Νέα

Ποιό εξώφυλλο του Ελληνικού Playboy ήταν το αγαπημένο σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ananeotikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 839
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΕΞΙ PLAYBOY?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    191
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.573
Πόντοι
1.446
Δεν έκανε και κάτι πρωτότυπο.
Ρε μύστη άλλο να χύνεις το περιοδικό που αγόρασες στο σπίτι σου, άλλο να είσαι ξεφτίλας και να πηγαίνεις στην τουαλέτα της καφετέριας να τον παίξεις με περιοδικό δημόσιας χρήσης για να γλιτώσεις 3-4 ευρώ, δε θυμάμαι και πόσο έκανε το Playboy τότε.
Και, ΟΚ, έκανες το ξεφτιλίκι, τουλάχιστον πέτα το περιοδικό στα σκουπίδια, μην το γυρίσεις χυμένο στο ράφι, κάπου έλεος.

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
3.373
Πόντοι
456
Ρε μύστη άλλο να χύνεις το περιοδικό που αγόρασες στο σπίτι σου, άλλο να είσαι ξεφτίλας και να πηγαίνεις στην τουαλέτα της καφετέριας να τον παίξεις με περιοδικό δημόσιας χρήσης για να γλιτώσεις 3-4 ευρώ, δε θυμάμαι και πόσο έκανε το Playboy τότε.
Και ΟΚ, έκανες το ξεφτιλίκι, τουλάχιστον πέτα το περιοδικό στα σκουπίδια, μην το γυρίσεις χυμένο στο ράφι, κάπου έλεος.
Αυτός μάλλον ήταν πολύ μύστης.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
1.428
Πόντοι
201
Η Λάσκαρη φωτιά.
1741030519761.jpeg
Μουνάρα η Εύα Λάσκαρη. Και μεγάλη ηθοποιός.
Είχε παίξει στο Χαμάμ Γυναικών.
Ολόγυμνη.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
1.428
Πόντοι
201
Να πούμε βέβαια πως το πραγματικό της όνομα είναι Βαγγελίτσα Πελεκουδα

TasterGuy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
6
Like
1.214
Πόντοι
481
Δεν γνωρίζω από Playboy επειδή είμαι από άλλη γενιά και έχω μεγαλώσει αλλιώς. Αλλά Γκερέκου και Δούνια που έχω δει ήταν πολύ δυνατές. Γενικα όμως αυτά τα περιοδικά ενώ έχουν βρεθεί πιο «πρωτοποριακοί» τρόποι να δεις γυμνό, πιστεύω πως δεν χάνουν αξία

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
3.373
Πόντοι
456
Δεν γνωρίζω από Playboy επειδή είμαι από άλλη γενιά και έχω μεγαλώσει αλλιώς. Αλλά Γκερέκου και Δούνια που έχω δει ήταν πολύ δυνατές. Γενικα όμως αυτά τα περιοδικά ενώ έχουν βρεθεί πιο «πρωτοποριακοί» τρόποι να δεις γυμνό, πιστεύω πως δεν χάνουν αξία
Συλλεκτικά πιά.

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
3.373
Πόντοι
456

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.573
Πόντοι
1.446
Όντως. Πλέον ακόμα και την φαντασίωση έτοιμη την έχουμε με όλες αυτές τις τσόντες του διαδικτύου και τις κάμερες
Ηardcore τσόντες υπήρχαν και τότε αδελφέ, πήγαινες σε ενα DVD club ή βιντεοκλαμπ πιο παλιά και έπαιρνες όσες ήθελες. Για κάποιο λόγο όμως πιο παλιά φτιάχνονταν με την ιδέα να δουν το στήθος ή τον κώλο κάποιας εγχώριας διάσημης της εποχής, ενός μοντέλου, κάποιας που είχε παίξει σε ριάλιτι κλπ. και αγόραζαν το περιοδικό.

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
3.373
Πόντοι
456
Ηardcore τσόντες υπήρχαν και τότε αδελφέ, πήγαινες σε ενα DVD club ή βιντεοκλαμπ πιο παλιά και έπαιρνες όσες ήθελες. Για κάποιο λόγο όμως πιο παλιά φτιάχνονταν με την ιδέα να δουν το στήθος ή τον κώλο κάποιας εγχώριας διάσημης της εποχής, ενός μοντέλου, κάποιας που είχε παίξει σε ριάλιτι κλπ. και πλήρωναν να πάρουν το περιοδικό.
Είχε νόημα τότε.

TasterGuy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
6
Like
1.214
Πόντοι
481
Ηardcore τσόντες υπήρχαν και τότε αδελφέ, πήγαινες σε ενα DVD club ή βιντεοκλαμπ πιο παλιά και έπαιρνες όσες ήθελες. Για κάποιο λόγο όμως πιο παλιά φτιάχνονταν με την ιδέα να δουν το στήθος ή τον κώλο κάποιας εγχώριας διάσημης της εποχής, ενός μοντέλου, κάποιας που είχε παίξει σε ριάλιτι κλπ. και αγόραζαν το περιοδικό.
Καλά σήμερα βασικά δύσκολο κάποιος να βλέπει ελληνικό πορνό. Οι παραγωγές χάλια αλλά και τα μοντέλα δεν συμβαδίζουν με τα πρότυπα του εξωτερικού που κυριαρχούν

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
3.373
Πόντοι
456
Καλά σήμερα βασικά δύσκολο κάποιος να βλέπει ελληνικό πορνό. Οι παραγωγές χάλια αλλά και τα μοντέλα δεν συμβαδίζουν με τα πρότυπα του εξωτερικού που κυριαρχούν
Ισχύει.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.573
Πόντοι
1.446
Δεν την έχω προλάβει καλά την εποχή ρε bro, αλλά, τι νόημα είχε; Νομίζω ότι επειδή πριν το ίντερνετ είχε μεγάλη επιρροή η TV υπήρχε περιέργεια πως είναι γυμνή μια παρουσιάστρια ή κάποια από το Big Brother κλπ. και όταν αποφάσιζε να δείξει λίγο κώλο πληρώνανε για να τον δουν.

Τότε νομίζω δεν υπήρχε ελληνικό πορνό εκτός από κάτι πολύ παλιές καλτ ταινίες με τον Γκουσγκούνη κλπ. που δεν έβλεπε πια κανένας . Αλλά όποιος ήθελε να δει ξένο hardcore πορνό εύκολο ήταν, τουλάχιστον στην Αθήνα. Αν ήσουν σε καμιά μικρή επαρχία που σε ξέρανε όλοι ΟΚ μπορεί να ντρεπόσουν να πάρεις DVDs. Αλλά αυτά τα περιοδικά δεν είχαν σχέση με το πορνό στις ταινίες, δες π.χ. τις φωτογραφίες της Γκερέκου που έχει βάλει ο παίκτης από πάνω.

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
3.373
Πόντοι
456
Δεν την έχω προλάβει καλά την εποχή ρε bro, αλλά, τι νόημα είχε; Νομίζω ότι επειδή πριν το ίντερνετ είχε μεγάλη επιρροή η TV υπήρχε περιέργεια πως είναι γυμνή μια παρουσιάστρια ή κάποια από το Big Brother κλπ. και όταν αποφάσιζε να δείξει λίγο κώλο πληρώνανε για να τον δουν.

Τότε νομίζω δεν υπήρχε ελληνικό πορνό εκτός από κάτι πολύ παλιές καλτ ταινίες με τον Γκουσγκούνη κλπ. που δεν έβλεπε πια κανένας . Αλλά όποιος ήθελε να δει ξένο hardcore πορνό εύκολο ήταν, τουλάχιστον στην Αθήνα. Αν ήσουν σε καμιά μικρή επαρχία που σε ξέρανε όλοι ΟΚ μπορεί να ντρεπόσουν να πας να πάρεις DVDs. Αλλά αυτά τα περιοδικά δεν είχαν σχέση με το πορνό στις ταινίες, δες π.χ. τις φωτογραφίες της Γκερέκου που έχει βάλει ο παίκτης από πάνω.
Λογικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom