ananeotikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 3.258
- Πόντοι
- 456
Δεν έκανε και κάτι πρωτότυπο.Είχε αδειάσει φορτίο ο τύπος γαμώ το σπίτι του.![]()
Δεν έκανε και κάτι πρωτότυπο.Είχε αδειάσει φορτίο ο τύπος γαμώ το σπίτι του.![]()
Ρε μύστη άλλο να χύνεις το περιοδικό που αγόρασες στο σπίτι σου, άλλο να είσαι ξεφτίλας και να πηγαίνεις στην τουαλέτα της καφετέριας να τον παίξεις με περιοδικό δημόσιας χρήσης για να γλιτώσεις 3-4 ευρώ, δε θυμάμαι και πόσο έκανε το Playboy τότε.Δεν έκανε και κάτι πρωτότυπο.
Αυτός μάλλον ήταν πολύ μύστης.Ρε μύστη άλλο να χύνεις το περιοδικό που αγόρασες στο σπίτι σου, άλλο να είσαι ξεφτίλας και να πηγαίνεις στην τουαλέτα της καφετέριας να τον παίξεις με περιοδικό δημόσιας χρήσης για να γλιτώσεις 3-4 ευρώ, δε θυμάμαι και πόσο έκανε το Playboy τότε.
Και ΟΚ, έκανες το ξεφτιλίκι, τουλάχιστον πέτα το περιοδικό στα σκουπίδια, μην το γυρίσεις χυμένο στο ράφι, κάπου έλεος.
Μουνάρα η Εύα Λάσκαρη. Και μεγάλη ηθοποιός.Η Λάσκαρη φωτιά.
![]()
Το Λάσκαρη είναι καλλιτεχνικό.Να πούμε βέβαια πως το πραγματικό της όνομα είναι Βαγγελίτσα Πελεκουδα
Συλλεκτικά πιά.Δεν γνωρίζω από Playboy επειδή είμαι από άλλη γενιά και έχω μεγαλώσει αλλιώς. Αλλά Γκερέκου και Δούνια που έχω δει ήταν πολύ δυνατές. Γενικα όμως αυτά τα περιοδικά ενώ έχουν βρεθεί πιο «πρωτοποριακοί» τρόποι να δεις γυμνό, πιστεύω πως δεν χάνουν αξία
Όντως. Πλέον ακόμα και την φαντασίωση έτοιμη την έχουμε με όλες αυτές τις τσόντες του διαδικτύου και τις κάμερεςΣυλλεκτικά πιά.
Με Άντζελα άλλη φάση.Όντως. Πλέον ακόμα και την φαντασίωση έτοιμη την έχουμε με όλες αυτές τις τσόντες του διαδικτύου και τις κάμερες
Πολλά δάκρυα χαράςΜε Άντζελα άλλη φάση.
![]()
Κόλαση.Πολλά δάκρυα χαράς
Ηardcore τσόντες υπήρχαν και τότε αδελφέ, πήγαινες σε ενα DVD club ή βιντεοκλαμπ πιο παλιά και έπαιρνες όσες ήθελες. Για κάποιο λόγο όμως πιο παλιά φτιάχνονταν με την ιδέα να δουν το στήθος ή τον κώλο κάποιας εγχώριας διάσημης της εποχής, ενός μοντέλου, κάποιας που είχε παίξει σε ριάλιτι κλπ. και αγόραζαν το περιοδικό.Όντως. Πλέον ακόμα και την φαντασίωση έτοιμη την έχουμε με όλες αυτές τις τσόντες του διαδικτύου και τις κάμερες
Είχε νόημα τότε.Ηardcore τσόντες υπήρχαν και τότε αδελφέ, πήγαινες σε ενα DVD club ή βιντεοκλαμπ πιο παλιά και έπαιρνες όσες ήθελες. Για κάποιο λόγο όμως πιο παλιά φτιάχνονταν με την ιδέα να δουν το στήθος ή τον κώλο κάποιας εγχώριας διάσημης της εποχής, ενός μοντέλου, κάποιας που είχε παίξει σε ριάλιτι κλπ. και πλήρωναν να πάρουν το περιοδικό.
Καλά σήμερα βασικά δύσκολο κάποιος να βλέπει ελληνικό πορνό. Οι παραγωγές χάλια αλλά και τα μοντέλα δεν συμβαδίζουν με τα πρότυπα του εξωτερικού που κυριαρχούνΗardcore τσόντες υπήρχαν και τότε αδελφέ, πήγαινες σε ενα DVD club ή βιντεοκλαμπ πιο παλιά και έπαιρνες όσες ήθελες. Για κάποιο λόγο όμως πιο παλιά φτιάχνονταν με την ιδέα να δουν το στήθος ή τον κώλο κάποιας εγχώριας διάσημης της εποχής, ενός μοντέλου, κάποιας που είχε παίξει σε ριάλιτι κλπ. και αγόραζαν το περιοδικό.
Ισχύει.Καλά σήμερα βασικά δύσκολο κάποιος να βλέπει ελληνικό πορνό. Οι παραγωγές χάλια αλλά και τα μοντέλα δεν συμβαδίζουν με τα πρότυπα του εξωτερικού που κυριαρχούν
Δεν την έχω προλάβει καλά την εποχή ρε bro, αλλά, τι νόημα είχε; Νομίζω ότι επειδή πριν το ίντερνετ είχε μεγάλη επιρροή η TV υπήρχε περιέργεια πως είναι γυμνή μια παρουσιάστρια ή κάποια από το Big Brother κλπ. και όταν αποφάσιζε να δείξει λίγο κώλο πληρώνανε για να τον δουν.Είχε νόημα τότε.
Τότε νομίζω δεν υπήρχε ελληνικό πορνό εκτός από κάτι πολύ παλιές καλτ ταινίες με τον Γκουσγκούνη κλπ. που δεν έβλεπε πια κανένας . Αλλά όποιος ήθελε να δει ξένο hardcore πορνό εύκολο ήταν, τουλάχιστον στην Αθήνα. Αν ήσουν σε καμιά μικρή επαρχία που σε ξέρανε όλοι ΟΚ μπορεί να ντρεπόσουν να πάρεις DVDs. Αλλά αυτά τα περιοδικά δεν είχαν σχέση με το πορνό στις ταινίες, δες π.χ. τις φωτογραφίες της Γκερέκου που έχει βάλει ο παίκτης από πάνω.Καλά σήμερα βασικά δύσκολο κάποιος να βλέπει ελληνικό πορνό. Οι παραγωγές χάλια αλλά και τα μοντέλα δεν συμβαδίζουν με τα πρότυπα του εξωτερικού που κυριαρχούν
Λογικό.Δεν την έχω προλάβει καλά την εποχή ρε bro, αλλά, τι νόημα είχε; Νομίζω ότι επειδή πριν το ίντερνετ είχε μεγάλη επιρροή η TV υπήρχε περιέργεια πως είναι γυμνή μια παρουσιάστρια ή κάποια από το Big Brother κλπ. και όταν αποφάσιζε να δείξει λίγο κώλο πληρώνανε για να τον δουν.
Τότε νομίζω δεν υπήρχε ελληνικό πορνό εκτός από κάτι πολύ παλιές καλτ ταινίες με τον Γκουσγκούνη κλπ. που δεν έβλεπε πια κανένας . Αλλά όποιος ήθελε να δει ξένο hardcore πορνό εύκολο ήταν, τουλάχιστον στην Αθήνα. Αν ήσουν σε καμιά μικρή επαρχία που σε ξέρανε όλοι ΟΚ μπορεί να ντρεπόσουν να πας να πάρεις DVDs. Αλλά αυτά τα περιοδικά δεν είχαν σχέση με το πορνό στις ταινίες, δες π.χ. τις φωτογραφίες της Γκερέκου που έχει βάλει ο παίκτης από πάνω.