jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Παλι παραπληροφορεις ρε θειτσο?Τότε γιατί δίνεις κωλοτρυπίδα σε αφέντρες? Για να πέφτει λίγο η τεστοστερόνη σου?
Παλι παραπληροφορεις ρε θειτσο?Τότε γιατί δίνεις κωλοτρυπίδα σε αφέντρες? Για να πέφτει λίγο η τεστοστερόνη σου?
Το έκανα ήδη, δέκατα και ρίγος εμφάνισα το βράδυ, απο την επόμενη όλα καλά!!Στις 6/5 θα εμβολιαστώ με το εμβόλιο της AstraZeneca
Ευχαριστώ.Το έκανα ήδη, δέκατα και ρίγος εμφάνισα το βράδυ, απο την επόμενη όλα καλά!!
Το εχω με τα στραπον??απο που προκύπτει αυτο ρε κοντουλη?αφού "το έχεις" με τα στραπόν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μια χαρά είναι, μη μασάς...
Είναι ασφαλες το αστρα λογω οτι ειναι αδενοιου εμβολιο και οχι ρνα.Το έκανα ήδη, δέκατα και ρίγος εμφάνισα το βράδυ, απο την επόμενη όλα καλά!!
απο τις αφεντρες που πας και τις υποτασσεις με τον κωλοΤο εχω με τα στραπον??απο που προκύπτει αυτο ρε κοντουλη?
Είναι ασφαλες το αστρα λογω οτι ειναι αδενοιου εμβολιο και οχι ρνα.
Τωρα για θρομβωσεις κλπ που εχουν βγαλει μπορει να συμβει σε απειροελαχιστες περιπτωσεις και ισως απο ατομα που εχουν προδιαθεση.
Εγω αντιδρω για την ηλικιακη διακριση που εκανε η κυβερνηση στους 30 39 γιατι αυτη ομαδα να εμβολιαστει με οτι εχει μεινει απο τις αλλες ομαδες?
Έπρεπε ολα τα εμβολια να κατανεμηθουν ισότιμα και ισοποσα και αν τους μεινουν τα αστρα τους εμειναν,ας επαιζαν με τις ημερομηνιες,π.χ αστρα αυριο φαιζερ μοντερνα σε ενα μηνα αλλα οχι θες δεν θες θα κανεις αστρα επειδη ειναι στοκ και θα ληξουν.
Αυτη ειναι η νδ,ενα κομμα που εξακολουθει να κανει διακρισεις σε ηλικια χρωμα φυλο κλπ ενα κομμα που κατηγοριοποιει τους πολιτες σε κατηγοριες ενα κομμα διχασμου με κοινωνικα κριτηρια.
Για αλλη μια φορα ξεφτιλιστηκαν και το εδειξαν στους νεους ανθρωπους.
Γατε μου νιαουριζεις παλι?απο τις αφεντρες που πας και τις υποτασσεις με τον κωλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πρωτον για να γαμησεις κανονικη γυναικα πρεπει να ξερεις,δευετρον ΜΟΝΟ αν πληρωνεις βλαχο δεχονται οι γυναικες να σε στραποναρουν τριτον επειδη εισαι γυναικωτο πουτρακι να παραδεχεσαι μωρη γαμιολα οτι πας σε αφεντρες οπως παλια οχι που τωρα εισαι ξεφτυλοσκουπιδο να το παιζεις αντρας..καταλαβες ρε κεφτε;ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ..Γατε μου νιαουριζεις παλι?
Σου ειπα φερε μου τη γατα σου να σου πει αν την υποταξα με τον κωλο η της υποταξα τον κωλο.
Ααα παλια πηγαινα σε αφεντρες και τωρα αλλαξα,ρε τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα απο τα γαλαζια παπαγαλακια.πρωτον για να γαμησεις κανονικη γυναικα πρεπει να ξερεις,δευετρον ΜΟΝΟ αν πληρωνεις βλαχο δεχονται οι γυναικες να σε στραποναρουν τριτον επειδη εισαι γυναικωτο πουτρακι να παραδεχεσαι μωρη γαμιολα οτι πας σε αφεντρες οπως παλια οχι που τωρα εισαι ξεφτυλοσκουπιδο να το παιζεις αντρας..καταλαβες ρε κεφτε;ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ..
οχι ρε βλαχο εχεις γραψει πληροφοριες και κριτικες για αφεντρες στα εχει βγαλει ο Μπαρμπας και μολις σε ξεφτυλισαν το γυρισες οτι και καλα πας και τις υποτασσεις τα ποστ σου ειναι εδω στο μπου ρεζιλι παθητικε για οποιον ενδιαφερεται..οσο για τις μαλακιες που λες για την γυναικα μου νομιζεις οτι πας να μου την πεις;παθητικο σκουλικι εισαι που απλα ακομα εχεις τυψεις και δευτερες σκεψεις και δεν εχεις φαει πεος απο ανδρα και αισθανεσαι καλυτερα να στο χωνει το στραπον γυναικα... συνεχισε να λες παλι για την γυναικα μου μπας και σε πιστεψει κανεναςΑαα παλια πηγαινα σε αφεντρες και τωρα αλλαξα,ρε τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα απο τα γαλαζια παπαγαλακια.
Γατε η προσφορα ισχύει οσο ειναι κλειστα τα τσαρδια μετα τελος μονο αν με πληρωσεις θα παω με τη γατα.
Ποιος μπαρμπας ρε γατε ο μπαρμπας κοπιπειστ εκανε απο τον λευτερη που τον ειχα κανει τα αλατιου στα νηματα με τα γυμνα.οχι ρε βλαχο εχεις γραψει πληροφοριες και κριτικες για αφεντρες στα εχει βγαλει ο Μπαρμπας και μολις σε ξεφτυλισαν το γυρισες οτι και καλα πας και τις υποτασσεις τα ποστ σου ειναι εδω στο μπου ρεζιλι παθητικε για οποιον ενδιαφερεται..οσο για τις μαλακιες που λες για την γυναικα μου νομιζεις οτι πας να μου την πεις;παθητικο σκουλικι εισαι που απλα ακομα εχεις τυψεις και δευτερες σκεψεις και δεν εχεις φαει πεος απο ανδρα και αισθανεσαι καλυτερα να στο χωνει το στραπον γυναικα... συνεχισε να λες παλι για την γυναικα μου μπας και σε πιστεψει κανενας
ελα τα ποστ σου ειναι εδω κιναιδε θα στα ξαναβγαλουν στην φορα...προσπαθεις να απαρνηθεις το παρελθον σου στραπονιαρη αλλα η τα γραπτα μενουν..οταν ανοιξουν τωρα ολα θα πας θα πληρωσεις και θα στραποναριστεις παλι..βεβαια δεν θα ξαναβαλεις κριτικη ουτε πληροφοριες γιατι τα καλοπαιδα εδω θα σε ξεφτυλισουν παλι βλακαΠοιος μπαρμπας ρε γατε ο μπαρμπας κοπιπειστ εκανε απο τον λευτερη που τον ειχα κανει τα αλατιου στα νηματα με τα γυμνα.
Οτι ειχα να πω το ειπα με τις αφεντρες.
Λοιπον γατε εγω ως καλη καρδια σε προσκαλω στο χωριο να κανουμε πασχα θα εχει κοκορετσα αρνια και μπυρονια αλλα φερε και τη γατα μαζι μην ερθεις μονος να δεις πως θα με γλυκοκοιταει.
Ωραια οταν ανοιξουν θες να παρουμε παρτουζα μια σε τσαρδι να δεις αν ισχυουν ολα αυτα που λετε εδω περα?ελα τα ποστ σου ειναι εδω κιναιδε θα στα ξαναβγαλουν στην φορα...προσπαθεις να απαρνηθεις το παρελθον σου στραπονιαρη αλλα η τα γραπτα μενουν..οταν ανοιξουν τωρα ολα θα πας θα πληρωσεις και θα στραποναριστεις παλι..βεβαια δεν θα ξαναβαλεις κριτικη ουτε πληροφοριες γιατι τα καλοπαιδα εδω θα σε ξεφτυλισουν παλι βλακα
συνεχισε παιξτο ανδρας ξερουμε το ποιον σου
οχι γιατι στραπονιαρεσαι ρε βλάκα ΕΣΥ τα εχεις γραψει πας σε ΑΦΕΝΤΡΕΣ..το οτι γαμας και κανα πουτανακι για ξεκαρφωμα σε μπουρδελα δεν μου λεει κατι...δεν πειραζει οσα ξερει ο κωλος σου και ο κοσμος ολος δεν τα ξερω εγω καλη καρδιαΩραια οταν ανοιξουν θες να παρουμε παρτουζα μια σε τσαρδι να δεις αν ισχυουν ολα αυτα που λετε εδω περα?
στραποναρομε αλλα γαμαω και κανα πουτανακι οπως λες.χαχαχχαχοχι γιατι στραπονιαρεσαι ρε βλάκα ΕΣΥ τα εχεις γραψει πας σε ΑΦΕΝΤΡΕΣ..το οτι γαμας και κανα πουτανακι για ξεκαρφωμα σε μπουρδελα δεν μου λεει κατι...δεν πειραζει οσα ξερει ο κωλος σου και ο κοσμος ολος δεν τα ξερω εγω καλη καρδια
ειπαμε οποιος θελει βλεπει τα ποστ σου και τις πληροφοριες για αφεντρες ΑΠΟ ΣΕΝΑ...γραψε οτι θες τωρα στραπονογαμιαστραποναρομε αλλα γαμαω και κανα πουτανακι οπως λες.χαχαχχαχ
Οποιος στραποναρεται στραποναρεται μόνο χαζουλη.
Εγω στραπον δαχτυλο κλπ δεν εχω φαει ποτε μου αλλα πως θα μου τη πεις εδω μεσα αλλιως
Ας τα δει αν δει πουθενα που λεει οτι εγω τρωω στραπον μονο τοτε θα το παραδεχτω αλλα εφοσον δεν εχω πει ποτε κατι τετοιο πετας απλα λασπη στον ανεμιστηρα καταλαβες αγαπουλη της λενιως.ειπαμε οποιος θελει βλεπει τα ποστ σου και τις πληροφοριες για αφεντρες ΑΠΟ ΣΕΝΑ...γραψε οτι θες τωρα στραπονογαμια
ενταξει αγαπητε ΑΝΔΡΑΚΛΑ ενταξει...τα ποστ σου ειναι εδω μεσα παντως ...ενταξει ΜΟΝΟ ΕΣΥ υποτασσεις αφεντρες κανεις αλλος δεν το καταφερε..ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑΑς τα δει αν δει πουθενα που λεει οτι εγω τρωω στραπον μονο τοτε θα το παραδεχτω αλλα εφοσον δεν εχω πει ποτε κατι τετοιο πετας απλα λασπη στον ανεμιστηρα καταλαβες αγαπουλη της λενιως.