xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Aυτο εννοει τους ανθρωπους ερπετοειδη η κατι αλλο.Γιατι και πως ζουν αναμεσα μας.( Το δευτερο τομο)
Αν ειναι αλλο τι ειναι?
Aυτο εννοει τους ανθρωπους ερπετοειδη η κατι αλλο.Γιατι και πως ζουν αναμεσα μας.( Το δευτερο τομο)
Βαρετός και υπερτιμημένος.
My 2 cents.
Ξερετε κανα καλο site με μεγαλη γκαμα βιβλιων που να τα παραγγελνεις?
Βαρετός και υπερτιμημένος.
My 2 cents.
De gustibus non disputandum, αλλά αν διάβασες μόνο τους Σατανικούς Στίχους, δεν ξέρω πόσο μπορεί ο μεταφραστής να τίμησε την γλώσσα του κειμένου... Επειδή το διαβάζω στο πρωτότυπο, με εξαίρεση μια "κοιλίτσα" 30-40 σελίδες στη μέση, δεν το βρήκα καθόλου βαρετό. 'Οσο το διάβαζα, πάντως, σκεφτόμουν ότι πλησιάζει πολύ στο "απόλυτο" α-μετάφραστο. Σίγουρα,ωστόσο, δεν είναι το καλύτερό του: Το "Midnight's Children" χαρακτηρίστηκε το καλύτερο βραβείο Booker της εικοσιπενταετίας.
My quarter... lol
Ο Γαληνός, αντίθετα με το όνομά του, που παραπέμπει σε εικόνα "ήσυχου" ανθρώπου, μόνο "γαληνός" δεν ήταν. Άνθρωπος μαχητικός και εριστικός, δηκτικός, περήφανος για τις γνώσεις, τις ανατομικές έρευνες, την πείρα και τις επιτυχίες του, θεωρούσε -δικαίως- τον εαυτό του αυθεντία. Σύμφωνος με το πνεύμα όλων των ελληνιστικών φιλοσοφιών, δεν αναγνώριζε καμία διάκριση μεταξύ ηθικής θεωρίας και πράξης: σε κάθε περίπτωση, ο καθένας είναι αυτό που πράττει, και πράττει αυτό που είναι -ασχέτως τι μπορεί να ισχυρίζεται, προφορικά ή γραπτά· και είχε την αξίωση, οι γιατροί να είναι φιλόσοφοι και όχι απλοί επαγγελματίες -ή "φαρμακοπώλες", όπως αρεσκόταν να τους χαρακτηρίζει...
Οπότε για τις διακοπές με βλέπω με Ρεβέρτε.
Το τελευταίο του:
http://[URL unfurl="true"]www.protoporia.gr/protoporia/assets/books/9601625534.jpg[/img[/URL]]
Συν κάτι παλιότερα του που μου λείπουν.
Δυστυχώς τα Ισπανικά μου δεν είναι σε επίπεδο πρωτοτύπου.
[/quote]
Αν και έχω όλα τα βιβλία του που έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά, Ο Ζωγράφος των Μαχών με κούρασε...
ελευθερουδακης, παπασωτηρίου είναι μια καλή επιλογή
Η Πρωτοπορία όμως έχει πολύ καλές τιμές γιατί επιβάλλει στους εκδοτικούς οίκους να της δίνουν μεγάλα στοκ και με τεράστια έκπτωση. Όχι γιατί πουλάει με λιγότερο δικό της κέρδος.
Όπερ σημαίνει οτι έχουμε μεν ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο με φτηνότερες τιμές (προς το παρόν, τουλάχιστον), αλλά έχουμε καταστρέψει τον κύκλο των πολλών -και ανεξάρτητων- βιβλιοπωλείων.
Κάτι που συνέβη και στην αγορά του δίσκου, όπου στην πράξη πλέον δεν υπάρχουν δισκάδικα παρά μόνον τα Μετρόπολις.
Να μην θυμηθώ πως άρχισε η Πρωτοπορία.
Από ένα υπογειάκι στην Κωλέττη δίπλα στον Ηράκλειτο.
Τώρα μέχρι ηλεκτρονικό κατάστημα έχει.
Τι σου είναι η πρόοδος.
Έτσι είναι ο καπιταλισμός...
Α, κλασσικό βιβλίο για το Rock & Roll.
Από έναν πραγματικό κριτικό μουσικής.
Καμία σύγκριση με τους δικούς μας.
Και πολλούς άλλους.