Νέα

ποιο πτυχιο αγγλικων ειναι το πιο ευκολο????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα raopau
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
και κατι ακομα...δεν το εχω στο προφορικο καθολου,οποτε θα προτιμουσα να διαλεξω ενα πτυχιο που εχει κυριως εξετασεις στο γραπτο λογο και τα προφορικα του ειναι σχετικα ευκολα....
αν εχει και κανα πολλαπλης επιλογης οπως το Lower του μισιγκαν ακομα καλυτερα... ;)

Raopau άκου, από την στιγμή που έχεις το Lower (του Michigan) και θες να... ανέβεις επίπεδο είναι δεδομένο πως θα
είναι πιο δύσκολο από το Lower, αυτό εννοείται. Μην πήζεις με όλα αυτά τα διαφορετικά πτυχία που ανέφερες!!! Εγώ και
μόνο που τα διάβασα έπηξα! Πήγαινε σε ένα καλό φροντιστήριο στην περιοχή σου και θα σε κατευθύνουν εκείνοι, εξάλλου
είναι η δουλειά τους. Έχω συγγενή καθηγητή αγγλικών και θα σου πω έναν τρόπο να βελτιώσεις τα αγγλικά σου.
Πάρε ένα μεγάλο σοβαρό λεξικό και άρχισε να διαβάζεις όλες τις λέξεις από το a με τη σειρά. Μην αφήσεις ούτε μια. Ενισχύοντας
το λεξιλόγιο σου είναι πολύ πιο πιθανό να πάρεις ένα ανώτερο πτυχίο του Lower.
Φυσικά με τόσες χιλιάδες λέξεις είναι λογικό να ξεχνάς και αρκετές. Όμως μην μασάς, κάνε επαναλήψεις και σημείωνε τις
λέξεις που σε ζορίζουν πιο πολύ και θα τα πας καλά.
Όσο για τα προφορικά που είπες πως σε δυσκολεύουν πρέπει να αναθεωρήσεις. Για σκέψου να δώσεις εξετάσεις, να τα πας καλά
σε όλα τα υπόλοιπα και να σε κόψουν επειδή τα πήγες χάλια στα προφορικά. Θα είναι κρίμα. Πρέπει λοιπόν να βελτιώσεις και
τα προφορικά σου. Άκου τι θα κάνεις, μπαίνε κάθε μέρα σε αγγλικά sites και αφιέρωσε 15-20 λεπτά τουλάχιστον για να διαβάζεις
άρθρα στα αγγλικά. Αν για 2-3 μήνες αφιερώσεις ένα μισάωρο την ημέρα να διαβάζεις (μεγαλοφώνως) αγγλικά τότε θα βελτιώσεις
και τα προφορικό κομμάτι. :)

Επισκέπτης
Όσο για τον ευσεβή πόθο των γερμανών να μάθουμε όλοι τη γλώσσα τους....δεν το σχολιάζω! με την όρεξη θα μείνουν! :2funny: :2funny: :2funny:

Προσωπικά δε μ ενδιαφέρει ποια γλώσσα θα είναι, αλλά:

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να καθιερωθεί ΜΙΑ επίσημη γλώσσα της Ένωσης και να μαθαίνεται ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ τους πολίτες από μικρή ηλικία.

Αυτή τη στιγμή, ένας πολίτης από τα περιφερειακά κράτη, πρέπει να μάθει τη μητρική του και τα αγγλικά και πάλι ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΚΕΙ

Ο Αμερικάνος γεννιέται και μεγαλώνει Ιντάχο, Σπουδάζει Καλιφόρνια, διορίζεται Νέα Υόρκη και μετατίθεται Αλαμπάμα, κ.ο.κ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Αυτό για να το κάνει ο Ευρωπαίος πρέπει να μάθει 4 Γλώσσες!!!

Η διαφορά και η "αδικία" είναι χαώδης...

Είναι κι ένας λόγος που οι Αμερικανοί είναι τόσο χαζοί σαν λαός, αφού το 90% δε μαθαίνει ούτε μια ξένη γλώσσα ν ανοίξει λίγο η γκλάβα τους

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
αν μου πεις με πιο σκεπτικο ρωτάς, θα σου πω
Πληροφοριακα ρωτησα, για να κανω μια συσχετιση των αποψεων σου με την ηλικια σου.
Ειναι πραγματικα αστειο να θετεις τα γερμανικα νουμερο ενα γλωσσα της ευρωπης την ωρα που ακομα και στη γερμανια γνωριζω προσωπικα ατομα που πηγαν για δουλεια και τους προσελαβαν γνωριζοντας μονο αγγλικα και ουτε λεξη γερμανικα.
Το ιδιο ισχυει και για ατομα που πηγαν σε ρουμανια, αυστρια.
Οι δουλειες τους ειναι προφανως ανεξαρτητες γλωσσικης ικανοτητας στην τοπικη γλωσσα, και συγκεκριμενα μιλαω για πληροφορικαριους, μηχανικους υπολογιστων, και οικονομικους.
Προφανως, κατα τη διαμονη τους στη χωρα εμαθαν και την τοπικη γλωσσα, αλλα αυτο δεν ηταν κριτηριο για να τους προσλαβουν.

Και επειδη βλεπω οτι το σκεπτικο σου για την εκμαθηση μιας γλωσσας ειναι το εμπορικο, οικονομικο και πληθυσμιακο ευρος μιας χωρας, προφανως η γερμανια ειναι ενα τιποτα μπροστα σε χωρες οπως η Κινα.
Επομενως απο αυτη τη σκοπια, τα κινεζικα ειναι η καλυτερη γλωσσα που μπορεις να επενδυσεις.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Προσωπικά δε μ ενδιαφέρει ποια γλώσσα θα είναι, αλλά:

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να καθιερωθεί ΜΙΑ επίσημη γλώσσα της Ένωσης και να μαθαίνεται ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ τους πολίτες από μικρή ηλικία.

Αυτή τη στιγμή, ένας πολίτης από τα περιφερειακά κράτη, πρέπει να μάθει τη μητρική του και τα αγγλικά και πάλι ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΚΕΙ

Ο Αμερικάνος γεννιέται και μεγαλώνει Ιντάχο, Σπουδάζει Καλιφόρνια, διορίζεται Νέα Υόρκη και μετατίθεται Αλαμπάμα, κ.ο.κ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Αυτό για να το κάνει ο Ευρωπαίος πρέπει να μάθει 4 Γλώσσες!!!

Η διαφορά και η "αδικία" είναι χαώδης...

Είναι κι ένας λόγος που οι Αμερικανοί είναι τόσο χαζοί σαν λαός, αφού το 90% δε μαθαίνει ούτε μια ξένη γλώσσα ν ανοίξει λίγο η γκλάβα τους
η μία γλώσσα που μαθαίνουν όλοι οι πολίτες της ΕΕ από μικρή ηλικία είναι τα αγγλικά.
Αυτό ισχύει ήδη.

Επισκέπτης
Πληροφοριακα ρωτησα, για να κανω μια συσχετιση των αποψεων σου με την ηλικια σου
ειναι πραγματικα αστειο να θετεις τα γερμανικα νουμερο ενα γλωσσα της ευρωπης την ωρα που ακομα και στη γερμανια γνωριζω προσωπικα ατομα που πηγαν για δουλεια και τους προσελαβαν γνωριζοντας μονο αγγλικα και ουτε λεξη γερμανικα.
Το ιδιο ισχυει και για ατομα που πηγαν σε ρουμανια, αυστρια.
Οι δουλειες τους ειναι προφανως ανεξαρτητες γλωσσικης ικανοτητας στην τοπικη γλωσσα, και συγκεκριμενα μιλαω για πληροφορικαριους, μηχανικους υπολογιστων, και οικονομικους.
Προφανως, κατα τη διαμονη τους στη χωρα εμαθαν και την τοπικη γλωσσα, αλλα αυτο δεν ηταν κριτηριο για να τους προσλαβουν.

Και επειδη βλεπω οτι το σκεπτικο σου για την εκμαθηση μιας γλωσσας ειναι το εμπορικο, οικονομικο και πληθυσμιακο ευρος μιας χωρας, προφανως η γερμανια ειναι ενα τιποτα μπροστα σε χωρες οπως η Κινα.
Επομενως απο αυτη τη σκοπια, τα κινεζικα ειναι η καλυτερη γλωσσα που μπορεις να επενδυσεις.

δεν διαφωνώ για τα Κινέζικα, αλλά πες μου πόσοι Έλληνες μετανάστες υπάρχουν στην Κίνα και πόσοι στη Γερμανία για να σου πω αν τελικά μπορεί να γίνει σύγκριση. Το ότι η αναλογία είναι χαώδης σημαίνει ότι για κάποιο λόγο, οι Έλληνες προτιμαν τη Γερμανία απ την Κίνα. Ίσως επειδή είναι πιο κοντά, ίσως επειδή έχει ήδη πιο πολλούς Έλληνες, ίσως επειδή με τους Γερμανούς έχουμε πιο πολλά κοινά από ότι με τους Κινέζους, ίσως επειδή είμαστε πλέον και ίδια χώρα ουσιαστικά (Ευρωπαική Ένωση) ίσως επειδή η Γερμανία δεν έχει το καταπιεστικό και επικίνδυνο καθεστώς της Κίνας

Δε λέω όχι στα Κινέζικα, όπως δε λέω και στα Ισπανικά που είναι δημοφιλέστερα απ τα Γερμανικά αφού μιλιούνται από 450.000.000 κόσμο ως μητρική, ωστόσο πρέπει να είναι κάποιος διατεθιμένος να πάει Λατινική Αμερική.

Η προσωπική έρευνα που έχω κάνει για τις δυνατότητες που σου δίνει η κάθε γλώσσα, είναι αρκετά βαθιά και λαμβάνοντας υπόψη αρκετούς παράγοντες. Εγώ κατέληξα στα Γερμανικά ως καλύτερη γλώσσα για τον μέσο Έλληνα για τους λόγους που είπα. Για τον καθένα χωριστά βέβαια ισχύουν διαφορετικά κριτήρια και προτεραιότητες. Αν έχεις σύζυγο Αυστραλέζα και ξέρεις Αγγλικά, δε χρειάζεται να μάθεις Γερμανικά εννοείται. Μπορεί όμως ακόμη και τότε, να προτιμήσετε να μεγαλώσετε τα παιδιά σας εντός Ευρώπης για πολλούς λόγους και τελικά να πάτε Γερμανία. Ο καθένας ξέρει τα δικά του.

Όσο για την εξεύρεση δουλειάς χωρίς Γερμανικά, δε διαφωνώ, αλλά μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις οι οποίες στο τέλος θα μάθουν κι αυτές τη γλώσσα αν θέλουν να επιβιώσουν. Στον αντίποδα εγώ θα σου πω πόσοι είναι αυτοί που ξέρουν άπταιστα Ελληνικά και Αγγλικά και είναι άνεργοι και στην ψάθα...

Επισκέπτης
η μία γλώσσα που μαθαίνουν όλοι οι πολίτες της ΕΕ από μικρή ηλικία είναι τα αγγλικά.
Αυτό ισχύει ήδη.

Ξέρεις πόσα Ελληνόπουλα στα εστιατόρια-γκούλαγκ της Γερμανίας ξέρουν άπταιστα Αγγλικά;

Ξέρεις πόσες σκατοκαθαρίστριες στη Σουηδία;

κάτι δείχνει αυτό

Εσυ θα παιρνες στη δουλειά σου άτομο που ξέρει άπταιστα Αγγλικά και μηδέν Ελληνικά;

Στο 70% των επαγγελμάτων θα ήταν ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ

Επισκέπτης
Όσο για τον ευσεβή πόθο των γερμανών να μάθουμε όλοι τη γλώσσα τους....δεν το σχολιάζω! με την όρεξη θα μείνουν! :2funny: :2funny: :2funny:

Οι Γερμανοί γαμάνε ήδη όλη την υπόλοιπη Ευρώπη

Και το γαμήσι στο μέλλον αναμένεται σκληρότερο

Δε σου κάνει εντύπωση ότι έχει εξαφανιστεί παντελώς η Αμερική από τα εσωτερικά της ΕΕ;

Πόσα χρόνια έχει να ακουστεί η λέξη ΑΜΕΡΙΚΗ σε είδηση που να αφορά την ελληνική πολιτική και οικονομική επικαιρότητα;

Παλιά, μας δίναν πακέτα Μάρσαλ, διορίζαν χούντες, φέρναν Ανδρέηδες, μας κάναν υποτιμήσεις, κλπ

Που πήγαν πλέον; Τι μεγαλύτερη απόδειξη για την υπεροχή της Γερμανίας το ότι βλέπεις καθημερινά την Μέρκελ πρώτη είδηση;

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
δεν διαφωνώ για τα Κινέζικα, αλλά πες μου πόσοι Έλληνες μετανάστες υπάρχουν στην Κίνα και πόσοι στη Γερμανία για να σου πω αν τελικά μπορεί να γίνει σύγκριση. Το ότι η αναλογία είναι χαώδης σημαίνει ότι για κάποιο λόγο, οι Έλληνες προτιμαν τη Γερμανία απ την Κίνα. Ίσως επειδή είναι πιο κοντά, ίσως επειδή έχει ήδη πιο πολλούς Έλληνες, ίσως επειδή με τους Γερμανούς έχουμε πιο πολλά κοινά από ότι με τους Κινέζους, ίσως επειδή είμαστε πλέον και ίδια χώρα ουσιαστικά (Ευρωπαική Ένωση) ίσως επειδή η Γερμανία δεν έχει το καταπιεστικό και επικίνδυνο καθεστώς της Κίνας

Δε λέω όχι στα Κινέζικα, όπως δε λέω και στα Ισπανικά που είναι δημοφιλέστερα απ τα Γερμανικά αφού μιλιούνται από 450.000.000 κόσμο ως μητρική, ωστόσο πρέπει να είναι κάποιος διατεθιμένος να πάει Λατινική Αμερική.

Η προσωπική έρευνα που έχω κάνει για τις δυνατότητες που σου δίνει η κάθε γλώσσα, είναι αρκετά βαθιά και λαμβάνοντας υπόψη αρκετούς παράγοντες. Εγώ κατέληξα στα Γερμανικά ως καλύτερη γλώσσα για τον μέσο Έλληνα για τους λόγους που είπα. Για τον καθένα χωριστά βέβαια ισχύουν διαφορετικά κριτήρια και προτεραιότητες. Αν έχεις σύζυγο Αυστραλέζα και ξέρεις Αγγλικά, δε χρειάζεται να μάθεις Γερμανικά εννοείται. Μπορεί όμως ακόμη και τότε, να προτιμήσετε να μεγαλώσετε τα παιδιά σας εντός Ευρώπης για πολλούς λόγους και τελικά να πάτε Γερμανία. Ο καθένας ξέρει τα δικά του.

Όσο για την εξεύρεση δουλειάς χωρίς Γερμανικά, δε διαφωνώ, αλλά μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις οι οποίες στο τέλος θα μάθουν κι αυτές τη γλώσσα αν θέλουν να επιβιώσουν. Στον αντίποδα εγώ θα σου πω πόσοι είναι αυτοί που ξέρουν άπταιστα Ελληνικά και Αγγλικά και είναι άνεργοι και στην ψάθα...
Προσωπικα γνωριζοντας αγγλικα, γερμανικα και ισπανικα μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι τα γερμανικα και τα ισπανικα τα χρησιμοποιησα μονο σε τουριστικα ταξιδια στις αντιστοιχες χωρες και πουθενα αλλου. Αντιθετως τα αγγλικα με βοηθησαν σε σπουδες, σε συμμετοχη σε διαφορα προγραμματα, σε κοινωνικες επαφες, σε ανευρεση εργασιας και πολλα αλλα.

Και παρ' το χαμπαρι οτι εισαι τελειως λαθος σε ολα οσα λες. Ο οποιοσδηποτε μεταναστης, σε οποια χωρα και να παει θα μαθει την τοπικη γλωσσα εκει και μαλιστα σε χρονο που ουτε για πλακα δεν πλησιαζουν τα φροντιστηριακα μαθηματα. Για να φτασει σε αυτη τη χωρα και να δουλεψει ομως, το πιο πιθανο ειναι τα αγγλικα να λειτουργησουν ως το διαβατηριο του.

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1

Παιδιά η εμπειρία μου λέει πως το αν είσαι εργαζόμενος ή άνεργος δεν συνδέεται με το πόσες γλώσσες γνωρίζεις.
Είμαι σίγουρος πως όλοι γνωρίζουμε ανθρώπους που ακόμη ακόμη και χωρίς αγγλικά έχουν βγάλει χρήματα ίσως και αρκετά
χρήματα. Και δεν μιλάω οπωσδήποτε για παράνομες δραστηριότητες. Νομίζω πως οι καιροί που διάγουμε επιβάλλουν να είναι
κανείς και θεωρητικός (πτυχία, ξένες γλώσσες κλπ) αλλά οπωσδήποτε και πρακτικός...

Επισκέπτης
Προσωπικα γνωριζοντας αγγλικα, γερμανικα και ισπανικα μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι τα γερμανικα και τα ισπανικα τα χρησιμοποιησα μονο σε τουριστικα ταξιδια στις αντιστοιχες χωρες και πουθενα αλλου. Αντιθετως τα αγγλικα με βοηθησαν σε σπουδες, σε συμμετοχη σε διαφορα προγραμματα, σε κοινωνικες επαφες, σε ανευρεση εργασιας και πολλα αλλα.

Και παρ' το χαμπαρι οτι εισαι τελειως λαθος σε ολα οσα λες. Ο οποιοσδηποτε μεταναστης, σε οποια χωρα και να παει θα μαθει την τοπικη γλωσσα εκει και μαλιστα σε χρονο που ουτε για πλακα δεν πλησιαζουν τα φροντιστηριακα μαθηματα. Για να φτασει σε αυτη τη χωρα και να δουλεψει ομως, το πιο πιθανο ειναι τα αγγλικα να λειτουργησουν ως το διαβατηριο του.

εννοείται ότι τα Αγγλικά είναι πρώτη επιλογή και αναντικατάστατα, έτσι όπως έχουν τα πράγματα, τουλάχιστον σε γενικό επίπεδο

Ωστόσο, σε επίπεδο επιβίωσης, πιο εύκολα θα φάει ψωμία κάποιος απλά και μόνο γνωρίζοντας Γερμανικά, παρά Αγγλικά. Απλά πάει εργατής ή οδηγός στη Γερμανία,

Επισκέπτης
Παιδιά η εμπειρία μου λέει πως το αν είσαι εργαζόμενος ή άνεργος δεν συνδέεται με το πόσες γλώσσες γνωρίζεις.
Είμαι σίγουρος πως όλοι γνωρίζουμε ανθρώπους που ακόμη ακόμη και χωρίς αγγλικά έχουν βγάλει χρήματα ίσως και αρκετά
χρήματα. Και δεν μιλάω οπωσδήποτε για παράνομες δραστηριότητες. Νομίζω πως οι καιροί που διάγουμε επιβάλλουν να είναι
κανείς και θεωρητικός (πτυχία, ξένες γλώσσες κλπ) αλλά οπωσδήποτε και πρακτικός...

αυτό ακριβώς θέλω να πω, ότι τα Γερμανικά είναι πιο πρακτική ως γλώσσα. Παίρνεις το αεροπλάνο, κατεβαίνεις Μόναχο, πας γράφεσαι στις υπηρεσίες, βρίσκεις σπίτι και δουλειά εντός μηνός και είσαι άρχοντας, ότι τέχνες και αν ξέρεις (μπογιατζής, οδηγός, μάγειρας, πατωματζής, τεχνίτης αυτοκινήτων, κλπ)

Με τ αγγλικά δε μπορείς να το κάνεις αυτό. Τ αγγλικά είναι ωραία για σπουδές, ψάξιμο στο ιντερνετ, συνεννόηση με τουρίστες κλπ, κλπ

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.198
Πόντοι
2.456

+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.198
Πόντοι
2.456
αυτό ακριβώς θέλω να πω, ότι τα Γερμανικά είναι πιο πρακτική ως γλώσσα. Παίρνεις το αεροπλάνο, κατεβαίνεις Μόναχο, πας γράφεσαι στις υπηρεσίες, βρίσκεις σπίτι και δουλειά εντός μηνός και είσαι άρχοντας, ότι τέχνες και αν ξέρεις (μπογιατζής, οδηγός, μάγειρας, πατωματζής, τεχνίτης αυτοκινήτων, κλπ)

Με τ αγγλικά δε μπορείς να το κάνεις αυτό. Τ αγγλικά είναι ωραία για σπουδές, ψάξιμο στο ιντερνετ, συνεννόηση με τουρίστες κλπ, κλπ

ΕΙΣΑΙ 100000000% ΛΑΘΟΣ

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706

Μ' αρεσει που παρουσιαζεις τη γερμανια σαν τον παραδεισο της εργασιας και της χαρας, αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν την εχεις δει ποτε ουτε σε φωτογραφιες.

Επισκέπτης
Παιδιά δεν υπάρχει αράδα από το παρακάτω σαιτ:

που δεν έχω διαβάσει

Το συμπέρασμα είναι ένα, σχεδόν για όλες τις χώρες: ΜΑΘΕΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!!!!!!!!

Ειδικά για τη Γερμανία, όπου ακόμη κι αν ξέρει ο άλλος αγγλικά δε θα σου μιλήσει, γιατί έχουν κόντρα με τους Άγγλους.

Αν ξέρατε πόσα παιδιά με άπταιστα Αγγλικά ΤΡΑΚΑΡΑΝ ΣΕ ΤΟΙΧΟ στη Γερμανία ή στη Νορβηγία και αλλού, θα τρίβατε τα μάτια σας

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μπας και ειναι φροντιστηριάς γερμανικών ο σκίουρας;  :grin:

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.198
Πόντοι
2.456
ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΑΣ
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ:
ΣΕ

Ο
Π
Ο
Ι
Α
Δ
Η
Π
Ο
Τ
Ε

ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ

ΜΕ

Α
Γ
Γ
Λ
Ι
Κ
Α

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ)

ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Μ Ο Ν Ο

ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Επισκέπτης
Μ' αρεσει που παρουσιαζεις τη γερμανια σαν τον παραδεισο της εργασιας και της χαρας, αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν την εχεις δει ποτε ουτε σε φωτογραφιες.

και έχω πάει και ξέρω άπειρα πράματα γι αυτήν και την θεωρώ παράδεισο της εργασίας (για κάποιον που ξέρει τη γλώσσα φυσικά)

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.198
Πόντοι
2.456

+20000000000000000000000000000000000000000000000000000

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Παιδιά δεν υπάρχει αράδα από το παρακάτω σαιτ:

που δεν έχω διαβάσει

Το συμπέρασμα είναι ένα, σχεδόν για όλες τις χώρες: ΜΑΘΕΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!!!!!!!!

Ειδικά για τη Γερμανία, όπου ακόμη κι αν ξέρει ο άλλος αγγλικά δε θα σου μιλήσει, γιατί έχουν κόντρα με τους Άγγλους.

Αν ξέρατε πόσα παιδιά με άπταιστα Αγγλικά ΤΡΑΚΑΡΑΝ ΣΕ ΤΟΙΧΟ στη Γερμανία ή στη Νορβηγία και αλλού, θα τρίβατε τα μάτια σας
Ειδικά στη Νορβηγία δεν παιζει αυτό που λες , το ξέρω από άτομο που έχει ζήσει εκει. Δεν χρειάστηκε καν να προβληματιστεί να μάθει τη γλώσσα και δεν την έμαθε. Μιλάνε όλοι και Αγγλικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom