Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
θα παει με το εξωδικο να κανει εμβόλια , δεν παιζει με αυταεμπειρια ειναι και αυτη πρεπει να τα δοκιμασει και αυτος ολα μπορει να γινει λαθος και να του καρφωσουν αστρα.
θα παει με το εξωδικο να κανει εμβόλια , δεν παιζει με αυταεμπειρια ειναι και αυτη πρεπει να τα δοκιμασει και αυτος ολα μπορει να γινει λαθος και να του καρφωσουν αστρα.
Πόσο χρονών είσαι φιλε μου;Τυποι , οσοι ειστε τριτη ηλικια ή στα προθυρα της καντε οποιο βρειτε διαθεσιμο. Μη το σκεφτστε καθολου. Αν πετυχει θα γλυτωσουμε καμια κλινη ΜΕΘ για κανεναν νεο , αν δεν πετυχει ή ψοφηστε απο τις παρενεργειες θα γλιτωσουμε τις συνταξεις σας. Win-win κατασταση. Ασε που καποιος πρεπει να κανει το πειραματοζωο και να δοκιμασει τις νεες τεχνολογιες. Μπορει σε 20-30 χρονια που θα μαστε εμεις στην ηλικια σας να σκασει καμια νεα πανδημια και να χρειαστουμε κι εμεις εμβολια. Καντε μια θυσια για το καλο της ανθρωποτητας.
Μαλλον Pfizer τυπε, το Moderna εχει διαφορά 28 ημέρες. Εγω εχω πρώτη δοση στο Ελληνικο 17/5 και δευτερη14/6.Στης 7 κανόνισα πρώτη δόση στο ελληνικό και στης 27 τη δεύτερη δόση,ο φαρμακοποιός μου είπε ότι είναι της moderna, ένας φίλος που εχει κανόνισε και αυτός για ελληνικό πάλι με διαφορά τριών εβδομάδων μεταξύ τον εμβολίων του είπαν ότι είναι της pfaizer, τι ισχύει τελικά? Κάθε εμβολιαστικο κέντρο έχει μια μάρκα η διάφορες έχω μπερδευτεί
λες να μπει μεσα καμαρΩτος με κονκαρδα νουδου απο την μια πλευρα και καρτουλα δικηγορικου συλλογου απο την αλλη.θα παει με το εξωδικο να κανει εμβόλια , δεν παιζει με αυτα
μόνο ετσι θα παει αν θα παειλες να μπει μεσα καμαρΩτος με κονκαρδα νουδου απο την μια πλευρα και καρτουλα δικηγορικου συλλογου απο την αλλη.
Νεωτερη ανακοινωση. Το αστρα με χτυπησε με τις παρενεργειες το βραδυ που κοιμομουν. Κρυαδες, σπαζμοι, 39 πυρετος. Τωρα εχει πεσει λιγο ο πυρετος. Οσοι ζειτε μονοι μην κοιμηθητε μονοι οταν το κανετε.Εκανα το αστραζενεκα στις 17:30 το απογευμα κι ως τωρα δεν εχω καποιο συμπτωμα. Ευχομαι το ιδιο σε ολα τα μελη του μπου.
Ωχ...Νεωτερη ανακοινωση. Το αστρα με χτυπησε με τις παρενεργειες το βραδυ που κοιμομουν. Κρυαδες, σπαζμοι, 39 πυρετος. Τωρα εχει πεσει λιγο ο πυρετος. Οσοι ζειτε μονοι μην κοιμηθητε μονοι οταν το κανετε
περαστηκα και γρηγορα τυπεΝεωτερη ανακοινωση. Το αστρα με χτυπησε με τις παρενεργειες το βραδυ που κοιμομουν. Κρυαδες, σπαζμοι, 39 πυρετος. Τωρα εχει πεσει λιγο ο πυρετος. Οσοι ζειτε μονοι μην κοιμηθητε μονοι οταν το κανετε.
Απο την στιγμη που μπαινει το χτικιο δεν εχει περαστικαπεραστηκα και γρηγορα τυπε
δηλαδή τι υπονοείς ότι ο τυπος θα πάει σε τοπο χλοερο ???Απο την στιγμη που μπαινει το χτικιο δεν εχει περαστικα
Απο την στιγμη που μπαινει το χτικιο δεν εχει περαστικα
Οι παρενέργειες δηλαδή μπορεί και να εμφανιστούν άμεσα...Από το ίδιο βράδυ...Απο την στιγμη που μπαινει το χτικιο δεν εχει περαστικα
Τιποταδεν υπονοωδηλαδή τι υπονοείς ότι ο τυπος θα πάει σε τοπο χλοερο ???
Εγώ πιστεύω ότι τα συμπτώματα αυτά είναι θέμα αντισώματων ένας οργανισμός που ενδεχομένως έχει περάσει τον ιό και έχει αντισώματα το εμβόλιο το περνάει πιο ήπια από έναν άλλον παρθένο οργανισμό.Ειναι φυσική αντίδραση και να έτσι λειτουργούν τα εμβόλια χρόνια τώρα.Τιποταδεν υπονοω
Τα διαβαζουμε καθε μερα
Ειναι γεγονοτα αληθινα
Ωραία περιγραφή. νηστικος κιόλας τι σου έτυχε μανΔυο και δέκα σήμερα το ραντεβού μου στο ελληνικό και φτάνω πρώτη μούρη με την αμαξαρα μου, γύρω στης 2 παρά 10 δείχνω το χαρτί στον σεκιουριτα και περιμένω να με φωνάξει.Μετα από δέκα λεπτά μπαίνω μέσα γίνεται θερμομετρηση και περιμένω για γραμματεία, μετά πάλι από δέκαπεντε λεπτά με φωνάζουν για γραμματεία αλλά υπάρχει ουρά γιατί η μία κοπέλα από της δύο που εξυπηρετούν σχολαει, τελικά μετά από είκοσι λεπτά αναμονής φτάνει η σειρά μου δείνω ταυτότητα και το χαρτί του ραντεβού και περιμένω η πανχοντρη με τα γιαλια στο γκισε που με εξυπηρετεί αφού έχει σκαναρι τρείς φορές το χαρτί μου μου ζητάει ΑΜΚΑ της λέω δεν έχω μαζί μου αμκα,γιατί δεν έχετε μου λέει με ύφος, αρχίζω να φορτώνω, στης οδηγίες εκτός από ταυτότητα και το χαρτί του ραντεβού γράφει πουθενά για αμκα της λέω,τότε γυρνάει και μου λέει έχει πρόβλημα το τάμπλετ μου θα πρέπει να πάτε σε άλλη γραμματεία, δεν πάω πουθενά της λεω βρείτε λύση ενας παππούς ακριβώς πίσω μου μου λέει εγώ δεν πάω πουθενά χωρίς τον αμκα,του απαντώ έχεις δίκιο σε λίγο και στα μπουρδέλα θα ζητάνε αμκα, γελασε πονηρά ο παππούς και ως δια μαγείας ξαφνικά στο έκτο σκαναρισμα βγάζει τα στοιχεία μου, η χοντρή συμπληρώνει ένα χαρτί και με στέλνει στο γιατρό δίπλα,ο γιατρός με μάσκα σκούφο κεφαλής χειρουργική ποδιά και βαριέται που ζει κάτι μου ψέλλισε για αλλεργίες έβαλε μια υπογραφή και πάω στους θαλάμους εμβολίων όπου διαπιστώνω ότι σε οκτώ θαλάμους δεν υπάρχει κανείς που να κάνει εμβόλια, ρωτάω έναν σεκιουριτα που πέρναγε τυχαία και μου λέει έχει αλλαγή βάρδιας τώρα θα περιμένετε,μετά από δέκαπεντε λεπτά ξαφνικά ο τόπος πλημμυρίζει πιπινια με μπλουζάκια κόκκινα που έγραφαν ερυθρός σταυρος, λέω δεν πειράζει με την μέχρι τώρα ταλαιπωρία θα καυλαντισω με το πιπινακι που θα με τρυπήσει,για κακή μου τύχη με φωνάζει μια πανχοντρη που δεν βλεποταν, το μόνο που ρώτησα ήταν πιο εμβόλιο έκανα, το phaizer μου είπε, είχε ένα θάλαμο να κάτσεις δεκαπέντε λεπτά,κάθισα δυο λεπτά μάζεψα τα κομμάτια μου και έφυγα. Μέχρι τώρα είμαι καλά για αργότερα δεν ξέρω.
Έτσι φτιάξε με χαχαχαΩραία περιγραφή. νηστικος κιόλας τι σου έτυχε μαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θά σού στείλω cost κανένα παιδάκι μπριζολακι και θα ισιωσεις
Σε φιλαρακι τον επιασε μετα απο 8 ωρες,ριγη πυρετο 38 πονους στα κόκαλα και στους μυς και λιγο πονοκεφαλο.Εκανα το αστραζενεκα στις 17:30 το απογευμα κι ως τωρα δεν εχω καποιο συμπτωμα. Ευχομαι το ιδιο σε ολα τα μελη του μπου.
Πιο εμβόλιο έκανες τυπε?Λοιπόν έχουμε και λέμε.....εμβολιάστηκα 6/5/21 στις 9:00 το πρωί μέχρι και τα ξημερώματα δεν είχα καμία παρενέργεια.
1:00 τα ξημερώματα ξυπνάω απο ρίγη βάζω θερμόμετρο 38,5 πήρα ένα depon, σε μια ώρα έγινα λούτσα στον ιδρώτα,άλλαξα,κοιμήθηκα, σήμερα κατα τις 10:00 έβαλα ξανά θερμόμετρο 37 και το απόγευμα 36.
Δεν έχω πόνο στο μπράτσο,μυαλγίες, αρθραλγίες και αίσθημα κακουχίας