Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγω 3 μαρτιου ειχα κοβιντ και τον περασα ηπια 5 μέρες λιγο λαιμο.

Ελα δικηγορε εχεις γινει κουραστικος.
Πηγαινε κανε το εμβολιο εφοσον εισαι υπερ αλλα μην προσπαθεις να πεισεις και τους αλλους να το κανουν.
Εγω δεν το κανω.
Γιατι δεν μου εδιναν δωρεαν να κανω το εμβολιο της ιλαρας της ερυθρας το μαντου το αντιγριπηκο ολα αυτα τα πληρωνα και ακριβα και τωρα μου ερχεται το κορονοεμβολιο να το κανω τσαμπα.
Δεν το εμπιστευομαι επειδη ειναι δωρεαν.
Και μονο το γεγονος οτι εσυ δεν θελεις να κανεις το εμβολιο, ειναι η καλυτερη αποδειξη οτι ολοι πρεπει να το κανουμε.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εγω 3 μαρτιου ειχα κοβιντ και τον περασα ηπια 5 μέρες λιγο λαιμο.
χωρίς τεστ κανονικό δεν ξέρεις τι είχες. Απλά σου αρέσει να το προσθέσεις και αυτό στις ιστορίες που λες, όπως ότι ήσουνα στη νέα σμύρνη στις φασαρίες.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Γιατι δεν μου εδιναν δωρεαν να κανω το εμβολιο της ιλαρας της ερυθρας το μαντου το αντιγριπηκο ολα αυτα τα πληρωνα και ακριβα και τωρα μου ερχεται το κορονοεμβολιο να το κανω τσαμπα.
Δεν το εμπιστευομαι επειδη ειναι δωρεαν.
άμα βρω πόστ σου από τον φεβρουάριο που έβριζες την κυβέρνηση ότι θα μας χρεώνει μπίσνα τα εμβόλια ο κούλης τι χάνεις :P

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204103

Επισκέπτης
Επιστημονικα ανυπαρκτος και ανεπαρκης ο Συψας, που τον γνωριζω προσωπικα εδω και δεκαετιες.
Και υπαρκτος ΕΣΥ, που κρατας "αρχειο covid" και κατα δηλωση σου ανηκεις στην κατηγορια των επιστημονων.
Γελανε και τα σφραγισματα μου.
Κι επειδη τον ειχα κ καθηγητη, ο ανθρωπος ειναι εντελως ασχετος...Μαζι με πολλα ακομα καθικια εκει μεσα που ανελιχθηκαν επειδη ηταν κομματοσκυλα..
Που παιρνουν χορηγιες απο τις φαρμακοβιομηχανιες για να ειναι τα πουτανακια τους κ προωθουν φαρμακα μεσα στα μαθηματα..
Παρε το συψα, που μονο για δοσιλογος της κατοχης ειναι ικανος, και πηγαινετε να εμβολιαστειτε....
Αυτοι ειναι οι καθηγηταδες του σημερα..Επειδη εχουν εδρα ( που την πηραν με μεσο ), πατημα και προβολη στα ΜΜΕ, καθεστε σαν ηλιθιοι και τους ακουτε...

Αυτοι ηταν κ με τα μνημονια που σας ελεγαν οτι τα μνημονια ειναι καλα και εβγαιναν μετα απο χρονια κι αφου ειχε γαμηθει αναποδα η ελληνικη οικονομια και ελεγαν καναμε λαθος...
Θα ειστε τα πουτανακια της αυθεντιας....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
άμα βρω πόστ σου από τον φεβρουάριο που έβριζες την κυβέρνηση ότι θα μας χρεώνει μπίσνα τα εμβόλια ο κούλης τι χάνεις :P
Δεν εισαι ενημερωμενος. Μετα το γυρισανε το τροπαρι, οτι κανενα εμβολιο δεν ειναι δωρεαν επειδη το πληρωνουμε με την φορολογια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κι επειδη τον ειχα κ καθηγητη, ο ανθρωπος ειναι εντελως ασχετος...Μαζι με πολλα ακομα καθικια εκει μεσα που ανελιχθηκαν επειδη ηταν κομματοσκυλα..
Που παιρνουν χορηγιες απο τις φαρμακοβιομηχανιες για να ειναι τα πουτανακια τους κ προωθουν φαρμακα μεσα στα μαθηματα..
Παρε το συψα, που μονο για δοσιλογος της κατοχης ειναι ικανος, και πηγαινετε να εμβολιαστειτε....
Αυτοι ειναι οι καθηγηταδες του σημερα..Επειδη εχουν εδρα ( που την πηραν με μεσο ), πατημα και προβολη στα ΜΜΕ, καθεστε σαν ηλιθιοι και τους ακουτε...

Αυτοι ηταν κ με τα μνημονια που σας ελεγαν οτι τα μνημονια ειναι καλα και εβγαιναν μετα απο χρονια κι αφου ειχε γαμηθει αναποδα η ελληνικη οικονομια και ελεγαν καναμε λαθος...
Σωστα τύπε, γιατι να ακουμε καθηγητες πανεπιστημιου.
Θα ακουμε τον πουσιλαβερ84 απο το μπου κομ που (οπως λεει) εχει αχτι τον ασχετο Συψα επειδη πιθανον τον εκοψε καμια φορα στο μαθημα.
Κολλησες και λιγο δοσιλογους, λιγο μνημονια και λιγο ΜΜΕ για να ψαρωσουμε, τραγικος.

Α για πες μου να γελασουμε, τι κομμα ειναι ο Συψας?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204103

Επισκέπτης
χωρίς τεστ κανονικό δεν ξέρεις τι είχες. Απλά σου αρέσει να το προσθέσεις και αυτό στις ιστορίες που λες, όπως ότι ήσουνα στη νέα σμύρνη στις φασαρίες.
ενω με τεστ νομιζεις οτι ξερεις τι εχεις ??
τα τεστ αν λιγο ενδιαφεροσουν να εβλεπες οτι εχουν 83% ευαισθησια και 99% ειδικοτητα ( συμφωνα εννοειται με τους παραγωγους, δεν ειναι validated ), ενω με τα θεωρηματα bayes η θετικη προγνωστικη αξια τους υπολογιζεται αναμεσα σε 4-15 %....ξερεις τι σημαινει αυτο ?? οτι στα 100 θετικα τεστ, οι πραγματικοι θετικοι ειναι 4-15...Αυτα ειναι τα τεστ

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

γιατί έχεις θυμό δεν καταλαβαίνω. Εμείς οι εμβολιολάγνοι θα πεθάνουμε και εσείς θα κληρονομήσετε την γη της επαγγελίας. Τι σε ενοχλεί

Tremere

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
279
Πόντοι
21
πανηλιθιε καποιοι απο εμας ειμαστε υποχρεωμενοι λογο δουλειας να κανουμε το εμβολιο.
To 35% των υγειονομικών υπαλλήλων, είναι και παραμένει ανεμβολίαστο από επιλογή. Κανείς δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να το κάνεις. Όσο για τις πόρτες, ανοίγουν και με αρνητικό τεστ. Κι αν κάποιος με το έτσι θέλω σου βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, μπορείς πάντα να κινηθείς νομικά εναντίον του. Στο εξωτερικό έχουν δικαιωθεί πολίτες με προσφυγές, ακόμη και σε μαζικές κινητοποιήσεις μέχρι. Οι χαρακτηρισμοί δεν αρμόζουν σε ενημερωμένους, σκεπτόμενους ανθρώπους, συνειδητοποιημένους πολίτες με το δικαίωμα της επιλογής, απεναντίας...

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ενω με τεστ νομιζεις οτι ξερεις τι εχεις ??
τα τεστ αν λιγο ενδιαφεροσουν να εβλεπες οτι εχουν 83% ευαισθησια και 99% ειδικοτητα ( συμφωνα εννοειται με τους παραγωγους, δεν ειναι validated ), ενω με τα θεωρηματα bayes η θετικη προγνωστικη αξια τους υπολογιζεται αναμεσα σε 4-15 %....ξερεις τι σημαινει αυτο ?? οτι στα 100 θετικα τεστ, οι πραγματικοι θετικοι ειναι 4-15...Αυτα ειναι τα τεστ
κάνα λινκ να το μελετήσουμε και εμείς σου βρίσκεται?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να μεταπείσω τα παππούδια μου και σήμερα θα πάνε να το κάνουν.

To 35% των υγειονομικών υπαλλήλων, είναι και παραμένει ανεμβολίαστο από επιλογή. Κανείς δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να το κάνεις. Όσο για τις πόρτες, ανοίγουν και με αρνητικό τεστ. Κι αν κάποιος με το έτσι θέλω σου βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, μπορείς πάντα να κινηθείς νομικά εναντίον του. Στο εξωτερικό έχουν δικαιωθεί πολίτες με προσφυγές, ακόμη και σε μαζικές κινητοποιήσεις μέχρι. Οι χαρακτηρισμοί δεν αρμόζουν σε ενημερωμένους, σκεπτόμενους ανθρώπους με το δικαίωμα της επιλογής, απεναντίας...
Το 35% των νοσηλευτων ειναι ανεμβολιαστο επειδη φοβουνται οτι αν εμβολιασθουν θα τους πανε σε μοναδες covid
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να μεταπείσω τα παππούδια μου και σήμερα θα πάνε να το κάνουν.
Πολυ καλα εκαναν οι ανθρωποι.
Η αποπειρα ανθρωποκτονιας που προσπαθησες να κανεις, απετυχε.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
το περισσότερο κλάμα και κλανίδι από τη στιγμή που ο γιατρός λέει "πρέπει να μπείτε μεθ, έχετε λίγα χρόνο για αν ενημερώσετε συγγενείς φίλους κλπ" το ρίχνουν οι αρνητές και οι μπουρδολόγοι...
εκτιμώ ότι ο πολύ μεγάλος φόβος τους για την όλη κατάσταση είναι που κατά βάση τους κάνει να αρνούνται πεισματικά τα πάντα (άρα και να το δεχτούν ως πιθανότητα) καθώς και να λένε μαλακίες...όλα αυτά φυσικά μέχρι να συμβεί....
έτσι είναι. Και οι καπνιστές ρίχνουν το μεγαλύτερο κλάμα όταν μπαίνουν για βουλωμένες αρτηρίες. Βλέπεις τον Νένα (πολύ τον μελετάω καλά να είναι) σούπερ αρνητή και από το σουλούπι του στο gif τα τριγλυκερίδια είναι τριψήφια. Αλλά το εμβόλιο θα μας σκοτώσει.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Eίχες καημό να περάσεις Ιατρική αλλά τελικά σου κάθησε Ιχθυοκαλλιέργεια Μεσολογγίου;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204103

Επισκέπτης
Σωστα τύπε, γιατι να ακουμε καθηγητες πανεπιστημιου.
Θα ακουμε τον πουσιλαβερ84 απο το μπου κομ που (οπως λεει) εχει αχτι τον ασχετο Συψα επειδη πιθανον τον εκοψε καμια φορα στο μαθημα.
Κολλησες και λιγο δοσιλογους, λιγο μνημονια και λιγο ΜΜΕ για να ψαρωσουμε, τραγικος.

Α για πες μου να γελασουμε, τι κομμα ειναι ο Συψας?
Αυτον θα ακους, που στην αρχη σου ελεγε οτι οι μασκες δε βοηθανε και μετα ελεγε για διπλες μασκες..
Να με κοψει δεν μπορουσε γιατι σε αντιθεση μ αυτον τον βλακα διαβαζα κ τηρω την επιστημονικη ηθικη..
Δε χρειαζεται να ακους τον Pussy Lover, υπαρχουν χιλιαδες επιστημονες κι ερευνητες εκει εξω που εχουν τις αποψεις που πρεπει, αλλα εσυ επιλεγεις ως προβατο να ακους τους εγχωριους σωτηρες στην κολομβια των βαλκανιων..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204103

Επισκέπτης
Eίχες καημό να περάσεις Ιατρική αλλά τελικά σου κάθησε Ιχθυοκαλλιέργεια Μεσολογγίου;
αν ηξερα οτι θα ειμαι μεσα στον πιο βρωμικο τομεα της επιστημης, ναι θα πηγαινα καλυτερα μεσολογγι

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
υποχρεωμενος ηλιθιε δεν ειναι για τιποτα... απλα εισαι ενας ανελευθερος βλακας που σε κανουν ο,τι θελουν.
αρνητης της λογικης και ψεκασμενος απο τον ευαγγελατο, το τσιοδρα, το συψα και το μοσιαλο εισαι εσυ, που σε εχουν πεθανει στο ψεμα και τους ακους σαν πουτανακι...
καμενο χαρτι της κοινωνιας εισαι, IQ αρνητικο, οποτε κανε το ασφαλεστατο εμβολιο ( κλαιω ) που οι μεσοπροθεσμες και μακροπροθεσμες ανεπιθυμητες ενεργειες δεν εχουν ελεγχθει και βαλτο και στον πατο σου..
Φυματιωση εσυ θα μας κολλησεις που πας κ γαμας βρωμιαρες..Βρωμιαρη
Μπραβο χαζε γιδοβοσκε, χακαρες το ματριξ, ξεσκεπασες την σκευωρια των ιλουμινατι :2funny:
Γεμισαμε επιστημονικα μυαλα απο ταριφες σε αυτη την χωρα, δεν ειναι να απορεις πως ειμαστε ο βοθρος της ευρωπης.

Εγω δεν ανησυχω, η φυσικη επιλογη θα κανει την δουλεια της και αυτη τη φορα. Μεχρι τοτε θα ανεχομαστε τις πιπες που λετε και γραφετε και δυστυχως τις ψηφους που ριχνετε στις καλπες. Τα παιδια σου λυπαμαι περισσοτερο γιατι οπως εχει δειξει η ιστορια, οι ηλιθιοι εχετε μια ταση να αναπαραγεστε.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
αν ηξερα οτι θα ειμαι μεσα στον πιο βρωμικο τομεα της επιστημης, ναι θα πηγαινα καλυτερα μεσολογγι
Το Μεσολόγγι είναι από τους πιο βρώμικους τομείς της επιστήμης. Σε νιωθω τύπε μου. Καλύτερα να είχες περάσει Ιατρική.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
πες μας και τι είσαι όμως, δεν είναι ντροπή.
Και κείνο το λινκ περιμένουμε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204103

Επισκέπτης
πες μας και τι είσαι όμως, δεν είναι ντροπή.
Και κείνο το λινκ περιμένουμε.

At 0.5% prevalence applying the same tests in asymptomatic people would result in PPVs of 11% to 28% meaning that between 7 in 10 and 9 in 10 positive results will be false positives, and between 1 in 2 and 1 in 3 cases will be missed.
No studies assessed the accuracy of repeated lateral flow testing or self‐testing

Απο αυτους που βγαινουν στην τηλεροαση, ζητησες το link για αυτα που σου λενε ???
Ή τα εχαψες αμασητι ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το Μεσολόγγι είναι από τους πιο βρώμικους τομείς της επιστήμης. Σε νιωθω τύπε μου. Καλύτερα να είχες περάσει Ιατρική.
Καλυτερα να ασχολουμαι με ψαρια παρα με ανθρωπους....

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Αυτον θα ακους, που στην αρχη σου ελεγε οτι οι μασκες δε βοηθανε και μετα ελεγε για διπλες μασκες..
Να με κοψει δεν μπορουσε γιατι σε αντιθεση μ αυτον τον βλακα διαβαζα κ τηρω την επιστημονικη ηθικη..
Δε χρειαζεται να ακους τον Pussy Lover, υπαρχουν χιλιαδες επιστημονες κι ερευνητες εκει εξω που εχουν τις αποψεις που πρεπει, αλλα εσυ επιλεγεις ως προβατο να ακους τους εγχωριους σωτηρες στην κολομβια των βαλκανιων..
Ε, βάλε να ακούσουμε κανέναν από τους χιλιάδες επιστήμονες και ερευνητές που είναι εκεί έξω ρε φίλε.
Ένας που άκουσα πάντως μου βγήκε τζούφιος.
401ac67fdeb782c60897bd4d8c3a5c59-79-4.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom