alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Βαρύ ηταν αυτοαυτό σημαίνει ότι εγώ δεν ξέρω ποιά είναι τα βόρεια προάστια?
κάνε μου τη χάρη χρονιάρες μέρες. Ζανκλοντίζεις επικίνδυνα.
Βαρύ ηταν αυτοαυτό σημαίνει ότι εγώ δεν ξέρω ποιά είναι τα βόρεια προάστια?
κάνε μου τη χάρη χρονιάρες μέρες. Ζανκλοντίζεις επικίνδυνα.
Για ΒΠ σκέψου Κηφισιά και πάνω!έχεις δίκιο δικηγόρε, εσύ είσαι πρωτευουσιάνος εγώ είμαι από χωριό και δεν ξέρω ποιά είναι τα βόρεια προάστια όπως τα ξέρεις εσύ.
Μάλλον!!!Ξεστοκαραμε?
Απο την κορινθο ειναι που τα ξερει τα β.π ρε τυπε?έχεις δίκιο δικηγόρε, εσύ είσαι πρωτευουσιάνος εγώ είμαι από χωριό και δεν ξέρω ποιά είναι τα βόρεια προάστια όπως τα ξέρεις εσύ.
Ποιος ειναι απο την Κορινθο?Απο την κορινθο ειναι που τα ξερει τα β.π ρε τυπε?
Ααα μιλησε και ο κάτοικος των β .π με διαμονη μονιμη τη ΚαλλιθέαΓια ΒΠ σκέψου Κηφισιά και πάνω!
Εσυ δεν εισαι απο την κορινθο?Ποιος ειναι απο την Κορινθο?
Ούτε Καλλιθέα μένω, ούτε Μαρούσι. Άντε, έχεις ακόμα μια ευκαιρία να μαντέψεις ανάμεσα σε 64 δήμους!Ααα μιλησε και ο κάτοικος των β .π με διαμονη μονιμη τη Καλλιθέα
Το μαρουσι δεν ειναι β.π θειτσο
Τι δεν ειναι το Μαρουσι?Ααα μιλησε και ο κάτοικος των β .π με διαμονη μονιμη τη Καλλιθέα
Το μαρουσι δεν ειναι β.π θειτσο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ δεν εισαι απο την κορινθο?
Ερωτηση τπυ εκανα ρε δικηγορε...Τι δεν ειναι το Μαρουσι?
Η ναυαρχιδα των βορειων προαστιων ειναι, μην λες ανοησιες
Κορινθο? Ο χριστος και η παναγια
Ου παντός πλειν εις ΚορινθονΕρωτηση τπυ εκανα ρε δικηγορε...
Δεν εισαι απο την κορινθο??
Κατι τέτοια ελεγαν εδω εμσα.
Γιατι ρε δικηγορε χριστος και παναγια η κορινθος??μια χαρα πολη ειναι
Ναι μενεις εκαλη ενταξει ηρεμησε τωρα.Ούτε Καλλιθέα μένω, ούτε Μαρούσι. Άντε, έχεις ακόμα μια ευκαιρία να μαντέψεις ανάμεσα σε 64 δήμους!
Ναι, ακριβώς όπως κάποιοι εδώ μέσα λένε ότι μένω Καλλιθέα!Δεν εισαι απο την κορινθο??
Κατι τέτοια ελεγαν εδω εμσα.
Πάλι έξω έπεσες... ούτε Εκάλη!Ναι μενεις εκαλη ενταξει ηρεμησε τωρα.
Ψωναρα του ελεους
Ελα, Πευκη μένεις, ευκολοΝαι, ακριβώς όπως κάποιοι εδώ μέσα λένε ότι μένω Καλλιθέα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάλι έξω έπεσες... ούτε Εκάλη!
Χαχαχαχαχα όχι, κι εσύ έξω έπεσες. Αλλά εσύ έχεις άλλες 2 ευκαιρίες, ο μπούλης τις έκαψε!Ελα, Πευκη μένεις, ευκολο
Μενεις στο σπιτι σου !Χαχαχαχαχα όχι, κι εσύ έξω έπεσες. Αλλά εσύ έχεις άλλες 2 ευκαιρίες, ο μπούλης τις έκαψε!
την Πεύκη παρεπιπτόντως την λέτε εσείς βόρεια προάστια ή όχι?Ελα, Πευκη μένεις, ευκολο
Bingo!!!!Μενεις στο σπιτι σου !
Nα κρατήσουμε ένα και για σένα? Κάτι τυπόνια σαν εσένα, ότι πρέπει είναι για πειραματόζωα!Θα στειλω μειλ στη νδ η στο υπ.υγειας να τους πω πως εχουν ληξει καποιες παρτίδες αστρα σε χωρες της εε ευκαιρια ειναι να τις παρει να εμβολιασει και τους 20ιδες τωρα,ξερει η νδ απο ληγμενα εμβολια.