ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
νταξει τι πηγουλα ρε τυπε αυτα ειναι γνωστα σε οσους ασχολουνται με την αγορα των SUV, και εχουν και SUV και ειναι μελη και σε club SUVαδων κλπ
αν δεν ετυχε να το μαθεις απο καπου αλλου τσεκαρε εδω
For a fifth consecutive year, the Honda CR-V was America’s best-selling utility vehicle, an SUV/crossover leader even as Honda ended the fourth-generation’s tenure at the tail end of 2016.
επισης μην επιμενεις chr και rav4 δεν εχουν σχεδιαστει αμερικη, το rav εχει σχεδιαστει 100% ιαπωνια, το chr νομιζω κι αυτο ιαπωνια, με μια μικρη επιφυλαξη μηπως εχει σχεδιαστει ευρωπη, αμερικη παντως με τιποτα
επισης σε εδαφος ΗΠΑ δεν κατασκευαζεται κανενα απο τα 2. το CHR εισαγεται στις ΗπΑ απο τουρκια το Rav η απο καναδα η απο μεξικο
η τουοτα οντως εχει εργοστασια στις ΗΠΑ αλλα κατασκευαζει κατι corolla και κατι camry κλπ
τυπε, η πηγη που εβαλες ειναι η ιδια με τη δικη μου. κατι δε παει καλα ,μηπως η δικη σου αναφερεται σε μηνα? :S
τα κλαμπ των suv ειναι κατι σαν τα φορουμ στο νετ που παιζει ρατσισμος και δαιμονοποηση διχως γνωση (πχ ολες οι γερμανικες μοτοσυκλετες ειναι ΓΤΠ στα κλαμπ οσων εχουν γιαπωνεζικες κ.ο.κ) αρα τα κλαμπ και οι λεσχες δεν ειναι καποια αντικειμενικη πηγη μιας και ο καθενας καμαρωνει για αυτο που αγορασε
εξακολουθεις ομως να χανεις το νοημα της παρεμβασης μου, οτι ειναι μαλακια σε ψηφοφορια για suv να μην υπαρχουν επιλογες απο αμερικη! γιατι
1. η αμερικη δημιουργησε την κατηγορια
2. υπαρχουν αμερικανικα με τρομερες εκτος δρομου δυνατοτητες (οπως το jeep και μη πω και για το πρωτο το σκληροπυρηνικο το hummer)
3. τα αμερικανικα ειναι ο ορισμος του pimp τον οποιο προσπαθουν να αντιγραψουν τα Ευρωπαϊκα. οσο και να χτυπιωνται κατω οι ευρωπαιοι, suv με μαμισια περιστρεφομεναστον αξονα τους καθισματα ή hummer δεν εχουνε βγαλει)
4. τα μικρα ευρωπαϊκα προσθοκινητα υπερυφωμενα κουβαδακια που επειδη τους βαλανε ενα ηλεκτρονικα ελεγχομενο μπροστινο διαφορικο με 4 προρυθμισεις παριστανουν τα suv ΔΕΝ ειναι suv
οταν εγω κυκλοφοραγα με εσκαλεϊντ τυπε και πεφτανε σαγονια στο δρομο, εσεις νομιζατε ακομα οτι τα suv ειναι αγροτικα με κλειστη καμπινα ;)