You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό επάγγελμα τρώει το μεγαλύτερο κέρατο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mourganarxis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 173
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εκ πείρας θεωρώ ότι το πόσο κέρατο θα φάει κάποιος τελεί σε συνάρτηση κυρίως από το πόσο κέρατο θέλει να σου ρίξει η άλλη.
Από εκεί και πέρα, επαγγέλματα που λείπουν συχνά από το σπίτι και κυρίως βραδινές ώρες (ή επαγγέλματα που ταξιδεύουν- απουσιάζουν εκτός χώρας) εκ του αποτελέσματος τρώνε πιο πολύ κέρατο γιατί η άλλη έχει και τη δυνατότητα να το κάνει χωρίς πολλούς ελέγχους και περιορισμούς. Οι ναυτικοί είναι το κατ' εξοχήν επάγγελμα αλλά όχι το μόνο, θυμάμαι παντρεμένη που ο άντρας της εργαζόταν σε τεχνική εταιρεία που αναλάμβανε έργα εκτός Ελλάδας, τον έπαιρνε πανεύκολα και ασύστολα.
Από εκεί και πέρα, επαγγέλματα που λείπουν συχνά από το σπίτι και κυρίως βραδινές ώρες (ή επαγγέλματα που ταξιδεύουν- απουσιάζουν εκτός χώρας) εκ του αποτελέσματος τρώνε πιο πολύ κέρατο γιατί η άλλη έχει και τη δυνατότητα να το κάνει χωρίς πολλούς ελέγχους και περιορισμούς. Οι ναυτικοί είναι το κατ' εξοχήν επάγγελμα αλλά όχι το μόνο, θυμάμαι παντρεμένη που ο άντρας της εργαζόταν σε τεχνική εταιρεία που αναλάμβανε έργα εκτός Ελλάδας, τον έπαιρνε πανεύκολα και ασύστολα.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 32.261
- Πόντοι
- 22.936
Σωστά τα λες τύπε μου .Εκ πείρας θεωρώ ότι το πόσο κέρατο θα φάει κάποιος τελεί σε συνάρτηση κυρίως από το πόσο κέρατο θέλει να σου ρίξει η άλλη.
Αν η γυναίκα ψάχνετε
και στο μπουκάλι να την κλείσεις , θα γαμηθεί με το φελλό ...
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.149
- Πόντοι
- 456
Χειροτερο απο ναυτικος ειναι στις ΗΠΑ οι στρατιωτικοι που φευγουν για πολεμο
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.769
- Πόντοι
- 456
αυτος θα νομιζει στην αρχη οτι ειναι καποια κληση της τροχαιας μεχρι να δει οτι τελικα ηταν ενα κερατο βερνικωμενοαν ξερεις το αμαξι του,γραψε του σε ενα χαρτακι "φιλε οταν λειπεις η γυναικα σου γινεται χωνι το μουνι της...δε θελω να στο πω τετατετ για να μη μπλεξω"...αστο στους γιαλοκαθαριστηρες
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 506
,Στην πολυκατοικία που μένω έχω γείτονα έναν ναυτικό παντρεμένο. Συνήθως απουσιάζει για 6 μήνες ή και παραπάνω. Η γυναίκα του 140 κιλά 1.60 ύψος και έχουν ένα παιδάκι. Αν σας πω ότι όποτε λοιποί ο άντρας γαμιετε ασταμάτητα νύχτα μέρα. Έχω σκεφτεί πολλές να φορές να του το πω αλλά είναι τούμπανο (με αναβολικά και έτσι) και βλάκας και μάλλον θα βρω τον μπελά μου.
Αν μενεις Νεα Σμυρνη κοντα στην κεντρικη πλατεια
μαλλον για την Αννα θα λες......
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.769
- Πόντοι
- 456
κατα τον @Ακροατής_ μονο τετοιες γαμαωΑν μενεις Νεα Σμυρνη κοντα στην κεντρικη πλατεια
μαλλον για την Αννα θα λες......
Μπορεί να είναι τυχαίο, αλλά δύο πρόσφατες περιπτώσεις που έχω και ξέρω και οι δύο ήταν αστυνομικοί, αλλά από εκείνους που γίνονται 150 κιλά όταν αράξουν στην υπηρεσία και δεν το κουνάνε από τον καναπέ.
Και οι δύο έφαγαν κέρατο και τους εγκατέλειψαν στο τέλος οι γυναίκες τους.
Η μία καλό γκομενάκι, η άλλη μέτρια.
Επίσης ξέρω μία περίπτωση που ο άντρας είναι ιδ. υπάλληλος, αλλά είναι μούχλας και η γυναίκα τον χόρτασε κέρατο.
Και οι δύο έφαγαν κέρατο και τους εγκατέλειψαν στο τέλος οι γυναίκες τους.
Η μία καλό γκομενάκι, η άλλη μέτρια.
Επίσης ξέρω μία περίπτωση που ο άντρας είναι ιδ. υπάλληλος, αλλά είναι μούχλας και η γυναίκα τον χόρτασε κέρατο.
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 2.816
Έλα ρε τύποι το λέει και ο αστικός μύθος συζήτησης μεταξύ τεσσάρων αντρών..
Ο πρώτος είναι στρατιωτικός
Ο δεύτερος γιατρός
Ο τρίτος ναυτικός
Ο τέταρτος στρατιωτικός γιατρος στο ναυτικό.. και εκεί τελειώνει η συζήτηση...
Ο πρώτος είναι στρατιωτικός
Ο δεύτερος γιατρός
Ο τρίτος ναυτικός
Ο τέταρτος στρατιωτικός γιατρος στο ναυτικό.. και εκεί τελειώνει η συζήτηση...
Ninja Gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Like
- 241
- Πόντοι
- 20
Δεν υπάρχουν επαγγέλματα που να τρώνε πιο πολύ κέρατο. Ούτε η εμφάνιση παίζει ρόλο ούτε η οικονομική επιφάνεια. Ξέρω περιπτώσεις από φιλαράκια που έφαγαν κέρατο που έχω καραφλιασει είπα αν είναι δυνατόν. Απλά γίνεται της Ποπαρας και άκρη δεν βγάζεις. Δυστυχώς ξεσκίζονται αβερτα οι γκόμενες.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.289
- Πόντοι
- 12.056
ψαξτον μηπως εχει ναυτικο φυλλαδιοΚαλα ρε γατακια δεν εχετε βάλει τους ναυτικούς?
Πως να σε παρουμε στα σοβαρα?
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.545
- Πόντοι
- 5.006
γαμιολαΑν είναι γεννημένος τάρανδος ο άλλος και στο ταμείο ανεργίας να δουλεύει
Θα του τα φορέσει
mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 263
- Πόντοι
- 21
Ναι ..,μου ξεφυγε...Ναυτικοί που κάνουν ταξίδια για μήνες τρώνε το μεγαλύτερο αλλά ρίχνουν κιόλας
mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 263
- Πόντοι
- 21
ΧαχαχαΚαλα ρε γατακια δεν εχετε βάλει τους ναυτικούς?
Πως να σε παρουμε στα σοβαρα?
Δίκιο έχεις....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις