gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
Έδω κόντεψα εγώ ρε δαγκα,40 πυρετό με σπασμούςΑπο τους ψευτες του προνιουζ, που λεγανε οτι απο τα εμβολια εχουν πεθανει 16.000 ατομα
Έδω κόντεψα εγώ ρε δαγκα,40 πυρετό με σπασμούςΑπο τους ψευτες του προνιουζ, που λεγανε οτι απο τα εμβολια εχουν πεθανει 16.000 ατομα
Kαλά εντάξει μαλάκα, τράβα ξυσε την πέτσα σου ρε χώνα!Ρε κακομοιριδη εστειλες δυο ποστς μεδιαφορα 16 λεπτων στο πρωτο η διαφορα απο το δικο μου ποστ ειναι 1 λεπτο οσο και ο χρονος περιπου να βαλω την πηγη και αντε να πουμε οτι εχεις δικιο γιατι ξεχασα να το βαλω
Το δευτερο τι το ηθελες ρε μουχριτσα και μας κανεις και ντα
0.4% συνεχισε η αμοιβαδοποιηση πλησιαζει με γρηγορους ρυθμους
... και με covid θα την έβγαζες στην ΜΕΘ 1-2 μέρες... μετά μαύρη σακούλα!Έδω κόντεψα εγώ ρε δαγκα,40 πυρετό με σπασμούς
Φαιζερ μόνο από εδώ και πέρα κανένα άλλο.Τέτοιο σαπάκι που είσαι λογικό.
Οπότε ευχαριστημένος να είσαι, φαντάσου να κόλλαγες covid!
Χιλιαδες ατομα εκαναν πυρετο. Για θανατους λεμε.Έδω κόντεψα εγώ ρε δαγκα,40 πυρετό με σπασμούς
Ρε Ζανούλη εμβολιαστηκες τελικα?Φαιζερ μόνο από εδώ και πέρα κανένα άλλο.
Καλά μην κάνεις κι άλλο στο καπάκι γιατί και πάλι θα βαρέσεις μπιέλα!Φαιζερ μόνο από εδώ και πέρα κανένα άλλο.
Το αντιλυσικό έκανες ρε όνειδος της Αυλώνας;
Καλά χαλαρωσε δεν πεθαίνουν και τόσο εύκολα.... και με covid θα την έβγαζες στην ΜΕΘ 1-2 μέρες... μετά μαύρη σακούλα!
Εσυ μαστορα εχεις παρει σουπερμαντολινη γιαυτο δεν φοβασαιΧιλιαδες ατομα εκαναν πυρετο. Για θανατους λεμε.
Ε ρε κατι χεστηδες που φοβουνται οτι θα πεθανουν με εναν πυρετο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε Ζανούλη εμβολιαστηκες τελικα?
Και η Φωφη δεν φοβαται τύπε και μας ειπε να εμβολιαστουμε.Εσυ μαστορα εχεις παρει σουπερμαντολινη γιαυτο δεν φοβασαι
Ρε φίλε το ίδιο έκανα και εγω (για αυτό σε ρώτησα πόσο χρονών είσαι) στις 10/6 και δεν κατάλαβα τίποτα ,ούτε δέκατα.Προμοσιον στα εμβόλια κάνεις ρε δαγκα?
Όποιος θέλει το κάνει.
Εγώ έκανα το τζονσον δεν μπορώ να πω οτι ήταν αθώο.
3 μέρες με γονάτισε έτοιμος γοα νοσοκομείο ήμουν.
Δεν ξέρω αν θα το ξαναέκανα
Τι απαντας σοβαρα ρε φιλε?Ρε φίλε το ίδιο έκανα και εγω (για αυτό σε ρώτησα πόσο χρονών είσαι) στις 10/6 και δεν κατάλαβα τίποτα ,ούτε δέκατα.
Δεν έχουμε και μεγάλη διαφορά στην ηλικία , άβυσσος η ψυχή του εμβολίου
Εισαι μηπως και συ απο αυτους που τα παιρνουν απο τις φαρμακοβιομηχανιες, τυπε?Για πέταμα είσαι εσύ μωρή ξεφτίλα του Πόγραδετς.
Ο Συψας το ειπε καθαρα.Ενταξει παρεμεινε το τειχος ανοΗσιας
Αφιερωμενο στους μπολιασμενους
zapatistas δεν ειναι ο κλωνος του ζανουλη?Τι απαντας σοβαρα ρε φιλε?
Κανενα εμβολιο δεν εκανε.
Ο Ζανούλης ειναι, που μπαινει με κλωνο.
Ρε δαγκα δεν διαφωνώ μ αυτό που είπε ο συψας αλλά μόνο που το αναμασάς δείχνει πόσο φοβιτσιαρης είσαιΟ Συψας το ειπε καθαρα.
Οποιος δεν εμβολιαστεί, θα κολλησει.
Ετοιμασου