Νέα

Ποιό τραγούδι θα θέλατε να ακουστεί στην κηδεία σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 260
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

cplinlove

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2013
Like
10
Πόντοι
0
Κι αν την πάθω πάνω στη λαμαρίνα αυτό.

Αλλά όχι από Βασιλάκι ε..

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Κλασσικα και εξεπεραστα

Doors    The  End   

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296

Παιδιά τα γονίδια της Ρούμελης κατίσχυσαν. Αυτό:
(final cut). όλα τα χει. Παράπονο, κλαρίνο που σκάβει ...

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αν ήθελα να κάνω πλάκα πάντως θα έβαζα αυτό

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
απο ποτε βαζουν τραγουδια στις κηδειες ρε?

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εδώ να δεις γέλιο

Ελληνική έκδοχή

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Κοίτα κυβέρνηση θα γίνει, μάλλον. Δεν νομίζω, όμως, ότι θα έχει την εξουσία.
Κι εγώ αυτό νομίζω.. Και μετά πολύ φοβάμαι πως θα έχουμε πολύ σοβαροτερες καταστάσεις να αντιμετωπίσουμε ως χώρα και ως λαός και κοινωνία αν θες..

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Κι εγώ αυτό νομίζω.. Και μετά πολύ φοβάμαι πως θα έχουμε πολύ σοβαροτερες καταστάσεις να αντιμετωπίσουμε ως χώρα και ως λαός και κοινωνία αν θες..

Αυτό νομίζω και εγώ. Δεν ασκείται πλέον πολιτική, αλλά επικοινωνία. Βλέπεις όραμα? Ξέρεις ποιός μπορεί να δημιουργήσει όραμα. Αυτός που θα πει τη στεγνή αλήθεια. Έτσι, πάμε εκεί. Άλλως, πάμε εκεί. Διαλέξτε. Το βλέπεις πουθενά αυτό? Λένε οι του σύριζα, θα κάνουμε αυτό. Τους ρωτούν και αν δεν κάτσει? Και απαντούν: ................ Ας πουν θα βγούμε από το ευρώ. Θα πεινάσουμε πολύ, αλλά ίσως έχουμε μία ελπίδα, που δεν την έχουμε τώρα. Αυτό δεν λέγεται. Γιατί? Διότι ούτε ο λαός μας θέλει να το ακούσει. Νομίζει ότι ζει ένα κακό όνειρο και σε λίγο θα ξυπνήσει ........

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό νομίζω και εγώ. Δεν ασκείται πλέον πολιτική, αλλά επικοινωνία. Βλέπεις όραμα? Ξέρεις ποιός μπορεί να δημιουργήσει όραμα. Αυτός που θα πει τη στεγνή αλήθεια. Έτσι, πάμε εκεί. Άλλως, πάμε εκεί. Διαλέξτε. Το βλέπεις πουθενά αυτό? Λένε οι του σύριζα, θα κάνουμε αυτό. Τους ρωτούν και αν δεν κάτσει? Και απαντούν: ................ Ας πουν θα βγούμε από το ευρώ. Θα πεινάσουμε πολύ, αλλά ίσως έχουμε μία ελπίδα, που δεν την έχουμε τώρα. Αυτό δεν λέγεται. Γιατί? Διότι ούτε ο λαός μας θέλει να το ακούσει. Νομίζει ότι ζει ένα κακό όνειρο και σε λίγο θα ξυπνήσει ........

Αγαπητέ μου είναι πολλές οι αιτίες ουσιαστικά γίναμε Δυτικού τύπου Κράτος/Δημοκρατία με αδύναμες απολήξεις διαφωτισμού και ψήγματα/ απομεινάρια προπολεμικής αστικής τάξης, από το 1974 και μετά και πως όσα τραβάμε τώρα είναι οι παιδικές ασθένειες της Δημοκρατίας και πως έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας σε ιστορικό χρόνο μέχρι να φθάσουμε να στοιχειώδη, ιδιαίτερα με τις πάσης φύσεως στρεβλώσεις που υπάρχουν. Δεδομένου του στρεβλού αυτού περιβάλλοντος ήταν αναπόφευκτο και η Αριστερά να έχει την ίδια μοίρα με το υπόλοιπο πολιτικό δυναμικό.. Και αν δεν έχει ξσηκωθεί ο κόσμος ακόμη με τα όσα συμβάινουν είναι γιατί δεν υπάρχει τροφοδότρια αστική τάξη να καθοδηγήσει , ( όλες οι επαναστάσεις έγιναν από αστούς).

Για να παραθέσω λίγο Κονδύλη ένα φωτεινό μυαλό, Στην Ελλάδα ο όρος αστική τάξη εισήχθη µε την αρνητική σηµασία του, δηλαδή ως ο αντίπαλος της εργατικής τάξης. Αντιθέτως, στη ∆υτική και Κεντρική Ευρώπη ο αστός εµφανίζεται ιστορικά ως ο κύριος κοινωνικός αντίπαλος της αριστοκρατίας και της κληρικοκρατίας.  Στην χώρα μας αυτό δεν έγινε ποτέ.
Η όποια εγχώρια αστική τάξη γεννήθηκε από πατριαρχικές σχέσεις και όχι ως άρνηση του φεουδαλισµού. Είχαµε εποµένως µια αστική τάξη ανοµοιογενή και αδύναµη, προιόν τερατογένεσης στον ρόλο απλου διαµεσολαβητή συµφερό ντων.

Δεδομένων των συνθηκών, αν μπορώ να προβλέψω, βλέπω νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, παταγώδη αποτυχία σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα ( γιατί δεν είναι ούτε Λούλα ούτε Τσάβες με τπν αστέιρευτο πλουτοπαραγωγικό πλούτο), επέλαση της Χρυσής Αυγής και εκεί πια θα τεθούν τα πραγματικά ιστορικά διλλήματα για την κοινωνία και το ίδιο το πολιτικό μας σύστημα. Μάκαρι να πέφτω εντελώς έξω. Φοβάμαι όμως πως όχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom