Νέα

Ποιό εξώφυλλο του Ελληνικού Playboy ήταν το αγαπημένο σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ananeotikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

ΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΕΞΙ PLAYBOY?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    236
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

TasterGuy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
6
Like
1.501
Πόντοι
481
Δεν την έχω προλάβει καλά την εποχή ρε bro, αλλά, τι νόημα είχε; Νομίζω ότι επειδή πριν το ίντερνετ είχε μεγάλη επιρροή η TV υπήρχε περιέργεια πως είναι γυμνή μια παρουσιάστρια ή κάποια από το Big Brother κλπ. και όταν αποφάσιζε να δείξει λίγο κώλο πληρώνανε για να τον δουν.

Τότε νομίζω δεν υπήρχε ελληνικό πορνό εκτός από κάτι πολύ παλιές καλτ ταινίες με τον Γκουσγκούνη κλπ. που δεν έβλεπε πια κανένας . Αλλά όποιος ήθελε να δει ξένο hardcore πορνό εύκολο ήταν, τουλάχιστον στην Αθήνα. Αν ήσουν σε καμιά μικρή επαρχία που σε ξέρανε όλοι ΟΚ μπορεί να ντρεπόσουν να πάρεις DVDs. Αλλά αυτά τα περιοδικά δεν είχαν σχέση με το πορνό στις ταινίες, δες π.χ. τις φωτογραφίες της Γκερέκου που έχει βάλει ο παίκτης από πάνω.
Συμφωνώ σε αυτό απόλυτα. Και εγώ πιστεύω πως πιο πολύ ο κόσμος καυλωνε επειδή έβλεπε γυμνή μια που μετά θα την έβλεπε κυρία στην τηλεόραση. Πχ και τώρα αν δινόταν η ευκαιρία να κυκλοφορήσει περιοδικό με Ράνια Τζίμα, Γράμμελη και άλλες καύλες, τότε όλοι θα έτρεχαν.

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
4.721
Πόντοι
456
Συμφωνώ σε αυτό απόλυτα. Και εγώ πιστεύω πως πιο πολύ ο κόσμος καυλωνε επειδή έβλεπε γυμνή μια που μετά θα την έβλεπε κυρία στην τηλεόραση. Πχ και τώρα αν δινόταν η ευκαιρία να κυκλοφορήσει περιοδικό με Ράνια Τζίμα, Γράμμελη και άλλες καύλες, τότε όλοι θα έτρεχαν.
Η Ράνια Τζίμα γυμνή θα έκανε θραύση.
1742038856858.jpeg

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
39
Like
3.814
Πόντοι
1.446
Βro, αρχίδια θα έτρεχαν, θα είχαν βγει οι φωτογραφίες στο internet σε χρόνο dt μόλις έβγαινε στο περίπτερο.

TasterGuy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
6
Like
1.501
Πόντοι
481
Βro, αρχίδια θα έτρεχαν, θα είχαν βγει οι φωτογραφίες στο internet σε χρόνο dt μόλις έβγαινε στο περίπτερο.
Όντως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Απλά εγώ το λέω υποθετικά αν πχ γυρνούσαμε σε εκείνους τους καιρούς

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
13.273
Πόντοι
3.506
Ηardcore τσόντες υπήρχαν και τότε αδελφέ, πήγαινες σε ενα DVD club ή βιντεοκλαμπ πιο παλιά και έπαιρνες όσες ήθελες. Για κάποιο λόγο όμως πιο παλιά φτιάχνονταν με την ιδέα να δουν το στήθος ή τον κώλο κάποιας εγχώριας διάσημης της εποχής, ενός μοντέλου, κάποιας που είχε παίξει σε ριάλιτι κλπ. και αγόραζαν το περιοδικό.
Εγώ πάντα προτιμούσα hardcore καταστάσεις. Video και παλιότερα στα θρυλικά τσοντάδικα. Κούκου δεν μου έκανε με διάσημες και αυτού του είδους light φωτογραφίες σέ τέτοια περιοδικά ποικίλης ύλης.

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
4.721
Πόντοι
456
Εγώ πάντα προτιμούσα hardcore καταστάσεις. Video και παλιότερα στα θρυλικά τσοντάδικα. Κούκου δεν μου έκανε με διάσημες και αυτού του είδους light φωτογραφίες σέ τέτοια περιοδικά ποικίλης ύλης.
Κλασικός της παλιάς σχολής.

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
4.721
Πόντοι
456
Εβαλα και Κορινθίου ψηφοφορία για να γίνουν 12 οι καυτές επιλογές.

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
4.721
Πόντοι
456
Κόλαση.Ψήφο στην Κορινθίου.