Δύσκολο θέμα.Έχει σηκωθεί πολύ σκόνη. Εγώ το βλέπω κάπως έτσι .Αν πεις σε κάποιον να εμβολιαστεί και πάθει τις γνωστές παρενέργειες που φθάνουν μέχρι και θάνατο , θα σε κυνηγάνε !Αν πεις σε κάποιον να μην εμβολιασθεί και νοσήσει και καταλήξει σε ΜΕΘ ή και θάνατο πάλι θα σε κυνηγάνε ! Για πήγαινε και πες σε γιατρό να σου δώσει γραπτή βεβαίωση ότι δεν θα πάθεις τίποτα αν κάνεις το εμβόλιο και αν την πάρεις , γράψε μου ! Άρα το θέμα είναι κάπως σαν μια ζαριά και αν πετύχει έχει καλώς αν όχι ........ Το συμπέρασμα είναι να αποφασίσει ο καθένας ατομικά , να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά , να πάρει την συμβουλή από τον γιατρό του (σιγά μην πάρει την ευθύνη) που ξέρει το ιστορικό του (οι περισσότεροι δεν έχουν ούτε ιστορικό καταγεγραμμένο , ούτε προσωπικό γιατρό) .
Τώρα η δαιμονοποίηση των ανεμβολίαστων είναι μια εσκεμμένη πράξη της προδοτοπουστροσκατοχουντοκούλας.
Έχει διαπιστωθεί ότι οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν τον ιό όπως και οι ανεμβολίαστοι .Επίσης αρχίζουν και συμβαίνουν περιπτώσεις εμβολιασμένων που νοσούν βαριά και καταλήγουν και σε ΜΕΘ. Άρα ως πρός το κόλλημα και την μετάδοση, ανεμβολίαστοι και εμβολιασμένοι είναι το ίδιο .
Συνεπώς τα μέτρα που παίρνει η προδοτοπουστροσκατοχουντοκούλα εναντίον των ανεμβολίαστων είναι σκατά όπως η ίδια .Αν θα πρέπει να κάνουν τεστ οι ανεμβολίαστοι , θα πρέπει να κάνουν και οι εμβολιασμένοι.Αλλιώς το χειμώνα θα γίνει το έλα να δεις .
Άποψη μου είναι ότι προσπαθεί να πουλήσει τις δόσεις του τουρκογερμανικού εμβολίου όπως έχει υποσχεθεί και δεσμευθεί σε κάποια από τα πολλά αφεντικά του ( ναζι Μέρκελ κ.α.) και φυσικά με το αζημίωτο. Άκου οι παλιοανεμβολίαστοι να μου χαλάνε τις δουλειές!
Φυσικά υπάρχει και το θέμα της πειθάρχησης των πολιτών μέσω του φόβου για να προετοιμάζονται για αυτά που θα έλθουν όπως στα εθνικά , την οικονομία , την λαθρομετανάστευση , την εγκληματικότητα κ.α.