stathis1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
και κατι ακομα...δεν το εχω στο προφορικο καθολου,οποτε θα προτιμουσα να διαλεξω ενα πτυχιο που εχει κυριως εξετασεις στο γραπτο λογο και τα προφορικα του ειναι σχετικα ευκολα....
αν εχει και κανα πολλαπλης επιλογης οπως το Lower του μισιγκαν ακομα καλυτερα... ;)
Raopau άκου, από την στιγμή που έχεις το Lower (του Michigan) και θες να... ανέβεις επίπεδο είναι δεδομένο πως θα
είναι πιο δύσκολο από το Lower, αυτό εννοείται. Μην πήζεις με όλα αυτά τα διαφορετικά πτυχία που ανέφερες!!! Εγώ και
μόνο που τα διάβασα έπηξα! Πήγαινε σε ένα καλό φροντιστήριο στην περιοχή σου και θα σε κατευθύνουν εκείνοι, εξάλλου
είναι η δουλειά τους. Έχω συγγενή καθηγητή αγγλικών και θα σου πω έναν τρόπο να βελτιώσεις τα αγγλικά σου.
Πάρε ένα μεγάλο σοβαρό λεξικό και άρχισε να διαβάζεις όλες τις λέξεις από το a με τη σειρά. Μην αφήσεις ούτε μια. Ενισχύοντας
το λεξιλόγιο σου είναι πολύ πιο πιθανό να πάρεις ένα ανώτερο πτυχίο του Lower.
Φυσικά με τόσες χιλιάδες λέξεις είναι λογικό να ξεχνάς και αρκετές. Όμως μην μασάς, κάνε επαναλήψεις και σημείωνε τις
λέξεις που σε ζορίζουν πιο πολύ και θα τα πας καλά.
Όσο για τα προφορικά που είπες πως σε δυσκολεύουν πρέπει να αναθεωρήσεις. Για σκέψου να δώσεις εξετάσεις, να τα πας καλά
σε όλα τα υπόλοιπα και να σε κόψουν επειδή τα πήγες χάλια στα προφορικά. Θα είναι κρίμα. Πρέπει λοιπόν να βελτιώσεις και
τα προφορικά σου. Άκου τι θα κάνεις, μπαίνε κάθε μέρα σε αγγλικά sites και αφιέρωσε 15-20 λεπτά τουλάχιστον για να διαβάζεις
άρθρα στα αγγλικά. Αν για 2-3 μήνες αφιερώσεις ένα μισάωρο την ημέρα να διαβάζεις (μεγαλοφώνως) αγγλικά τότε θα βελτιώσεις
και τα προφορικό κομμάτι.