Νέα

ποιο πτυχιο αγγλικων ειναι το πιο ευκολο????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα raopau
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για να μην το κουράσουμε, μπείτε διαβάστε λίγα πράματα στο σαιτ που σας έδωσα, από ανθρώπους που έζησαν τη μετανάστευση ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ (έχει ανθρώπους που γράφουν εκεί διαρκώς για χρόνια τις εμπειρίες τους) και εδώ θα μαστε να τα συζητήσουμε

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
Παιδιά δεν υπάρχει αράδα από το παρακάτω σαιτ:

που δεν έχω διαβάσει

Το συμπέρασμα είναι ένα, σχεδόν για όλες τις χώρες: ΜΑΘΕΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!!!!!!!!

Ειδικά για τη Γερμανία, όπου ακόμη κι αν ξέρει ο άλλος αγγλικά δε θα σου μιλήσει, γιατί έχουν κόντρα με τους Άγγλους.

Αν ξέρατε πόσα παιδιά με άπταιστα Αγγλικά ΤΡΑΚΑΡΑΝ ΣΕ ΤΟΙΧΟ στη Γερμανία ή στη Νορβηγία και αλλού, θα τρίβατε τα μάτια σας
νορβηγια μιλανε ΟΛΟΙ αγγλικα και μαλιστα σε πολυ καλο επιπεδο

Επισκέπτης
Ειδικά στη Νορβηγία δεν παιζει αυτό που λες , το ξέρω από άτομο που έχει ζήσει εκει. Δεν χρειάστηκε καν να προβληματιστεί να μάθει τη γλώσσα και δεν την έμαθε. Μιλάνε όλοι και Αγγλικά

Διαβάζετε ΟΛΟΟΟΟΟΟΟ το παρακάτω και συνεχίζουμε τη συζήτηση:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.198
Πόντοι
2.456

Ρε σκιουρε θα μας τρελανεις  :2funny: :2funny: :2funny: ??

Μας εχεις πρηξει τ αρχιδια με τα Γερμανικα και τα Γερμανικα λες κι εισαι γιος της Μερκελ και τωρα μας λες για τα Νορβηγικα???

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.198
Πόντοι
2.456
ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΑΣ
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ:
ΣΕ

Ο
Π
Ο
Ι
Α
Δ
Η
Π
Ο
Τ
Ε

ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ

ΜΕ

Α
Γ
Γ
Λ
Ι
Κ
Α

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ)

ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Μ Ο Ν Ο

ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
ναι, τι θελεις να πεις με αυτο?
προφανως σε οποια χωρα και να πας για να δουλεψεις, θα πρεπει αργα ή γρηγορα να μαθεις την τοπικη γλωσσα
η συγκεκριμενη που μου εβαλες λεει οτι ηθελε να παει σε κλινικη
το οτι οι νορβηγοι ξερουν ολοι σχεδον απταιστα αγγλικα δεν σημαινει οτι ο αλλος που νοσηλευεται στην κλινικη θα σε φωναζει και θα σου ζηταει πραγματα στα αγγλικα

Επισκέπτης
Ρε σκιουρε θα μας τρελανεις  :2funny: :2funny: :2funny: ??

Μας εχεις πρηξει τ αρχιδια με τα Γερμανικα και τα Γερμανικα λες κι εισαι γιος της Μερκελ και τωρα μας λες για τα Νορβηγικα???

Εντάξει παιδιά, να μη σας χαλάσω τη ζαχαρένια. Παραδέχομαι λοιπόν ότι κάνω λάθος και ότι:

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ.

είστε οκ μ αυτό;

Επισκέπτης
ναι, τι θελεις να πεις με αυτο?
προφανως σε οποια χωρα και να πας για να δουλεψεις, θα πρεπει αργα ή γρηγορα να μαθεις την τοπικη γλωσσα
η συγκεκριμενη που μου εβαλες λεει οτι ηθελε να παει σε κλινικη
το οτι οι νορβηγοι ξερουν ολοι σχεδον απταιστα αγγλικα δεν σημαινει οτι ο αλλος που νοσηλευεται στην κλινικη θα σε φωναζει και θα σου ζηταει πραγματα στα αγγλικα

αν θέλεις να σου δώσω τον κωδικό μου να τα παραθέτεις αυτά για δικά μου επιχειρήματα...

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
και μ αυτό επιβεβαιώνεις ότι όπου κι αν πάει κάποιος θα πρέπει να μάθει τη γλώσσα της χώρας που πήγε.
και στη Νορβηγία ισχύει αυτό και στην γερμανία και παντού.

Οια είναι η διαφορά όμως?
Αν ΔΕΝ μιλούσε αγγλικά αλλά ΜΟΝΟ γερμανικά φυσικά και δε θα μπορούσε ούτε καν το πόδι της να πατήσει εκεί μια και οι Σκανδιναβοί ΔΕΝ μιλάνε γερμανικά.

Συνεπώς λέμε ότι αν κάποιος ΔΕΝ πάει σε γερμανόφωνη χώρα ΔΕΝ τα χρειάζεται τα γερμανικά.
Αν πάει φυσικά και τα χρειάζεται.
Η πλειοψηφία των ελλήνων μεταναστών πάντως ΔΕΝ γουστάρει τους γερμανούς (βλ πόσοι βρίσκονται σε αμερικές, αυστραλίες, αγγλίες κοκ και σύγκρινε τον αριθμό αυτών που πήγαν στις γερμανόφωνες χώρες κι ας είναι πιο κοντά)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
αν θέλεις να σου δώσω τον κωδικό μου να τα παραθέτεις αυτά για δικά μου επιχειρήματα...
Αρα αυτο που ουσιαστικα λες ειναι οτι πρεπει οι ευρωπαιοι να μαθαινουνε γερμανικα και οχι αγγλικα γιατι το πιο πιθανο ειναι να αναζητησουν δουλεια στη γερμανια και οχι στη βρετανια.
Εγω τοτε λεω να μαθαινουνε ολοι νορβηγικα γιατι (θα σου χαλασω το γερμανικο ονειρο) η νορβηγια ειναι αρκετα σκαλια πιο πανω απο τη γερμανια οσον αφορα εργασια και βιοτικο επιπεδο.

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.198
Πόντοι
2.456
Εντάξει παιδιά, να μη σας χαλάσω τη ζαχαρένια. Παραδέχομαι λοιπόν ότι κάνω λάθος και ότι:

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ.

είστε οκ μ αυτό;

Χεστηκαμε ρε συ ποια ειναι άθλια και ποια δεν ειναι
Για τις γλώσσες σου λέμε τοοοοοση ωρα και τελικώς μας επιβεβαιωνεις
Ότι και να λες ή να λεμε η πραγματικότητα ειναι μια:
χωρις Αγγλικα δεν προχωράς πουθενα

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.198
Πόντοι
2.456
Τωρα αμα αποφασίσω πως στα είκοσι μου θα παω στην Καταλονία για δουλεια κι απο έξι χρόνων μαθαίνω Καταλονικα ε χαίρω πολυ δε μου χρειάζονται σε τετοια ιδανική περίπτωση τα Αγγλικα

Επισκέπτης
Αρα αυτο που ουσιαστικα λες ειναι οτι πρεπει οι ευρωπαιοι να μαθαινουνε γερμανικα και οχι αγγλικα γιατι το πιο πιθανο ειναι να αναζητησουν δουλεια στη γερμανια και οχι στη βρετανια.

Λάθος. Αυτό που λέω είναι ότι όπου και να πας, πρέπει να μάθεις τη γλώσσα. Αυτό είναι αυτονόητο.
Δεν υποστηρίζω ότι τα Γερμανικά έχουν κάποια απριορι υπεροχή έναντι άλλων επιλογών.

Ωστόσο με τα σημερινά δεδομένα κι έτσι μουνί όπως έχει γίνει η Ευρώπη, ένας Έλληνας 45ρης με 3 παιδιά που τον απολύσανε και του καίγεται ο κώλος να βρει 1.000 € μέχρι 30.6 να ταίσει τα παιδιά του, θα ήταν καλύτερα να ξέρει Γερμανικά παρά Αγγλικά. Υπάρχουν χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις και θα υπάρχουν δυστυχώς πολύ περισσότερες στο μέλλον.

Τα αγγλικά είναι παγκοσμίως γνωστό ότι είναι η παγκόσμια γλώσσα. Θα ήταν παράλογο να τα βάλει κάποιος δεύτερα. Ωστόσο γνωρίζεις το εργασιακό καθεστώς στις αγγλόφωνες χώρες; Ξέρεις για τι ανταγωνισμό μιλάμε σε αυτές; Ξέρεις τι ανταγωνισμό θα συναντήσει ένας προγραμματιστής, τραπεζικός, μηχανικός σε αγγλόφωνη χώρα; Ξέρεις ότι ακριβω΄ς επειδή τα αγγλικά μιλιούνται σε όλον τον πλανήτη
η διάννοια από το Πακιστάν, την Ινδία, την Ταυλάνδη, τη Βραζιλία, την Αραβία, κλπ που έχει proficiency από πιτσιρίκι όταν σκεφτεί να μεταναστεύσει θα προτιμήσει με κλειστά μάτια Αγγλία, Αυστραλία ή Αμερική;

Ξέρεις ότι πολλά κράτη όπου η Αγγλία είχε αποικιακό καθεστώς έχουν συμβάσεις εργασίας που δίνουν πλεονέκτημα πχ στους Ινδούς ή τους Πακιστανούς;

Επισκέπτης
Χεστηκαμε ρε συ ποια ειναι άθλια και ποια δεν ειναι
Για τις γλώσσες σου λέμε τοοοοοση ωρα και τελικώς μας επιβεβαιωνεις
Ότι και να λες ή να λεμε η πραγματικότητα ειναι μια:
χωρις Αγγλικα δεν προχωράς πουθενα

αυτό που λες είναι το αυτονόητο, μη χάσουμε το χρόνο μας να το αναλύουμε.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

είστε οκ μ αυτό;
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ ΧΩΡΑ
αυτό και μόνο φτάνει ρε τύπε.

τα υπόλοιπα βέβαια δεν ισχύουν.
όπως ακριβώς και στη Γαλλία, που πρέπει να ξέρεις γαλλικά
στην Ισπανία, που πρέπει να ξέρεις ισπανικά
στη Ρωσία, που πρέπει να ξέρεις ρώσικα
στις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη που πρέπει να ξέρεις την τοπική γλώσσα,
αλλά σε όλες πας με αγγλικά και μαθαίνεις στην πορεία.

Οπότε....ποιος θέλει να πάει σε μια άθλια χώρα όταν υπάρχουν εκατοντάδες άλλες να πάει? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τωρα αμα αποφασίσω πως στα είκοσι μου θα παω στην Καταλονία για δουλεια κι απο έξι χρόνων μαθαίνω Καταλονικα ε χαίρω πολυ δε μου χρειάζονται σε τετοια ιδανική περίπτωση τα Αγγλικα

αρχίζεις και πλησιάζεις τη λογική μου

Όλα ξεκινάν από την πρόβλεψη και την τάση που δείχνει ότι η Γερμανία (θα μπορούσε να είναι η Γαλλία, αλλά τυγχάνει να είναι η Γερμανία, προσωπικά όλες το ίδιο μου είναι) θα είναι στο μέλλον η Μητρόπολη της Ευρώπης. Θα δείτε ότι στο μέλλον, θα τεθεί ισοβαρώς το δίλλημα στους γονείς για το αν πρέπει να στέλνουν τα παιδιά τους πρώτα Αγγλικά ή Γερμανικά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom