Νέα

Ποιό βιβλίο προτείνετε / μόλις ολοκληρώσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Τελευταία διαβάζω της Henriette Walter "Η περιπέτεια των γλωσσών της Δύσης" για όποιον ενδιαφέρεται για την προέλευση, την ιστορία, τη γεωγραφία, τα γλωσσικά δάνεια και τις συνάφειες των δυτικών γλωσσών. Το βρίσκω συναρπαστικό και διαφωτιστικό.

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το "Bad Science" του Ben Goldacre και το "The Black Album" του Hanif Kureishi.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
το "Οι φρουροί της Αχαϊας" του Τάσου Αθανασιάδη.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
:priest: :priest: :priest:[size=15pt]Το βιβλίο που όλοι περιμέναμε[/size] :priest: :priest: :priest:

VIA CRUCIS - AZAZEL by Απόστολος Βαβύλης

279555ez1.jpg
photobiocopyinternetlowwz8.jpg

Ο μοναχός Ελισσαίος πέφτει νεκρός έξω από το Ναό της Αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ, ενώ αποπειράται να σκοτώσει τον οικουμενικό πατριάρχη (Μεεμανούτα).
Ο Νικόλας Γιαλούλης πεθαίνει ξαφνικά στο σπίτι του στην Αθήνα, μετά τη σύναψη συμφωνίας για την πώληση ακινήτων του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων σε ισλαμιστές, που το αυτοκίνητό τους ανατινάζεται (Νεκίμα).
Ο δημοσιογράφος Μίνωας Νιβάλις δολοφονείται στο Μιλάνο, όπου έχει καταφύγει ύστερα από την κατάρρευση της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας (Μαστούκα).
Μια ομάδα ετερόκλητων ανθρώπων συγκεντρώνεται στους Αγίους Τόπους λίγο πριν το κοινό Πάσχα ορθοδόξων-καθολικών το 2025, προσπαθώντας να λύσει το σταυρόλεξο του Πάθους που βρέθηκε στη διαθήκη ενός μυστηριώδους άντρα ο οποίος αυτοαποκαλείται Αζαζέλ, ενώ μια απίστευτη τρομοκρατική ενέργεια μετατρέπει σε λουτρό αίματος την τελετή της αφής του Αγίου Φωτός.
Ποια σχέση έχουν οι τρεις λέξεις-κλειδιά με τα καταιγιστικά γεγονότα του βιβλίου και τι σημαίνει η φράση «Από την ψηλότερη κορυφή στη σκοτεινότερη τρύπα θα βρεθείς... αν την πίστη και τους όρκους σου δεν τιμάς, αν τη σιωπή σου δεν κρατάς κι όταν το χρήμα σε οδηγεί, η εκδίκηση σε περιμένει»;
Βρείτε το συνδετικό κρίκο και θα ξέρετε ότι έχετε στην ψυχή σας την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
The Russian Ballet girl.

Ανήκει στη κατηγορία του σαδιστικού ρομαντισμού.

Έχει γραφτεί από κάποιον ανώνυμο συγγραφέα.
Από γυναίκα πιστεύω αν κρίνω από το ύφος του κειμένου.

Ένα κοριτσάκι περιγράφει την ζωή του ως δούλα.
Ένα συνεχές διήγημα βασανιστηρίων και τιμωρίας.
Είναι πραγματικά κρίμα, σε πιάνει η ψυχή σου. Αλλά από την άλλη, τόσο δίκαιο …

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Σαος η ψιχι του αθροπου με τα καβιρια εκι στι σκια

Ρε συ διάβασε Edika, μα το θεό τα ποστ σου είναι σαν να βγήκαν από τα κόμιξ του!!  :2funny:
]

Τώρα για βιβλίο, δεν το ολοκλήρωσα ΜΟΛΙΣ αλλά το τελευταίο που διάβασα ήταν το "Ημερολόγιο ενός Τρελού Γέρου" του Τζουνιτσίρο Τανιζάκι:

Ένας ηλικιωμένος άντρας, που διακατέχεται από σεξουαλικές εμμονές, φλέγεται από πάθος για τη νύφη του, παλιά χορεύτρια του μιούζικ χολ και μάλλον ελαστική σε θέματα ερωτικής ηθικής. Εκείνη, με πολλή μαεστρία, εκμεταλλεύεται το πάθος του και του αποσπά χρηματικά ποσά, προσφέροντάς του μόνο κάποιες υποτυπώδεις σεξουαλικές εκδουλεύσεις και οδηγώντας τον σιγά σιγά στην τρέλα. Τα θέματα της νιότης και του γήρατος, του έρωτα και του θανάτου, του παλιού και του καινούργιου συνθέτουν ένα αριστούργημα, το τελευταίο που έγραψε ο μεγάλος Ιάπωνας συγγραφέας.

Κρατάω μούτρα στον αδελφό μου γιατί μου γνώρισε τα βιβλία του Τανιζάκι, τα οποία δεν αντέχω αλλά τα διαβάζω μαζοχιστικά γιατί έχει κάτι που σε κολλάει... Δε θα αρέσει σε όλους, είναι παράξενο βιβλίο, γνώμη μου είναι πως αν αρέσει σε κάποιον αυτό λέει πολλά γι' αυτόν  :grin:

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Ενα   απο  τα  κορυφαια  βιβλια  που  εχω   διαβασει   θεωρω   οτι   ειναι η  Δυναμη    του  Robert   Greene.
Εκδοσεις   εσοπτρον το  2000   με  500+  σελιδες.
Περιγραφει  και  αναλυει  τους   48  νομους   της   δυναμης   απλα  και  κατανοητα.Σε  καθε  νομο   εχει  ιστοριες   ανθρωπων   απο  ολες   τις   εποχες   που  τηρησαν   αυτους   τους  νομους  και  αλλους  που  τους  παραβιασαν   και  τι  επιπτωσεις   ειχαν.Παραδειγμα   μερικοι  νομοι

Οταν  ζητας  βοηθεια  επικαλεσου  την  ιδιοτελεια  των  αλλων  ποτέ   την  ευσπλαχνια   τους   ή   την  ευγνωμοσυνη  τους.

Να  περιφρονεις   τα  πραγματα  που  δεν  μπορεις   να  αποκτησεις.

Προσοχη  κινδυνος   αποφυγε  τους  δυστυχεις  και  τους  ατυχους

Να  περιφρονεις   οτιδηποτε  ειναι  δωρεαν

Συντριψε  τον  εχθρο  σου  ολοκληρωτικα

Τοσα  πολλα  εξαρτωνται   με  την  υποληψη  σου.Φυλαγε  την  με  την  ζωη   σου

Ανακαλυψε   την  βιδα  του   καθε   ανθρωπου

Ποτε  να  μην  φαινεσαι   τελειος

Μην   χτιζεις   οχυρα  να  προστατευθεις.Η   απομονωση  ειναι   επικινδυνη

Θεωρω   οτι   απο  αυτο   το  βιβλιο   μαθαινεις   απιστευτα  πραγματα  για να  προφυλαχτεις  και  αν  μπορεις  να  κυριαρχησεις αφου   δεν  ζουμε  σε  εναν αγγελικο  κοσμο συν   το  γεγονος  οτι  εχει  καλογραμενες  και  σχετικα  αγνωστες  ιστοριες   απο  διαφορες  περιοδους   της   ιστοριας.

Καιρό είχα να διαβάσω βιβλίο που θα με νευριάσει.
Βέβαια τι να περιμένει κάποιος, όταν ο συγγραφέας είναι συντάκτης του Esquire  :think:
Το βιβλίο μπορεί να είχε και τίτλο «πώς θα πετύχετε κάνοντας πουστιές».
Και ειλικρινά, δεν ξέρω πού αλλού απευθύνεται, πέρα από παιδάκια που θέλουν να γίνουν managers, από junior να γίνουν senior και όλα αυτά τα χαρούμενα. Καλό δώρο για όσους συχνάζουν σε μπάρες για γνωριμίες, για όσους τους έχουν πει και έχουν φάει ότι ο Μακιαβέλι τα ‘χει πει όλα και ευαγγέλιο για όσους γνωρίζεις και απευθείας σου δίνουν την κάρτα τους.
Α, ο συγγραφέας παίζει να ‘ναι και λίγο κουνιοτράμπαλος, ευχαριστεί και το γάτο του στο σημείωμά του  :2funny:

Κατά τ'άλλα 'αν κάποιος δυνάμωσε που το διάβασε, ας μου στείλει pm μπας και κάνω κάτι λάθος  :2funny:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
κανενα.....
εφημεριδες πολλες

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μην μου πεις ότι αποχώρισες από το σαιτ για να ολοκληρώσεις αυτό το βιβλίο;;;

tsirikapis

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά έχει διαβάσει κανείς το "Μπουρδέλο" του Πετρόπουλου;Καμία άποψη;

Τελειώνω Εμπειρίκο-μέγα ανατολικό,τόμο Α και Έσσε-η αγωνία ενός πολιτισμού

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
παιδιά έχει διαβάσει κανείς το "Μπουρδέλο" του Πετρόπουλου;Καμία άποψη;

είναι μια πολύ καλη πραγματεία για τα ρδελα σύμφωνα με την εποχή που γράφτηκε το βιβλίο. Αυτή τη στιγμή είναι σπάνιο και απ ότι έμαθα η οικογένεια του Πετρόπουλου - που ανηκουν και τα εκδοτικά δικαιώματα - δεν θα το ξαναεκδόσει

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Βέβαια τι να περιμένει κάποιος, όταν ο συγγραφέας είναι συντάκτης του Esquire  :think:
Και ειλικρινά, δεν ξέρω πού αλλού απευθύνεται, πέρα από παιδάκια που θέλουν να γίνουν managers, από junior να γίνουν senior και όλα αυτά τα χαρούμενα. Καλό δώρο για όσους συχνάζουν σε μπάρες για γνωριμίες, για όσους τους έχουν πει και έχουν φάει ότι ο Μακιαβέλι τα ‘χει πει όλα και ευαγγέλιο για όσους γνωρίζεις και απευθείας σου δίνουν την κάρτα τους.
Α, ο συγγραφέας παίζει να ‘ναι και λίγο κουνιοτράμπαλος, ευχαριστεί και το γάτο του στο σημείωμά του  :2funny:

Κατά τ'άλλα 'αν κάποιος δυνάμωσε που το διάβασε, ας μου στείλει pm μπας και κάνω κάτι λάθος  :2funny:

Γιατι  νευριασες φιλε ,μηπως  νομιζεις  οτι  ζεις  σε  ενα  αγγελικο  κοσμο και ολοι  λειτουργουν  ηθικα και δικαια ?
Ο  συγγραφεας  δεν  προσπαθει  να  σου  μαθει  να  κανεις  πουστιες  αλλά  να σου  μαθει  τους  νομους  της  δυναμης  που  υπηρχαν παντοτε  και  να  σου  επιστησει  την προσοχη  να  μην  την πατας  απο αδιστακτα  αρπακτικα.
Μου  θυμηζεις  κατι  φανατικους  χριστιανους  που  βλεπανε  βιβλια  των  ιεχωβαδων  και  αντιδρουσανε  λες  και  τα  ειχαν  πιασει  λεπροι.
Μαθε  να  διαβαζεις  βιβλια  απο  ολες  τις  κατηγορειες  και  να  διαβαζεις  και  τα  αντιθετα  τους.
Οταν  εχεις  μια  ιδεολογια  και  εχεις  παρει  ολα  τα  βιβλια  που  υποστηριζουν  αυτα  που  πιστευεις και  χαιρεσαι  σαν  γυφτικο  σκεπαρνι  οτι  παλι  δικιο  ειχες 
φροντιζε  να  παιρνεις    βιβλια  που  λενε  ακριβως  τα  αντιθετα.
Αν  θελεις  να  εισαι  προβατο  ειναι  δικαιωμα  σου 
αλλά  μην  προσπαθεις  να  παρεις μαζι σου  και  αλλους  στο  μαντρι .

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Τελειώνω το Dracula Ο Παλουκωτής, που αναφέρεται βέβαια στον γνωστό ηγεμόνα της Βλαχίας στη Ρουμανία, που αποτέλεσε και την έμπνευση για τον ομώνυμο κινηματογραφικό ήρωα.

Επισκέπτης
Μαθε  να  διαβαζεις  βιβλια  απο  ολες  τις  κατηγορειες  και  να  διαβαζεις   και   τα  αντιθετα  τους.
Οταν   εχεις  μια  ιδεολογια   και  εχεις   παρει  ολα  τα  βιβλια  που  υποστηριζουν   αυτα  που  πιστευεις και  χαιρεσαι  σαν  γυφτικο   σκεπαρνι  οτι  παλι   δικιο   ειχες 
φροντιζε  να   παιρνεις    βιβλια  που  λενε   ακριβως   τα  αντιθετα.
Αν  θελεις   να  εισαι  προβατο  ειναι   δικαιωμα  σου 
αλλά  μην  προσπαθεις  να  παρεις μαζι σου   και  αλλους  στο  μαντρι .

:thumbsup:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ενα   απο  τα  κορυφαια  βιβλια  που  εχω   διαβασει   θεωρω   οτι   ειναι η  Δυναμη    του  Robert   Greene.
Εκδοσεις   εσοπτρον το  2000   με  500+  σελιδες.
Περιγραφει  και  αναλυει  τους   48  νομους   της   δυναμης   απλα  και  κατανοητα.Σε  καθε  νομο   εχει  ιστοριες   ανθρωπων   απο  ολες   τις   εποχες   που  τηρησαν   αυτους   τους  νομους  και  αλλους  που  τους  παραβιασαν   και  τι  επιπτωσεις   ειχαν.Παραδειγμα   μερικοι  νομοι

Οταν  ζητας  βοηθεια  επικαλεσου  την  ιδιοτελεια  των  αλλων  ποτέ   την  ευσπλαχνια   τους   ή   την  ευγνωμοσυνη  τους.

Να  περιφρονεις   τα  πραγματα  που  δεν  μπορεις   να  αποκτησεις.

Προσοχη  κινδυνος   αποφυγε  τους  δυστυχεις  και  τους  ατυχους

Να  περιφρονεις   οτιδηποτε  ειναι  δωρεαν

Συντριψε  τον  εχθρο  σου  ολοκληρωτικα

Τοσα  πολλα  εξαρτωνται   με  την  υποληψη  σου.Φυλαγε  την  με  την  ζωη   σου

Ανακαλυψε   την  βιδα  του   καθε   ανθρωπου

Ποτε  να  μην  φαινεσαι   τελειος

Μην   χτιζεις   οχυρα  να  προστατευθεις.Η   απομονωση  ειναι   επικινδυνη

Θεωρω   οτι   απο  αυτο   το  βιβλιο   μαθαινεις   απιστευτα  πραγματα  για να  προφυλαχτεις  και  αν  μπορεις  να  κυριαρχησεις αφου   δεν  ζουμε  σε  εναν αγγελικο  κοσμο συν   το  γεγονος  οτι  εχει  καλογραμενες  και  σχετικα  αγνωστες  ιστοριες   απο  διαφορες  περιοδους   της   ιστοριας.

Επισης   μου  αρεσε   πολυ  και  το  επομενο  βιβλιο  του   Greene   Η   τεχνη   της   σαγηνης  (εσοπτρον  2001)
και   αυτο  500+  σελιδες .Βιβλιο   απαραιτητο   οχι  μονο  για  πιτσιρικαδες   να  μην  πιανονται  κοροιδο απο  τις γυναικες αλλά   και  για  μεγαλυτερους   αφου   εχει  συμπυκνωμενη  γνωση   αιωνων.
Επειδη   η  σαγηνη  χρησιμοποιειται  αιωνες   τωρα   απο  γυναικες  αν  καταχτησεται   και  αυτη   την  τεχνη   θα  εχουν  λιγοτερη  επιδραση   τα  κολπα  των   γυναικων   πανω  σας.
Το  βιβλιο   δεν  ειναι  ρηχο  ή   τυπου  cosmopolitan  και  το   συνιστω   ανεπιφυλακτα   στους  απανταχου  μπουρδελιαρηδες.

Το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει και ούτε πρόκειται από τα αποσπάσματα που είδα, αλλά μου δημιουργείτε η εντύπωση ότι έχεις δίκιο azaas.

Πράγματι με αυτά που λέει το απόσπασμα φαίνεται ότι απευθύνεται σε χαμηλού πνευματικού επιπέδου ανθρώπους που προσπαθούν σαν παιδαρέλια να τα καταφέρουν νομίζοντας ότι οι υπόλοιποι είναι βλάκες και δεν καταλαβαίνουν την κουτοπονηριά τους.

Αυτό που ένας όχι έξυπνος, αλλά κοινός νους αντιλαμβάνεται, είναι ότι με τη κουτοπονηριά δεν πας πουθενά πλέον. Και κάτι να καταφέρεις, ποτέ δε θα σε σεβαστεί κανένας στη ζωή. Όλοι θα σε έχουν καταλάβει τι είσαι.

Τα περί «μη αγγελικά πλασμένου κόσμου» τα ακούω βερεσέ.
Αντί να «ανδρωνόμαστε» με συμπλέγματα αυτού του τύπου καλό θα ήταν να καταλαβαίναμε ότι οι άνθρωποι τριγύρω μας δεν είναι χαζοί, δεν είναι ηλίθιοι. Και πάνω από όλα να μη νομίζουμε ότι είμαστε πιο έξυπνοι από τους άλλους. Οι άλλοι πάντα καταλαβαίνουν. Και επειδή είναι έξυπνοι, δεν το δείχνουν.

Μια συμβουλή επιτυχίας που εγώ δίνω στον εαυτό μου λοιπόν είναι η εξής:
Νέαρχε, αντιμετώπισε το κάθε άνθρωπο που έχεις απέναντί σου σα να είναι πιο έξυπνος από εσένα. Σκέψου και μην εφησυχάζεσαι! Γίνε καλύτερός του για να τον νικήσεις. Άσε τα τρικ για τους κακομοίρηδες. Εσύ περπάτα ανέμελα, σαν το Ζαρατούστρα που μόλις κατέβηκε απ’ τα βουνά …

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Νεαρχε  λες  οτι  δεν  διαβασες  το βιβλιο  αλλά  καταλαβες  οτι  το  βιβλιο  απευθυνεται  σε  ατομα  χαμηλου  πνευματικου  επιπεδου 
επισης  μας  λες  οτι  δεν  υπαρχουν  χαζοι  και  οτι  ολοι  καταλαβαινουν  στο  τελος
Αυτοματα  αυτοαναιρεισε  ή  καπου  εχεις  μπερδευτει

Θα  σου  κανω  μερικες  ερωτησεις  με  το  φτωχο μου  το  μυαλο
Πως  μπορεις  να  βγαλεις  αποψη για  ενα  βιβλιο  και  να  το  καταδικασεις  μαλιστα  απο  10  γραμμες  για ενα βιβλιο  των  500  σελιδων?
Εδω  απο  το  χειροτερο  βιβλιο  μπορει  να  διαβασεις  κατι  και  να  αγγιξει  την  ψυχη  σου  ή  να  σου  δωσει  μια  λυση  που  ταιριαζει  εκεινη  την  ωρα  σε  καποιο  σου  προβλημα.

Τελικα  οι  ανθρωποι  ειναι  εξυπνοι  ή  χαζοι?. Αν  ολοι  ειναι  εξυπνοι  πως  μερικοι  πετυχαινουν  αυτα  που  θελουν  στους  αλλους  εξυπνους.
Ισως  να  πεις  οτι  χρησιμοποιουν  κουτοπονηρες  μεθοδους.
Ναι  αλλά  τοτε  γιατι  δεν  τους  καταλαβαινουν  οι  αλλοι  οι  εξυπνοι
Ισως  να  πεις  οτι  καταλαβαινουν  αλλά  αρνουνται  να  εφαρμοσουν    τετοιες  μεθοδους
Ναι  αν  ειναι  τοσο  εξυπνοι  που  καταλαβαινουν  τα  κολπα  των  αλλων  γιατι  δεν  κανουν  και  αυτοι  οτι  δεν  καταλαβανε  και  να  κανουνε  κολπο  στο  κολπο ή αλλιως  αντικολπο.

Εσυ  ο  ιδιος  λες

Μια συμβουλή επιτυχίας που εγώ δίνω στον εαυτό μου λοιπόν είναι η εξής:
Νέαρχε, αντιμετώπισε το κάθε άνθρωπο που έχεις απέναντί σου σα να είναι πιο έξυπνος από εσένα. Σκέψου και μην εφησυχάζεσαι! Γίνε καλύτερός του για να τον νικήσεις. Άσε τα τρικ για τους κακομοίρηδες

Εσυ  αντιμετωπιζεις  τον  καθε  ανθρωπο  σα να  ειναι  πιο  εξυπνος  απο  εσενα.Επαναλαμβανω  σα  να  ειναι.
Μεσα  σου  ομως νομιζεις  οτι  εισαι  καλυτερος  απο  δαυτον  για  αυτο  θελεις  να  τον  κερδισεις.Δεν  χρησιμοποιεις  τρικ  αλλά  τις  τεχνικες  που  χρησιμοποιεις  εσυ  εχουν  την  εγκριση  του  θεου .
Στις  τεχνικες  που  χρησιμοποιεις  εσυ  εχοντας  το  αλαθητο  τις βαφτιζεις  ηθικες  και  τιμιες.Καποιος  αλλος  μπορει  να  βαφτιζε  τις  τεχνικες  σου  -το  σεμιναριο  του  απατεωνα-
Ποιος  εχει  δικιο  εσυ  ή  ο  αλλος  που  τον περνουσες  για  χαζο  και  τελικα  σε  καταλαβε?

Το  βιβλιο  επαναλανβανω  δεν  λεει  πως  να  κοροιδευεις  τον  αλλον  αλλά  πως  να  προφυλαχτεις .

Τωρα  εσυ  Νεαρχε  μιας  και  ανεφερες  τον  Ζαρατουστρα να  σου  θυμησω  την  σκηνη  με  τον  ακροβατη  που  ενω  τους  λεει  απιστευτα  πραγματα  το  πληθος  δεν  εχει  το  μυαλο να  αντιληφτουν  αυτα  που  τους  λεει.
Μου  φαινεται  και  συ  ανηκεις  στο  πληθος  και  καποιος  σε  κοροιδεψε  και  σου  ειπε  οτι  εισαι  ο Ζαρατουστρα.
Αν  διαβασεις  το  βιβλιο  μπορει  να  κοροιδεψεις  τον  ευατο  σου  και  να  την  δεις  μεσαϊα.   

juninio

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
70
Like
0
Πόντοι
80
Χιτλερ οι τελευταιες μερες 1945.Εκδοσεις ιωλκος,συγγραφεας Hugh Trevor-roper.Πραγματικα ενα πολυ καλο ιστορικο βιβλιο για τους λατρεις του ειδους οπως εγω.

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Χιτλερ οι τελευταιες μερες 1945.Εκδοσεις ιωλκος,συγγραφεας Hugh Trevor-roper.Πραγματικα ενα πολυ καλο ιστορικο βιβλιο για τους λατρεις του ειδους οπως εγω.
αυτο το εχεις διαβασει?

Συνημμένα

• 9789601629957.jpg
    9789601629957.jpg
    12,7 KB · Εμφανίσεις: 24

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom