mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 244
- Πόντοι
- 21
Ελα ντέ? Το σκεφτήκατε καθόλου?
Αν σας παει κάτι άλλο στο μυαλό συμπληρώστε....
Κοίτα συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις αν ο άλλος είναι φίλος -αδελφος εννοείται και παρεμβαίνεις γιατί πολύ απλά είναι φίλος σου.αν είναι απλά ένας γείτονας θα πρέπει να του το αποδείξεις κιόλας γιατί μετά στην συνείδηση του ναυτικού θα είσαι αυτός ο οποίος θα θες να του καταστρέψεις το σπιτικό..αλλιώς κάθεσαι στο 'αυγα σου και δεν ανακατεύεσαι κι έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο,Στην πολυκατοικία που μένω έχω γείτονα έναν ναυτικό παντρεμένο. Συνήθως απουσιάζει για 6 μήνες ή και παραπάνω. Η γυναίκα του 140 κιλά 1.60 ύψος και έχουν ένα παιδάκι. Αν σας πω ότι όποτε λοιποί ο άντρας γαμιετε ασταμάτητα νύχτα μέρα. Έχω σκεφτεί πολλές να φορές να του το πω αλλά είναι τούμπανο (με αναβολικά και έτσι) και βλάκας και μάλλον θα βρω τον μπελά μου.
Μην ασχοληθείς κάν. Θα βρείς το μπελά σου και δεν σε κόφτει κιόλας. Αστον να παίρνει καριολίκια και να του γαμάνε την γυναίκα άλλοι όσο θαλασσοπνίγεται.,Στην πολυκατοικία που μένω έχω γείτονα έναν ναυτικό παντρεμένο. Συνήθως απουσιάζει για 6 μήνες ή και παραπάνω. Η γυναίκα του 140 κιλά 1.60 ύψος και έχουν ένα παιδάκι. Αν σας πω ότι όποτε λοιποί ο άντρας γαμιετε ασταμάτητα νύχτα μέρα. Έχω σκεφτεί πολλές να φορές να του το πω αλλά είναι τούμπανο (με αναβολικά και έτσι) και βλάκας και μάλλον θα βρω τον μπελά μου.
Αν είναι με αναβολικά όπως λες, είναι πιθανό να μη γαμάει τη μπετονιέρα!!! Πού ξέρεις λοιπόν ότι δεν έχουν συμφωνία αυτή να πηδιέται και να του στέλνει βίντεο;;; Καλύτερα μην ανακατευτείς καθόλου εκτός αν έμπαινες κι εσύ στη χοντρή!!!,Στην πολυκατοικία που μένω έχω γείτονα έναν ναυτικό παντρεμένο. Συνήθως απουσιάζει για 6 μήνες ή και παραπάνω. Η γυναίκα του 140 κιλά 1.60 ύψος και έχουν ένα παιδάκι. Αν σας πω ότι όποτε λοιποί ο άντρας γαμιετε ασταμάτητα νύχτα μέρα. Έχω σκεφτεί πολλές να φορές να του το πω αλλά είναι τούμπανο (με αναβολικά και έτσι) και βλάκας και μάλλον θα βρω τον μπελά μου.
O καπετανιος οι μηχανικοι, οι ναυτες, και γενικα ολο το πληρωμα ενος πλοιου( με διαφορά) ειτε βρισκεται καποιος στο εμπορικο, ειτε στο πολεμικο ναυτικο και ο λογος ειναι ευδιακριτος.Ελα ντέ? Το σκεφτήκατε καθόλου?
και βασικά ποιος μλκς γαμαει την άλλη 140κιλα ;,Στην πολυκατοικία που μένω έχω γείτονα έναν ναυτικό παντρεμένο. Συνήθως απουσιάζει για 6 μήνες ή και παραπάνω. Η γυναίκα του 140 κιλά 1.60 ύψος και έχουν ένα παιδάκι. Αν σας πω ότι όποτε λοιποί ο άντρας γαμιετε ασταμάτητα νύχτα μέρα. Έχω σκεφτεί πολλές να φορές να του το πω αλλά είναι τούμπανο (με αναβολικά και έτσι) και βλάκας και μάλλον θα βρω τον μπελά μου.
Εντάξει ρε παιδια εκτός από τεχνίτες υπάρχουν κι εργάτες και μη ξεχνάς αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις..Έλα ντε. Και εγώ αυτό σκέφτομαι. Πόσοι ανώμαλοι υπάρχουν; μιλάμε για μεγάλο μπαζο.
Πόσο ανώμαλους έχουμε τελικά δίπλα μας,Στην πολυκατοικία που μένω έχω γείτονα έναν ναυτικό παντρεμένο. Συνήθως απουσιάζει για 6 μήνες ή και παραπάνω. Η γυναίκα του 140 κιλά 1.60 ύψος και έχουν ένα παιδάκι. Αν σας πω ότι όποτε λοιποί ο άντρας γαμιετε ασταμάτητα νύχτα μέρα. Έχω σκεφτεί πολλές να φορές να του το πω αλλά είναι τούμπανο (με αναβολικά και έτσι) και βλάκας και μάλλον θα βρω τον μπελά μου.
Το επάγγελμα του νταβατζηΕλα ντέ? Το σκεφτήκατε καθόλου?
αν ξερεις το αμαξι του,γραψε του σε ενα χαρτακι "φιλε οταν λειπεις η γυναικα σου γινεται χωνι το μουνι της...δε θελω να στο πω τετατετ για να μη μπλεξω"...αστο στους γιαλοκαθαριστηρες,Στην πολυκατοικία που μένω έχω γείτονα έναν ναυτικό παντρεμένο. Συνήθως απουσιάζει για 6 μήνες ή και παραπάνω. Η γυναίκα του 140 κιλά 1.60 ύψος και έχουν ένα παιδάκι. Αν σας πω ότι όποτε λοιποί ο άντρας γαμιετε ασταμάτητα νύχτα μέρα. Έχω σκεφτεί πολλές να φορές να του το πω αλλά είναι τούμπανο (με αναβολικά και έτσι) και βλάκας και μάλλον θα βρω τον μπελά μου.