ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
Μια μουνάρα καθηγήτρια μου απο το γυμνάσιο πρόσφατα πιάστηκε απο τον άντρα της (μπάτσος ειναι) με τον γκόμενο της στο σπιτι τους!!!
ΓΙΑ αναβολικά δεν ξέρω αδερφέ αλλά μάλλον πιάνουν τα χέρια του οπότε καλά έκανες,Στην πολυκατοικία που μένω έχω γείτονα έναν ναυτικό παντρεμένο. Συνήθως απουσιάζει για 6 μήνες ή και παραπάνω. Η γυναίκα του 140 κιλά 1.60 ύψος και έχουν ένα παιδάκι. Αν σας πω ότι όποτε λοιποί ο άντρας γαμιετε ασταμάτητα νύχτα μέρα. Έχω σκεφτεί πολλές να φορές να του το πω αλλά είναι τούμπανο (με αναβολικά και έτσι) και βλάκας και μάλλον θα βρω τον μπελά μου.
Σύμφωνα με την γνώμη των μελών του bou λοιπόν..... Πρόσεχε αυτούς που θα παρκάρουν κάτω από το σπίτι σου ...παιδια σκεφτομαι να μπαρκαρω στα καραβια
Δε θα το έλεγα, εκτός και αν φτάνει στο όριο, πχ να δουλεύεις 12ωρα συνέχεια.Το κέρατο είναι ανάλογο των όσων ωρών δουλεύεις.
Όσο περισσότερο δουλεύεις
Τόσο περισσότερο κέρατο θα φας
Ανεξαρτήτως επαγγέλματος
Οι δικηγόροι δουλεύουν λιγότερες ώρες από τους αγρότες????Δε θα το έλεγα, εκτός και αν φτάνει στο όριο, πχ να δουλεύεις 12ωρα συνέχεια.
Σε μία έρευνα Πανεπιστημίου που διάβασα κάποτε, έλεγε ότι όσο λιγότερο σωματική δουλειά κάνεις, τόσο πιο πιθανό να φας κέρατο. Και εμφάνιζε ας πούμε τις γυναίκες των αγροτών, περισσότερο ευχαριστημένες από τη σεξουαλική ζωή τους, παρά τις γυναίκες των δικηγόρων.
Δε λέει αυτό η έρευνα Πανεπιστημίου...διάβασε λίγο τι λέω.Οι δικηγόροι δουλεύουν λιγότερες ώρες από τους αγρότες????
Γενικά οι ένστολοι έχουν το κακό του αράγματος από ένα σημείο και μετά και επίσης το ότι πιστεύουν ότι μπορούν να διατάσσουν τους πάντες. Κάτι που οι (σημερινές) γυναίκες σιχαίνονται...Μέχρι τώρα στρατιωτικοί, ναυτικοι, και οι χοντροί αστυνομικοι όπως έγραψε κάποιο μέλος.
Πάντως θυμάμαι περίπτωση στρατιωτικου που όταν ήταν υπηρεσία στο σπίτι του γινόταν κανονική παρελαση
και σε άλλους σε αυτό το επάγγελμα.
Μονο που οι πανεπιστημονες ξεχασανε οτι οι γυναικες δε λενε ποτε την αληθεια και φυσικα ποτε των ποτων για το κερατοΔε θα το έλεγα, εκτός και αν φτάνει στο όριο, πχ να δουλεύεις 12ωρα συνέχεια.
Σε μία έρευνα Πανεπιστημίου που διάβασα κάποτε, έλεγε ότι όσο λιγότερο σωματική δουλειά κάνεις, τόσο πιο πιθανό να φας κέρατο. Και εμφάνιζε ας πούμε τις γυναίκες των αγροτών, περισσότερο ευχαριστημένες από τη σεξουαλική ζωή τους, παρά τις γυναίκες των δικηγόρων.
Διάβασε όμως και γω τι είπα .Δε λέει αυτό η έρευνα Πανεπιστημίου...διάβασε λίγο τι λέω.
Γιατί να πουν ψέματα σε ανώνυμη έρευνα;Μονο που οι πανεπιστημονες ξεχασανε οτι οι γυναικες δε λενε ποτε την αληθεια και φυσικα ποτε των ποτων για το κερατο
Και πού ξέρεις ότι δεν της έχει δώσει το "ελεύθερο" να γαμιέται όταν λείπει;Είναι πολλοί αυτοί που το κάνουν.Είναι σημάδια των καιρών,Στην πολυκατοικία που μένω έχω γείτονα έναν ναυτικό παντρεμένο. Συνήθως απουσιάζει για 6 μήνες ή και παραπάνω. Η γυναίκα του 140 κιλά 1.60 ύψος και έχουν ένα παιδάκι. Αν σας πω ότι όποτε λοιποί ο άντρας γαμιετε ασταμάτητα νύχτα μέρα. Έχω σκεφτεί πολλές να φορές να του το πω αλλά είναι τούμπανο (με αναβολικά και έτσι) και βλάκας και μάλλον θα βρω τον μπελά μου.
Γιατι να μην πουν;Γιατί να πουν ψέματα σε ανώνυμη έρευνα;
Μπαρκαρε στα υποβρύχια τυπε να μην έχεις ίντερνετε να γλυτώσουμεπαιδια σκεφτομαι να μπαρκαρω στα καραβια
Εκ πείρας το γράφεις????Οδοντίατρος.