Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
εμπειρια ειναι και αυτη πρεπει να τα δοκιμασει και αυτος ολα μπορει να γινει λαθος και να του καρφωσουν αστρα. :confused: :confused: :confused:
θα παει με το εξωδικο να κανει εμβόλια , δεν παιζει με αυτα

Geopasas

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2011
Κριτικές
20
Like
164
Πόντοι
11
Τυποι , οσοι ειστε τριτη ηλικια ή στα προθυρα της καντε οποιο βρειτε διαθεσιμο. Μη το σκεφτστε καθολου. Αν πετυχει θα γλυτωσουμε καμια κλινη ΜΕΘ για κανεναν νεο , αν δεν πετυχει ή ψοφηστε απο τις παρενεργειες θα γλιτωσουμε τις συνταξεις σας. Win-win κατασταση. Ασε που καποιος πρεπει να κανει το πειραματοζωο και να δοκιμασει τις νεες τεχνολογιες. Μπορει σε 20-30 χρονια που θα μαστε εμεις στην ηλικια σας να σκασει καμια νεα πανδημια και να χρειαστουμε κι εμεις εμβολια. Καντε μια θυσια για το καλο της ανθρωποτητας. :hi:
Πόσο χρονών είσαι φιλε μου;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.842
Πόντοι
9.931
Στης 7 κανόνισα πρώτη δόση στο ελληνικό και στης 27 τη δεύτερη δόση,ο φαρμακοποιός μου είπε ότι είναι της moderna, ένας φίλος που εχει κανόνισε και αυτός για ελληνικό πάλι με διαφορά τριών εβδομάδων μεταξύ τον εμβολίων του είπαν ότι είναι της pfaizer, τι ισχύει τελικά? Κάθε εμβολιαστικο κέντρο έχει μια μάρκα η διάφορες έχω μπερδευτεί
Μαλλον Pfizer τυπε, το Moderna εχει διαφορά 28 ημέρες. Εγω εχω πρώτη δοση στο Ελληνικο 17/5 και δευτερη14/6.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
θα παει με το εξωδικο να κανει εμβόλια , δεν παιζει με αυτα
λες να μπει μεσα καμαρΩτος με κονκαρδα νουδου απο την μια πλευρα και καρτουλα δικηγορικου συλλογου απο την αλλη. :confused: :confused: :confused:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Εκανα το αστραζενεκα στις 17:30 το απογευμα κι ως τωρα δεν εχω καποιο συμπτωμα. Ευχομαι το ιδιο σε ολα τα μελη του μπου.
Νεωτερη ανακοινωση. Το αστρα με χτυπησε με τις παρενεργειες το βραδυ που κοιμομουν. Κρυαδες, σπαζμοι, 39 πυρετος. Τωρα εχει πεσει λιγο ο πυρετος. Οσοι ζειτε μονοι μην κοιμηθητε μονοι οταν το κανετε.

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.464
Πόντοι
11.836
Νεωτερη ανακοινωση. Το αστρα με χτυπησε με τις παρενεργειες το βραδυ που κοιμομουν. Κρυαδες, σπαζμοι, 39 πυρετος. Τωρα εχει πεσει λιγο ο πυρετος. Οσοι ζειτε μονοι μην κοιμηθητε μονοι οταν το κανετε
Ωχ...

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Νεωτερη ανακοινωση. Το αστρα με χτυπησε με τις παρενεργειες το βραδυ που κοιμομουν. Κρυαδες, σπαζμοι, 39 πυρετος. Τωρα εχει πεσει λιγο ο πυρετος. Οσοι ζειτε μονοι μην κοιμηθητε μονοι οταν το κανετε.
περαστηκα και γρηγορα τυπε

• Like
Αντιδράσεις: jim28

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.464
Πόντοι
11.836

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Τιποταδεν υπονοω

Τα διαβαζουμε καθε μερα

Ειναι γεγονοτα αληθινα
Εγώ πιστεύω ότι τα συμπτώματα αυτά είναι θέμα αντισώματων ένας οργανισμός που ενδεχομένως έχει περάσει τον ιό και έχει αντισώματα το εμβόλιο το περνάει πιο ήπια από έναν άλλον παρθένο οργανισμό.Ειναι φυσική αντίδραση και να έτσι λειτουργούν τα εμβόλια χρόνια τώρα.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Δυο και δέκα σήμερα το ραντεβού μου στο ελληνικό και φτάνω πρώτη μούρη με την αμαξαρα μου, γύρω στης 2 παρά 10 δείχνω το χαρτί στον σεκιουριτα και περιμένω να με φωνάξει.Μετα από δέκα λεπτά μπαίνω μέσα γίνεται θερμομετρηση και περιμένω για γραμματεία, μετά πάλι από δέκαπεντε λεπτά με φωνάζουν για γραμματεία αλλά υπάρχει ουρά γιατί η μία κοπέλα από της δύο που εξυπηρετούν σχολαει, τελικά μετά από είκοσι λεπτά αναμονής φτάνει η σειρά μου δείνω ταυτότητα και το χαρτί του ραντεβού και περιμένω η πανχοντρη με τα γιαλια στο γκισε που με εξυπηρετεί αφού έχει σκαναρι τρείς φορές το χαρτί μου μου ζητάει ΑΜΚΑ της λέω δεν έχω μαζί μου αμκα,γιατί δεν έχετε μου λέει με ύφος, αρχίζω να φορτώνω, στης οδηγίες εκτός από ταυτότητα και το χαρτί του ραντεβού γράφει πουθενά για αμκα της λέω,τότε γυρνάει και μου λέει έχει πρόβλημα το τάμπλετ μου θα πρέπει να πάτε σε άλλη γραμματεία, δεν πάω πουθενά της λεω βρείτε λύση ενας παππούς ακριβώς πίσω μου μου λέει εγώ δεν πάω πουθενά χωρίς τον αμκα,του απαντώ έχεις δίκιο σε λίγο και στα μπουρδέλα θα ζητάνε αμκα, γελασε πονηρά ο παππούς και ως δια μαγείας ξαφνικά στο έκτο σκαναρισμα βγάζει τα στοιχεία μου, η χοντρή συμπληρώνει ένα χαρτί και με στέλνει στο γιατρό δίπλα,ο γιατρός με μάσκα σκούφο κεφαλής χειρουργική ποδιά και βαριέται που ζει κάτι μου ψέλλισε για αλλεργίες έβαλε μια υπογραφή και πάω στους θαλάμους εμβολίων όπου διαπιστώνω ότι σε οκτώ θαλάμους δεν υπάρχει κανείς που να κάνει εμβόλια, ρωτάω έναν σεκιουριτα που πέρναγε τυχαία και μου λέει έχει αλλαγή βάρδιας τώρα θα περιμένετε,μετά από δέκαπεντε λεπτά ξαφνικά ο τόπος πλημμυρίζει πιπινια με μπλουζάκια κόκκινα που έγραφαν ερυθρός σταυρος, λέω δεν πειράζει με την μέχρι τώρα ταλαιπωρία θα καυλαντισω με το πιπινακι που θα με τρυπήσει,για κακή μου τύχη με φωνάζει μια πανχοντρη που δεν βλεποταν, το μόνο που ρώτησα ήταν πιο εμβόλιο έκανα, το phaizer μου είπε, είχε ένα θάλαμο να κάτσεις δεκαπέντε λεπτά,κάθισα δυο λεπτά μάζεψα τα κομμάτια μου και έφυγα. Μέχρι τώρα είμαι καλά για αργότερα δεν ξέρω.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.252
Πόντοι
5.006
Δυο και δέκα σήμερα το ραντεβού μου στο ελληνικό και φτάνω πρώτη μούρη με την αμαξαρα μου, γύρω στης 2 παρά 10 δείχνω το χαρτί στον σεκιουριτα και περιμένω να με φωνάξει.Μετα από δέκα λεπτά μπαίνω μέσα γίνεται θερμομετρηση και περιμένω για γραμματεία, μετά πάλι από δέκαπεντε λεπτά με φωνάζουν για γραμματεία αλλά υπάρχει ουρά γιατί η μία κοπέλα από της δύο που εξυπηρετούν σχολαει, τελικά μετά από είκοσι λεπτά αναμονής φτάνει η σειρά μου δείνω ταυτότητα και το χαρτί του ραντεβού και περιμένω η πανχοντρη με τα γιαλια στο γκισε που με εξυπηρετεί αφού έχει σκαναρι τρείς φορές το χαρτί μου μου ζητάει ΑΜΚΑ της λέω δεν έχω μαζί μου αμκα,γιατί δεν έχετε μου λέει με ύφος, αρχίζω να φορτώνω, στης οδηγίες εκτός από ταυτότητα και το χαρτί του ραντεβού γράφει πουθενά για αμκα της λέω,τότε γυρνάει και μου λέει έχει πρόβλημα το τάμπλετ μου θα πρέπει να πάτε σε άλλη γραμματεία, δεν πάω πουθενά της λεω βρείτε λύση ενας παππούς ακριβώς πίσω μου μου λέει εγώ δεν πάω πουθενά χωρίς τον αμκα,του απαντώ έχεις δίκιο σε λίγο και στα μπουρδέλα θα ζητάνε αμκα, γελασε πονηρά ο παππούς και ως δια μαγείας ξαφνικά στο έκτο σκαναρισμα βγάζει τα στοιχεία μου, η χοντρή συμπληρώνει ένα χαρτί και με στέλνει στο γιατρό δίπλα,ο γιατρός με μάσκα σκούφο κεφαλής χειρουργική ποδιά και βαριέται που ζει κάτι μου ψέλλισε για αλλεργίες έβαλε μια υπογραφή και πάω στους θαλάμους εμβολίων όπου διαπιστώνω ότι σε οκτώ θαλάμους δεν υπάρχει κανείς που να κάνει εμβόλια, ρωτάω έναν σεκιουριτα που πέρναγε τυχαία και μου λέει έχει αλλαγή βάρδιας τώρα θα περιμένετε,μετά από δέκαπεντε λεπτά ξαφνικά ο τόπος πλημμυρίζει πιπινια με μπλουζάκια κόκκινα που έγραφαν ερυθρός σταυρος, λέω δεν πειράζει με την μέχρι τώρα ταλαιπωρία θα καυλαντισω με το πιπινακι που θα με τρυπήσει,για κακή μου τύχη με φωνάζει μια πανχοντρη που δεν βλεποταν, το μόνο που ρώτησα ήταν πιο εμβόλιο έκανα, το phaizer μου είπε, είχε ένα θάλαμο να κάτσεις δεκαπέντε λεπτά,κάθισα δυο λεπτά μάζεψα τα κομμάτια μου και έφυγα. Μέχρι τώρα είμαι καλά για αργότερα δεν ξέρω.
Ωραία περιγραφή. :tooth: νηστικος κιόλας τι σου έτυχε μαν:tooth::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θά σού στείλω cost κανένα παιδάκι μπριζολακι και θα ισιωσεις :headbaning1:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Ωραία περιγραφή. :tooth: νηστικος κιόλας τι σου έτυχε μαν:tooth::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θά σού στείλω cost κανένα παιδάκι μπριζολακι και θα ισιωσεις :headbaning1:
Έτσι φτιάξε με χαχαχα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εκανα το αστραζενεκα στις 17:30 το απογευμα κι ως τωρα δεν εχω καποιο συμπτωμα. Ευχομαι το ιδιο σε ολα τα μελη του μπου.
Σε φιλαρακι τον επιασε μετα απο 8 ωρες,ριγη πυρετο 38 πονους στα κόκαλα και στους μυς και λιγο πονοκεφαλο.
Μετα το 24ωρο απο το τσιμπημα μια χαρα περασαν ολα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Λοιπόν έχουμε και λέμε.....εμβολιάστηκα 6/5/21 στις 9:00 το πρωί μέχρι και τα ξημερώματα δεν είχα καμία παρενέργεια.
1:00 τα ξημερώματα ξυπνάω απο ρίγη βάζω θερμόμετρο 38,5 πήρα ένα depon, σε μια ώρα έγινα λούτσα στον ιδρώτα,άλλαξα,κοιμήθηκα, σήμερα κατα τις 10:00 έβαλα ξανά θερμόμετρο 37 και το απόγευμα 36.
Δεν έχω πόνο στο μπράτσο,μυαλγίες, αρθραλγίες και αίσθημα κακουχίας:hi:

giorgos2226

Μέγας
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Κριτικές
19
Like
2.451
Πόντοι
4.577

Ποσοστό προστασίας μετά από κάθε δόση ανά εμβόλιο​

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις κλινικές μελέτες αλλά και από τις επίσημες ανακοινώσεις των εταιριών, η ανοσία που προσφέρουν τα εμβόλια κατά του κορονοϊού μετά από κάθε δόση έχουν ως εξής:

Pfizer/BioNTech: προσφέρει ανοσία 52% επτά ημέρες μετά την 1η δόση, με το ποσοστό να αυξάνεται στο 89% ύστερα από μια ακόμη εβδομάδα. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Pfizer, επτά ημέρες μετά τη 2η δόση, η αποτελεσματικότητα φτάνει στο 91,3% έναντι της ήπιας νόσου COVID-19 και 95,3% έναντι της σοβαρής.

AstraZeneca: διασφαλίζει ανοσία κατά 70% τρεις εβδομάδες από την 1η δόση, ενώ 15 ημέρες μετά τη 2η δόση επιτυγχάνεται προστασία έναντι της COVID-19 της τάξεως 76% έως 94% και είναι 100% αποτελεσματικό στην αποτροπή σοβαρής νόσου και νοσηλείας.

Moderna: η αποτελεσματικότητα φθάνει στο 92% 14 ημέρες μετά την 1η δόση, ενώ 14 ημέρες από τη 2η δόση, η αποτελεσματικότητα αγγίζει το 94,1%, ενώ η προστασία έξι (6) μήνες μετά τη 2η δόση ανέρχεται σε 90% έναντι της ήπιας νόσου COVID-19 και στο 95% για σοβαρή.

Johnson & Johnson: η προστασία αρχίζει μετά από 14 ημέρες, ενώ η αποτελεσματικότητά του έναντι των σοβαρών επιπτώσεων της νόσου COVID-19, μετά τις 28 ημέρες, αγγίζει το 85%. Μετά από 49 ημέρες, το εμβόλιο έχει αποδειχθεί ότι αποτρέπει σχεδόν πλήρως τις εισαγωγές στο νοσοκομείο και τον κίνδυνο θανάτου.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Λοιπόν έχουμε και λέμε.....εμβολιάστηκα 6/5/21 στις 9:00 το πρωί μέχρι και τα ξημερώματα δεν είχα καμία παρενέργεια.
1:00 τα ξημερώματα ξυπνάω απο ρίγη βάζω θερμόμετρο 38,5 πήρα ένα depon, σε μια ώρα έγινα λούτσα στον ιδρώτα,άλλαξα,κοιμήθηκα, σήμερα κατα τις 10:00 έβαλα ξανά θερμόμετρο 37 και το απόγευμα 36.
Δεν έχω πόνο στο μπράτσο,μυαλγίες, αρθραλγίες και αίσθημα κακουχίας:hi:
Πιο εμβόλιο έκανες τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom