Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.297
Πόντοι
5.006
Προσωπικά έκλεισα σήμερα το ραντεβου για την τριτη δοση, καθώς σημερα ανοιξε η πλατφορμα για μενα. Η Ελληνική Πολιτεία φροντισε να μπορέσω να εχω την τρίτη δόση μόλις σε ενα δεκαημερο, μία ημέρα μετα το πέρας του εξαμήνου απο την δεύτερη δόση. Θερμά συγχαρητηρια στην κυβερνηση για το συστημα που εχει δομησει και θα το ζηλευαν πολλες χωρες του πλανητη.

να βρειτε καποια να σας αγαπαει οπως ο αλεξ την κυβερνηση.... :woldman:
71kZsNgf8LL._SS500_.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
να βρειτε καποια να σας αγαπαει οπως ο αλεξ την κυβερνηση.... :woldman:
71kZsNgf8LL._SS500_.jpg
Εχοντας ζησει τον κατσαπλιαδικο εφιαλτη επι πενταετια, φυσικα στηριζουμε και αγαπαμε το φυσιολογικο, το κανονικο, το λογικο.

• Like
Αντιδράσεις: Indy79

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εσύ, άλλαξε πλευρό καλύτερα! Δεν είναι για σένα! Αυτά είναι ψιλά γράμματα! Μην ασχολείσαι καν...
Εσυ συνήθισε τον κουλη που σου χαλάει την σούπα.

Υπομονή καμία 15αρια χρονια :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εχοντας ζησει τον κατσαπλιαδικο εφιαλτη επι πενταετια, φυσικα στηριζουμε και αγαπαμε το φυσιολογικο, το κανονικο, το λογικο.
Εχει φτιάξει το καλύτεροι σύστημα εμβολιασμού, κατι που αντέγραψαν και άλλοι. Πότε άραγε ειχε γινει αυτο στο παρελθόν? Ποτέ!!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
???

Για όσους το καταλαβαίνουν, έχει αξία.

Συνημμένα

• FB_IMG_1637425563592.jpg
    FB_IMG_1637425563592.jpg
    35,6 KB · Εμφανίσεις: 40
  • FB_IMG_1637343701951.jpg
    FB_IMG_1637343701951.jpg
    57,7 KB · Εμφανίσεις: 37
  • Χαχα
Αντιδράσεις: vril

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Έχω αρκετές περιπτώσεις απο το κοντινό μου περιβάλλον, που απο τότε που κάνανε τη δεύτερη δόση του εμβολιόυ τους ξεκινησανε προβλήματα υγείας που μεχρι τότε δεν ειχανε.Δε ξέρω αν θα επιχειρησουνε να κάνουνε και τη τρίτη δοση γιατι πιθανόν θα τους στειλει.

Ελπιζω να ναι τυχαία όλα αυτά και να μη πέφτουμε σα τα κοτόπουλα σε μερικά χρόνια απο τώρα και οι ανεμβολίαστοι που τώρα είναι σα τους λεπρούς να μας γράφουν στην ιστορία σαν ένα ατυχες ιατρικόι πείραμα

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Έχω αρκετές περιπτώσεις απο το κοντινό μου περιβάλλον, που απο τότε που κάνανε τη δεύτερη δόση του εμβολιόυ τους ξεκινησανε προβλήματα υγείας που μεχρι τότε δεν ειχανε.Δε ξέρω αν θα επιχειρησουνε να κάνουνε και τη τρίτη δοση γιατι πιθανόν θα τους στειλει.

Ελπιζω να ναι τυχαία όλα αυτά και να μη πέφτουμε σα τα κοτόπουλα σε μερικά χρόνια απο τώρα και οι ανεμβολίαστοι που τώρα είναι σα τους λεπρούς να μας γράφουν στην ιστορία σαν ένα ατυχες ιατρικόι πείραμα
Ψεκ αλερτ!
Εγω αντίθετα με εσενα δεν ξέρω κανέναν που να έχει πάθει κάτι μετα τη δεύτερη δόση.

Ποιος λέει οτι θα τους στειλει η τριτη δοση?
Οι ψεκομανες του φεισμπουκ?

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Βεβαια, εχει γινει απολυτως αντιληπτο, γιατι οι διαφοροι "αντιπολιτευομενοι" επιθυμουν λοκνταουν. Το επιθυμουν, οχι απο αγαπη για τον συνανθρωπο, αλλά προκειμενου να γινουν και εδω οι ταραχές που γινονται σε ολη την Ευρωπη. Αλλά μην μπερδευεστε, ο Κουλης δεν θα πεσει σε αυτη τη λούμπα. Λοκνταουν δεν θα γινει. Και ετσι περιμενουμε και τον Κολομπούρδα να τηρησει τη δεσμευση του και να ψηφισει ΝΔ με σταυρό στον Αδωνη.

Προσωπικά έκλεισα σήμερα το ραντεβου για την τριτη δοση, καθώς σημερα ανοιξε η πλατφορμα για μενα. Η Ελληνική Πολιτεία φροντισε να μπορέσω να εχω την τρίτη δόση μόλις σε ενα δεκαημερο, μία ημέρα μετα το πέρας του εξαμήνου απο την δεύτερη δόση. Θερμά συγχαρητηρια στην κυβερνηση για το συστημα που εχει δομησει και θα το ζηλευαν πολλες χωρες του πλανητη.
Σε ζηλεύω, απλά :hi:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.052
Πόντοι
456
Ψεκ αλερτ!
Εγω αντίθετα με εσενα δεν ξέρω κανέναν που να έχει πάθει κάτι μετα τη δεύτερη δόση.

Ποιος λέει οτι θα τους στειλει η τριτη δοση?
Οι ψεκομανες του φεισμπουκ?
υπάρχει η τάση στους ψέκες, ό,τι έχει παρουσιάσει κάποιος από τότε που έκανε το εμβόλιο, από πονοκέφαλο, κρύωμα κ.ο.κ να τον ρίχνουν στο εμβόλιο, λες και πριν ήταν άτρωτοι

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
Αν ο Μητσοτάκης δεν τηρήσει το λόγο του και αποφασίσει λοκνταουν θα καταστραφεί κόσμος και κοσμακης. Που ειναι ήδη στην κόψη.
Ήδη εστίαση - καφέ τα τελείωσε
Και είναι πολλες χιλιάδες, κοσμου

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
Αστεία μέτρα, από ανθρώπους, ανεπάγγελτους που δεν έχουν μπει ποτε στο μετρό ώρα αιχμης να μάθουν τι είναι συνωστισμος

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.726
Πόντοι
216
όχι, ούτε εγώ ούτε οι Γιατροί φορούσαμε μάσκα στην καθημερινή ζωή, αφού δεν υπήρχε ανάγκη. Μέσα στο χειρουργείο φορούσαν μάσκα, προκειμένου να μην μολύνουν τον ασθενή. Τώρα, υπάρχει ανάγκη να φορεθεί η μάσκα όταν μαζευόμαστε σε κλειστό χώρο για να μειώσουμε τον κίνδυνο διασποράς του Ιού
Χαχαχαχαχα όντως τα πιστεύεις αυτά που λες?

Είχαμε κι'αλλες φορές πανδημία ρε ηλίθιε;
Γιατί τώρα έχουμε πανδημία? ??????

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.726
Πόντοι
216

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αστεία μέτρα, από ανθρώπους, ανεπάγγελτους που δεν έχουν μπει ποτε στο μετρό ώρα αιχμης να μάθουν τι είναι συνωστισμος
Aρα εισηγείσαι να κλείσει το μετρό κι οι άνθρωποι να μην πηγαίνουν στην δουλειά τους. Σωστα?

Επισης, δείξε μου φωτογραφίες απο ΜΙΑ χώρα που δεν εχει συνωστισμό το πρωί σε ωρα αιχμής.

Καλό searching :)

(Τι? Δεν θα το ψάξεις? Στ’ αρχιδια μας) :)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Aρα εισηγείσαι να κλείσει το μετρό κι οι άνθρωποι να μην πηγαίνουν στην δουλειά τους. Σωστα?

Επισης, δείξε μου φωτογραφίες απο ΜΙΑ χώρα που δεν εχει συνωστισμό το πρωί σε ωρα αιχμής.

Καλό searching :)

(Τι? Δεν θα το ψάξεις? Στ’ αρχιδια μας) :)
Να κλείσει να κλείσει?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.480
Πόντοι
27.261
Μίλησα εγώ για αυτούς τους ανθρώπους? Ή για εμένα και σένα που είμαστε μια χαρά υγιείς και κυκλοφορούμε με φίμωτρο
τι ειπατε ?????
ποιος ειναι υγιης ειπες ? :tooth:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.250
Πόντοι
2.356
Βεβαια, εχει γινει απολυτως αντιληπτο, γιατι οι διαφοροι "αντιπολιτευομενοι" επιθυμουν λοκνταουν. Το επιθυμουν, οχι απο αγαπη για τον συνανθρωπο, αλλά προκειμενου να γινουν και εδω οι ταραχές που γινονται σε ολη την Ευρωπη. Αλλά μην μπερδευεστε, ο Κουλης δεν θα πεσει σε αυτη τη λούμπα. Λοκνταουν δεν θα γινει. Και ετσι περιμενουμε και τον Κολομπούρδα να τηρησει τη δεσμευση του και να ψηφισει ΝΔ με σταυρό στον Αδωνη.

οχι ρε δεν εισαι κομματοσκυλο καθολου!
μασε τα σαλια σου απο το πατωμα τωρα γιατι εδω δεν ειναι τα γραφεια της παραταξης σου!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.250
Πόντοι
2.356
???

Για όσους το καταλαβαίνουν, έχει αξία.
25% παραμενει το ρισκο αν εισαι ανεμβολιαστος...
τα στατιστικα αμα θελουμε τα πιστευουμε! αλλωστε τωρα βγηκε η τριτη δοση! οριστε το τζονσον μετα απο 2 μηνες το αποδομησανε! για να δουμε σε 2-3 μηνες που εχετε κανει τα ανοσοποιητικα σας σαν τρομπονια να δουμε ποσο θα ναι το ποσοστο!

kostas2pros

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
77
Πόντοι
0
Μια ερώτηση να σαν κάνω αδερφια. Η φάντα τί είναι;;;;; είναι αργκό; σημαίνει κάτι άλλο;;. Πρόκειται για αστικό μύθο των μπουρδερλιάριδων;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.641
Πόντοι
12.756
δεν μου εχει ανοιξει ακομα η πλατφορμα εμενα για την τριτη δοση..αδημονω να την κανω για να προστατευθω ..ΨΕΚΙΑ εμβολιαστειτε για εσας νοιαστειτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom