Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.896
Πόντοι
456
Εγώ έκανα την Πέμπτη το τζιτζι και δεν κατάλαβα τίποτα ,μια μικρή ενόχληση στο σημείο που έγινε η ένεση και αυτό ήταν όλο.
Στο μεταξύ ούτε ταυτότητα ζήτησαν ,ούτε να δουν το μήνυμα τίποτα ,απλα τους είπα το όνομα μου και έκατσα στην καρέκλα ,μου αρέσει που είχε και χαρακτηριστικά ασφαλείας το μήνυμα :2funny:
Έβγαλα και το πιστοποιητικό την Παρασκευή μπαμ μπαμ.
Αναδουλειες πάντως 10 λεπτά περίμενα έξω μόνο μια κοπέλα εμβολιαστηκε μετά από εμενα.

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Αν κρεβατωθει για δυο μερες να του αφαιρεσεις δυο μερες απο την αδεια του.
Δεν χρειάστηκε τίποτα, μια χαρά όλα. Στη δεύτερη δόση δεν κατάλαβε τίποτα, παρόλο που στην πρώτη ήταν δυο μέρες αδιάθετος.

Όσον αφορά την άδεια…όσοι εργάζονται μαζί μου είναι οικογένεια, με ότι αυτό συνεπάγεται.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.174
Πόντοι
9.297
Δεν χρειάστηκε τίποτα, μια χαρά όλα. Στη δεύτερη δόση δεν κατάλαβε τίποτα, παρόλο που στην πρώτη ήταν δυο μέρες αδιάθετος.

Όσον αφορά την άδεια…όσοι εργάζονται μαζί μου είναι οικογένεια, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Αν αυτο εχει περασει και σε οσους εργαζονται για σενα θα εχετε διαρκη εργασιακη ειρηνη.Μακαρι αυτο να συνεβαινε σε καθε εργασιακο χωρο.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Παρακαλώ να απαντήσουν μόνο οι εμβολιασμένοι :).

Δεύτερη δόση Astra Zeneca, να τον υπολογίζω τον πιτσιρικά για δουλειά ή θα κρεβατωθεί πάλι 2 μέρες; Όχι τίποτε άλλο να βρω να τον σκατζάρουν.

Ευχαριστώ
Κατα 90% θα κρεβατωθει

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Το ότι κάποιοι έχουν παρενέργειες, δεν σημαίνει ότι όλοι έχουν. Εμένα η μάνα μου 75 είναι και δεν κατάλαβε Χριστό. Απο την άλλη, ο αδερφός της ετών 59 είχε κάποιες παρενέργειες στην δεύτερη δόση.

Είναι καθαρά θέμα οργανισμού.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Επισης καθε φαρμακο και καθε ιος δεν εχει την ιδια επθδραση σε ολους τους ανθρωπους.
Κάποιους απλώς τους προσπερνά ο κορωνοϊός και κάποιους τους τελειωνει. Άμα δωθεί απάντησει σε αυτό το ερώτημα τότε θα λυθεί και ο γενετικός γρίφος που τον περιβάλλει. Γιατί κάποιοι είναι ουσιαστικά απρόσβλητοι και κάποιοι τόσο ευάλωτοι,

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.174
Πόντοι
9.297
Κάποιους απλώς τους προσπερνά ο κορωνοϊός και κάποιους τους τελειωνει. Άμα δωθεί απάντησει σε αυτό το ερώτημα τότε θα λυθεί και ο γενετικός γρίφος που τον περιβάλλει. Γιατί κάποιοι είναι ουσιαστικά απρόσβλητοι και κάποιοι τόσο ευάλωτοι,
Προ τριετιας συναδελφισσα επαθε γριππη Η1Ν1 ...νωριτερα ημασταν για αρκετη ωρα στο ιδιο γραφειο...εγω ουτε φτερνιστηκα...αυτη για μια βδομαδα ειχε υψηλο πυρετο και δυσκολευοταν στην αναπνοη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Καλα τωρα μας το γυρισες παλι στο κεντρο.
Κεντρωα με μπογδανο αδωνη βοριδη πλευρη κλπ δεν παιζει....
Ενα μπαχαλο ειστε που εχει μεσα συνιστωσες απο παλαιοπασοκους ακροδεξιους δεξιους πρωην ανεξαρτητους και παπαδαρια..
Αυτο ειστε...
Αν εσυ αυτο το λες κεντρωα εμεις γελαμε.
Λεγε και αλλα θελω να γελαω...
Aσε ρε τύπε.
Οι αριστεροι λετε οτι η ΝΔ ειναι ακροδεξια, οι "γνησιοι δεξιοι" λενε οτι ειναι αριστερη, η αληθεια ομως ειναι αυτη που λεω εγω. Η πλεον κεντρωα ΝΔ που υπηρξε ποτέ. Και γι αυτο εχει πολυ ψηλα ποσοστα και θα συνεχισει να εχει.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.048
Πόντοι
1.706
Aσε ρε τύπε.
Οι αριστεροι λετε οτι η ΝΔ ειναι ακροδεξια, οι "γνησιοι δεξιοι" λενε οτι ειναι αριστερη, η αληθεια ομως ειναι αυτη που λεω εγω. Η πλεον κεντρωα ΝΔ που υπηρξε ποτέ. Και γι αυτο εχει πολυ ψηλα ποσοστα και θα συνεχισει να εχει.
Γελάει ο κόσμος με τις τοποθετήσεις σου τύπε. Η τωρινή ΝΔ είναι μπουρδέλο. Για την ακρίβεια είναι πιστό αντίγραφο του συριζα που κέρδισε τις εκλογές το 2015. Δηλαδή μια μίξη ακροδεξιών (βορίδης), καρικατούρων (άδωνις), γκέι (γιατρομανωλάκης), αμεα (κυμπουρόπουλος), πρώην πασόκων (χρυσοχοϊδης), ψευτολόγιων (μπογδάνος) και δημοσιογράφων (παπαδημητρίου). Τις αντιστοιχίσεις με το συριζα να τις κάνεις μόνος σου, βαριέμαι να γράφω.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Aσε ρε τύπε.
Εσένα γιατί σε απασχολεί το τι λένε οι άλλοι για την ΝΔ;;Το αν θα σε πούν οι συριζαίοι ακροδεξιό ή οι δεξιοί αριστερό;; Επίσης γιατί έχεις τους γνήσιους δεξιούς σε bold;; Αμφισβητείς ότι ένας ρεπουπλικάνος θα έβλεπε την ΝΔ ώς αριστερό κόμμα,γιατί σου φαίνεται περίεργο αυτό;

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.450
Πόντοι
3.936
προστασία για τον κορωνοιό καποιοι επιστημονες εχουν πει..
ενα κοκταιλ απο τις εξης βιταμινες, οπως : d3-k2, C, complex B, zn και se

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
υπαρχει μια μελετη ηδη με ομαδες αιματος, οπου ομαδα 0 ειναι λιγοτερο ευαλωτη ενω ομαδα β ειναι πιο ευαλωτη νομιζω το ιδιο ισχυει και για θρομβοσεις

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ετοιμαζομαι για 25 του μηνος...Αλλα εχω παρα μα παρα πολλες επιφυλαξεις και σκεφτομαι σοβαρα να το ακυρωσω.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.225
Πόντοι
2.606
Αν θέλει κάποιος να κάνει ένα συγκεκριμένο εμβόλιο, για ειδικούς λόγους, πως μπορεί να το μάθει?
Με ενδιαφέρει μόνο το Moderna, αλλά δε γνωρίζω ποια εμβολιαστικά κέντρα το διαθέτουν.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.225
Πόντοι
2.606
κανονικα αυτο επρεπε να κανει η κυβερνηση οσοι δεν θελετε αυτο που προσφερουμε αλλα εχετε και προτιμηση πληρωστε το. :sunglasses:
έγραψα για ειδικούς λόγους και η μετάφραση αυτού είναι ιατρικοί λόγοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom