Νέα

ποιο πτυχιο αγγλικων ειναι το πιο ευκολο????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα raopau
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.155
Πόντοι
5.006
Δοκίμασα από περιέργεια ένα τεστ στο ιντερνετ για το TOEIC από εδώ
Μου φάνηκε πολύ εύκολο γενικά και πήρα τα εξής αποτελέσματα:
Αυτό σημαίνει ότι θα περάσω εύκολα αν το δοκιμάσω;
στο toeic δεν κοβεσαι...απλα πρεπει να παρεις πανω απο 700/1000 για να θεωρειται advanced, και πανω απο 850ή 900/1000 για να εχει την αξια του προφισενσι.... (τα ποσοστα ειναι ενδεικτικα,δεν τα θυμαμαι απο εξω....)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Με την ευκαιρία αυτή που ρωτάει ο φίλος να ρωτήσω καί εγώ εάν γνωρίζει κάποιος γιά την Γερμανική γλώσσα για αρχάριο παιδί 16 ετών κάποια βιβλία αλλά αμιγώς γερμανικά .Οχι μέθοδο άνευ διδασκάλου ( που κυκλοφορούσαν παλιά.) Φυσικά υπάρχει το Ινστιτούτο Γκαίτε άλλα τσιμπάει εκεί. Ευχαριστώ.SERAPIS.
δεν ειναι ωραια τα γερμανικα τυπε :-

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
στο toeic δεν κοβεσαι...απλα πρεπει να παρεις πανω απο 700/1000 για να θεωρειται advanced, και πανω απο 850ή 900/1000 για να εχει την αξια του προφισενσι.... (τα ποσοστα ειναι ενδεικτικα,δεν τα θυμαμαι απο εξω....)

Α τέλεια ! Ευχαριστώ !

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.239
Πόντοι
506
Με την ευκαιρία αυτή που ρωτάει ο φίλος να ρωτήσω καί εγώ εάν γνωρίζει κάποιος γιά την Γερμανική γλώσσα για αρχάριο παιδί 16 ετών κάποια βιβλία αλλά αμιγώς γερμανικά .Οχι μέθοδο άνευ διδασκάλου ( που κυκλοφορούσαν παλιά.) Φυσικά υπάρχει το Ινστιτούτο Γκαίτε άλλα τσιμπάει εκεί. Ευχαριστώ.SERAPIS.

για ιδιαιτερα γερμανικων εδω φιλε.....πολυ καλη εξυπηρετηση

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Καλησπέρα σας,

είμαι κάτοχος Cambridge Lower στα αγγλικά αλλά λόγω μακράς τριβής με τη γλώσσα θεωρώ ότι το επίπεδό μου είναι τουλάχιστον Advanced, ίσως και Proficiency (πχ έχω γράψει άρθρα στα αγγλικά, έχω διαβάσει λογοτεχνία, βλέπω ταινίες χωρίς υποτίτλους κλπ). Έχω ακούσει για διάφορους οργανισμούς (πέρα από Cambridge, Michigan, ΚΠΓ) οι οποίοι δίνουν πτυχία αγγλικών με πλήρη αναγνώριση στο ελληνικό δημόσιο των οποίων η εξέταση είναι πολύ ευκολότερη από το Γολγοθά των γνωστών οργανισμών (εκθέσεις, προφορικά, listening, 5-6 ώρες κλπ) -- νομίζω ότι υπάρχουν πτυχία τα οποία τα παίρνεις απαντώντας σε μια σειρά από multiple choice ερωτήσεις.

Έχει κάποιος φίλος ασχοληθεί τώρα τελευταία με το θέμα για να μου δώσει παραπάνω πληροφορίες; Το βασικό είναι ότι δε μπορώ να μπω σε διαδικασία διαβάσματος/παρακολούθησης μαθημάτων κλπ αλλά θέλω να πάω κατευθείαν και να δώσω με αυτά που ξέρω. Το κόστος της εξέτασης δεν είναι πρόβλημα.

Ευχαριστώ!

Noμιζω πως το TOEIC ειναι για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα, οποτε δεν ξερω αν σε καλυπτει για διαγωνισμο δημοσιου. Εκτος κι αν ο διαγωνισμος ειναι τωρα.

Πρόκειται για τον γιό ενός φίλου ΤΥΠΕ όχι για μένα. Πάντως ευχαριστώ.

Τι ακριβως ψαχνεις; Για δες εδω: [URL unfurl="true"]http://webgerman.com/germlinks/[/url]

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Noμιζω πως το TOEIC ειναι για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα, οποτε δεν ξερω αν σε καλυπτει για διαγωνισμο δημοσιου. Εκτος κι αν ο διαγωνισμος ειναι τωρα.

Τι ακριβως ψαχνεις; Για δες εδω: [URL unfurl="true"]http://webgerman.com/germlinks/[/url]

θελω κ εγω το toeic  :birdman:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Φιλε εγω το TOEIC το θυμαμαι ως εξεταση που τη διναμε οταν καναμε αιτησεις για μεταπτυχιακα εξω, εσυ γιατι το θες;
άλλο TOEIC που είναι της πλάκας κι άλλο
Toefel που μάλλον εννοείς

OP
OP
raopau

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.155
Πόντοι
5.006
ξερεις κανεις αν υπαρχει περιπτωση να βρω στο ιντερνετ καποιο απο τα εξης βιβλια :
Close Up C1 Stydent's Book, Close Up C1 Workbook, Close Up C1 Companion ?????????????????????
εννοω απο κανα τορρεντ ή αρχειο pdf για κατεβασμα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom