 200 σελιδες παραπανω)
διακρινω μια ποικιλια στην θεματολογια!!! ενα με τιτλο επαναστατες ειχα διαβασει κ γω παλιοτερα...θα δω πιο ειναι κ θα ενημερωσω...<< Επαναστάτες >> του Eric Hobsbawm , εκδόσεις Θεμέλιο !
<< Επαναστάτες >> των Μουσταφά Ρεζέ & Κέϊ Φίλιπς , εκδόσεις Φιλίστωρ !
<< Αναμνήσεις ενός Επαναστάτη >> Peter Kropotkin , εκδόσεις Νησίδες !