Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.409
- Πόντοι
- 3.936
Απαράδεκτο βέβαια. Σημεία των καιρών
Φίλε σου βρήκα τρόπο να εμβολιαστείς άμεσα.???Λοιπον στησε κωλο να σου κανουν και την 3η δοση τζανκι και μην μιλας
Απαράδεκτο βέβαια. Σημεία των καιρών
Έκαψες και ως εκ τούτου εξαγνίσες κάθε μολυσματική εστία ψεκιων...ευ γέ!Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.???
Η σάτιρα είναι καμιά φορά καυστική. Για αυτό και αρχικά απολυμαίνει, και τελικά μπορεί και να θεραπεύσει.Αυτός είναι και ο στόχος.
Έκαψες και ως εκ τούτου εξαγνίσες κάθε μολυσματική εστία ψεκιων...ευ γέ!
Ασπεργκερ μπορειΚάντο και εσύ και μπορεί να έχει μέσα στο εμβόλιο το story του...
Αυτό εντάσεται στην κατηγορία
Ν.Μηταράκης: «Δεν έχουμε κανέναν θάνατο σε μετανάστη» – Μόνο οι Έλληνες πεθαίνουν από Covid-19
«Δεν έχει πεθάνει κανείς από κορωνοϊό σε δομή φιλοξενίας μεταναστών», είπε χαρακτηριστικά ο Ν.Μηταράκηςwww.pronews.gr
Καλά όλο αυτό βέβαια δεν καταλήγει κάπου.Η συζήτηση με το εμβόλιο τεράστια.Αυτό εντάσεται στην κατηγορία
"Οταν δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα, λέμε κάποια μαλακία για να προσπεράσουμε στα γρήγορα".
Και βέβαια επειδή ως πολιτικάντηδες μας ξέρουν όλοι οτι είμαστε καραλαμόγια του κερατά βάζουμε και ένα επιστήμονα να σιγοντάρει στη παπαριά.
Αυτό που παίζεται είναι το αν ο επιστήμονας εκτίθεται εν γνώσει του έναντι κάποιου ανταλάγματος η αν είναι τόσο γκάου που δεν αντιλαμβάνεται οτι εκτίθεται. Περισσότερο για το πρώτο ενδεχόμενο το βλέπω.
Αυτό που παίζεται είναι το αν ο επιστήμονας εκτίθεται
Οταν κάποιος η κάποια παραδέχεται ότι δεν ήξερε κάπου μου δίνει ελπίδα.
Κατάλαβα...προτιμάς να τα τιναξεις ΥΓΙΗΣ!Ασπεργκερ μπορει
Προφανώς εισαι μόνιμα κλεισμένος στο σπίτι και δεν πας πουθενά.Ούτε μπόλι, ούτε καν ένα από τα τεστ τους δεν κάνουμε, ΤΕΛΟΣ.
Κοιτα με καμια τετοια ψηνομουν,24ωρες ονως να την εχω και στο τελος θα δεχομουν το εμβολιο.Φίλε σου βρήκα τρόπο να εμβολιαστείς άμεσα.???
Φίλε να είμαστε δίκαιοι. Δεν πάει με το χρόνο αυτό. Το σωστό είναι πιστολιά και δόση.???Κοιτα με καμια τετοια ψηνομουν,24ωρες ονως να την εχω και στο τελος θα δεχομουν το εμβολιο.
Πλακα κανω,εμβολιο με το πιστολι στο κροταφο δεν θα εκανα.αντισταση μεχρι τελικης πτωσης
Ρε τραβά και καντο το εμβόλιο !! Βάλτε λίγο μυαλό διαφορετικά ο ιός θα αναζωπυρώνεται συνεχος !! Και με την ευλογία και με την φυματίωση έτσι γινόταν τότε !!!Κοιτα με καμια τετοια ψηνομουν,24ωρες ονως να την εχω και στο τελος θα δεχομουν το εμβολιο.
Πλακα κανω,εμβολιο με το πιστολι στο κροταφο δεν θα εκανα.αντισταση μεχρι τελικης πτωσης