Νέα

Ποιο γυμναστήριο να διαλέξω στην Θεσσαλονίκη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Headhunter31
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Headhunter31

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συνάδερφοι, θέλω να γραφτώ σε ένα γυμναστήριο στην Θεσ/νίκη και χρειάζομαι τα φώτα σας πάνω σε αυτό. Θέλω να γραφτώ σε ένα που να μαζεύει πολλά μουνιά γιατί θέλω να κάνω νέες γνωριμίες. Σε ποιο θα μου προτείνατε να πάω;

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.863
Πόντοι
206
Πήγαινε στου αλιμπακη του θα Θάνου έχει τα πάντα και θα γίνεις και τούμπανο . Και είναι γαμω τα παιδεία και έχει πάθος για αυτό που κάνει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εάν θες για καμάκι πήγε σε ένα από αυτά που λένε οι φίλοι

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Οι συνδρομές σε οσα γκλαμουρατα γυμναστήρια έχουν μουνιά είναι πανακριβες, και δεν νομιζω οτι έχει και πολλές ελεύθερες εκεί.. Συνήθως πολλές γυμνάζονται με τους γκομενους τους και όλας

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.630
Πόντοι
6.946
Καλησπέρα συνάδερφοι, θέλω να γραφτώ σε ένα γυμναστήριο στην Θεσ/νίκη και χρειάζομαι τα φώτα σας πάνω σε αυτό. Θέλω να γραφτώ σε ένα που να μαζεύει πολλά μουνιά γιατί θέλω να κάνω νέες γνωριμίες. Σε ποιο θα μου προτείνατε να πάω;
Τύπε, δεν ξέρω να σε βοηθήσω, αλλά αν βρεις καμιά μουνοφωλια - γυμναστήριο, πάρε μαζί και τον Σαντμαν, μπας και δει το φως το αληθινό.

crsweber

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
988
Πόντοι
86
ετσι και δεν εχεις καποιον γνωστο σου εκει στο γυμναστηριο που να ξερει κοπελες που γυμναζονται εκει, ειναι τρομερα δυσκολο να γνωρισεις ωραια γκομενακια σε γυμναστηριο, επισης η πλειοψηφια που γυμναζονται ειναι αντρες που σημαινει οτι εχουνε περισσοτερες πεφτουλες οι γκομενες εκει και το παιζουν ντιβες
επομενως αντε καμια θειτσα και καμια υπερβαρη πατσαβουρα απο μονος σου θα καταφερεις να γνωρισεις μετα απο καιρο

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
923
Πόντοι
361
Σε κάνα φθηνό φοιτητοκαταστα που παίζει τύπου yava

kwstas_i

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
0
real fit αν σου αρέσει η μπάλα με 40-45+

• Like
Αντιδράσεις: pappap

pappap

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Gymnasium. Elixir σταθερή αξία.. Γράψου καλύτερα σε ένα κοντά στο σπίτι γιατί μέσα σε 1 μήνα θα κλαις τα λεφτά σου.. Αν θες να κάνεις γνωριμία πήγαινε να παρακολουθήσεις ομαδικά προγράμματα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.921
Πόντοι
2.356
Τύπε στο γυμναστήριο πάνε για να γυμναστείς πρωτίστως. Αν πας με σκοπό να γνωρίσεις μουνιά, θα τα παρατήσεις στο τρίμηνο και άχυστος κιόλας
τα μουνια ουτως η αλλως πανε με κανενα φωτογραφο φιλο τους για να βγουν απο 10 φωτο σε 3 διαφορετικες ασκησεις και να φυγουν.

καλυτερα πανε καμια παραλια βολτα με σκυλακι που μου θες και γνωριμιες γυμναστηριο.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.296
Πόντοι
206
Πήγαινε στου αλιμπακη του θα Θάνου έχει τα πάντα και θα γίνεις και τούμπανο . Και είναι γαμω τα παιδεία και έχει πάθος για αυτό που κάνει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εάν θες για καμάκι πήγε σε ένα από αυτά που λένε οι φίλοι
Ωραιος! Ποιο ειναι το δικο του γυμναστηριο; Πως το λενε;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.394
Πόντοι