nickpie2008
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 8.198
- Πόντοι
- 2.456
Πωσ τον εννοεις τον Παραδεισο?και έχω πάει και ξέρω άπειρα πράματα γι αυτήν και την θεωρώ παράδεισο της εργασίας (για κάποιον που ξέρει τη γλώσσα φυσικά)
Πωσ τον εννοεις τον Παραδεισο?και έχω πάει και ξέρω άπειρα πράματα γι αυτήν και την θεωρώ παράδεισο της εργασίας (για κάποιον που ξέρει τη γλώσσα φυσικά)
νορβηγια μιλανε ΟΛΟΙ αγγλικα και μαλιστα σε πολυ καλο επιπεδοΠαιδιά δεν υπάρχει αράδα από το παρακάτω σαιτ:
που δεν έχω διαβάσει
Το συμπέρασμα είναι ένα, σχεδόν για όλες τις χώρες: ΜΑΘΕΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!!!!!!!!
Ειδικά για τη Γερμανία, όπου ακόμη κι αν ξέρει ο άλλος αγγλικά δε θα σου μιλήσει, γιατί έχουν κόντρα με τους Άγγλους.
Αν ξέρατε πόσα παιδιά με άπταιστα Αγγλικά ΤΡΑΚΑΡΑΝ ΣΕ ΤΟΙΧΟ στη Γερμανία ή στη Νορβηγία και αλλού, θα τρίβατε τα μάτια σας
νορβηγια μιλανε ΟΛΟΙ αγγλικα και μαλιστα σε πολυ καλο επιπεδο
Ειδικά στη Νορβηγία δεν παιζει αυτό που λες , το ξέρω από άτομο που έχει ζήσει εκει. Δεν χρειάστηκε καν να προβληματιστεί να μάθει τη γλώσσα και δεν την έμαθε. Μιλάνε όλοι και Αγγλικά
Μ' αρεσει που παρουσιαζεις τη γερμανια σαν τον παραδεισο της εργασιας και της χαρας, αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν την εχεις δει ποτε ουτε σε φωτογραφιες.
Διαβάζετε ΟΛΟΟΟΟΟΟΟ το παρακάτω και συνεχίζουμε τη συζήτηση:
ναι, τι θελεις να πεις με αυτο?Διαβάζετε ΟΛΟΟΟΟΟΟΟ το παρακάτω και συνεχίζουμε τη συζήτηση:
Ρε σκιουρε θα μας τρελανεις![]()
![]()
??
Μας εχεις πρηξει τ αρχιδια με τα Γερμανικα και τα Γερμανικα λες κι εισαι γιος της Μερκελ και τωρα μας λες για τα Νορβηγικα???
ναι, τι θελεις να πεις με αυτο?
προφανως σε οποια χωρα και να πας για να δουλεψεις, θα πρεπει αργα ή γρηγορα να μαθεις την τοπικη γλωσσα
η συγκεκριμενη που μου εβαλες λεει οτι ηθελε να παει σε κλινικη
το οτι οι νορβηγοι ξερουν ολοι σχεδον απταιστα αγγλικα δεν σημαινει οτι ο αλλος που νοσηλευεται στην κλινικη θα σε φωναζει και θα σου ζηταει πραγματα στα αγγλικα
και μ αυτό επιβεβαιώνεις ότι όπου κι αν πάει κάποιος θα πρέπει να μάθει τη γλώσσα της χώρας που πήγε.Διαβάζετε ΟΛΟΟΟΟΟΟΟ το παρακάτω και συνεχίζουμε τη συζήτηση:
Αρα αυτο που ουσιαστικα λες ειναι οτι πρεπει οι ευρωπαιοι να μαθαινουνε γερμανικα και οχι αγγλικα γιατι το πιο πιθανο ειναι να αναζητησουν δουλεια στη γερμανια και οχι στη βρετανια.αν θέλεις να σου δώσω τον κωδικό μου να τα παραθέτεις αυτά για δικά μου επιχειρήματα...
Εντάξει παιδιά, να μη σας χαλάσω τη ζαχαρένια. Παραδέχομαι λοιπόν ότι κάνω λάθος και ότι:
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ.
είστε οκ μ αυτό;
Αρα αυτο που ουσιαστικα λες ειναι οτι πρεπει οι ευρωπαιοι να μαθαινουνε γερμανικα και οχι αγγλικα γιατι το πιο πιθανο ειναι να αναζητησουν δουλεια στη γερμανια και οχι στη βρετανια.
Χεστηκαμε ρε συ ποια ειναι άθλια και ποια δεν ειναι
Για τις γλώσσες σου λέμε τοοοοοση ωρα και τελικώς μας επιβεβαιωνεις
Ότι και να λες ή να λεμε η πραγματικότητα ειναι μια:
χωρις Αγγλικα δεν προχωράς πουθενα
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ ΧΩΡΑΕντάξει παιδιά, να μη σας χαλάσω τη ζαχαρένια. Παραδέχομαι λοιπόν ότι κάνω λάθος και ότι:
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ.
είστε οκ μ αυτό;
Τωρα αμα αποφασίσω πως στα είκοσι μου θα παω στην Καταλονία για δουλεια κι απο έξι χρόνων μαθαίνω Καταλονικα ε χαίρω πολυ δε μου χρειάζονται σε τετοια ιδανική περίπτωση τα Αγγλικα