Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Τύποι ποιο εμβόλιο πιστεύετε είναι καλύτερο για μπουρδελιαρη?

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
εμβολια για ειτζ συφιλη κονδυλωματα ερπη
ηπατιτιδα βλενορια χλαμυδια
ψειρες...............
νομιζω ειναι αρκετα

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καντε εμβολιο με αδενοιο και οχι με mrna.
Το mrna ειναι νεα τεχνολογια και δεν ξερπυμε κατα ποσο μελλοντικα θα ειναι ασφαλης και αποτελεσματικο.
Αδενοιο παλια δοκιμασμενη συνταγή

Tremere

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
279
Πόντοι
21
Εγώ δεν κάνω κανένα, εάν δεν είναι τελείως ασφαλή και δεν έχει περάσει το minimum χρονικό διάστημα, αδιάκοπων κλινικών δοκιμών. Πάντοτε ήμουν υγιέστατος, παράσημα από άλλους δεν φορτώθηκα ποτέ (ήμουν τυχερός), τον κόσμο τον αποφεύγω έτσι κι αλλιώς, θέλοντας και μή, γιατί με αποφεύγει κι εκείνος πολύ πριν από την πανδημία μάλιστα και γενικά, δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγο να το κάνω! Από τη στιγμή που δεν έχω τίποτα, τί δουλειά έχω να πάω γυρεύοντας να παίξω τη ζωή μου και την υγεία μου κορώνα-γράμματα για παρενέργειες, αλλεργικό σοκ, θρομβώσεις, παράλυση, ή να δω τα θυμαράκια ανάποδα, μέχρι; Ας εμβολιαστούν οι άλλοι και δεν θα κινδυνεύουν μετά... Ή όπως έλεγε κι ο ίδιος ο Μπουρλά: "Να μή σας φάω τη σειρά σας, τύποι"! Εγώ γενικά, δεν εμπιστεύομαι τους εγκληματίες, τους απατεώνες και τον υπόκοσμο. Για να έφεραν το ακαταδίωκτο, δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τί έχει να γίνει... Και στην τελική, Ελλάδα είμαστε, όχι στους -70, ούτε στους -7 δεν είναι ικανοί να συντηρήσουν κάτι.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
αλήθεια τώρα, αυτά πως τα πετάς?
με τι γνώσεις ρε ζαν? τα διάβασες στην αυγή?

General​

Before 2020, no mRNA technology platform (drug or vaccine) had been authorized for use in humans, so there was a risk of unknown effects.[40] The 2020 coronavirus pandemic required faster production capability of mRNA vaccines, made them attractive to national health organisations, and led to debate about the type of initial authorization mRNA vaccines should get (including emergency use authorization or expanded access authorization) after the eight-week period of post-final human trials.[70][7

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Καντε εμβολιο με αδενοιο και οχι με mrna.
Το mrna ειναι νεα τεχνολογια και δεν ξερπυμε κατα ποσο μελλοντικα θα ειναι ασφαλης και αποτελεσματικο.
Αδενοιο παλια δοκιμασμενη συνταγή
ακριβως οτι ειναι νεα τεχνολογια , σημαινει οτι βγηκε για να αντικαταστησει μια παλια τεχνολογια που ειχε περισσοτερα προβληματα. αλλιως δεν βγαζεις κατι καινουριο. και αυτο φαινεται ηδη απο τις πολυ λιγοτερες παρενεργειες αυτων των εμβολιων σε σχεση των παλιας τεχνολογιας με αδενοϊο.

στους αγοραστες αυτοκινητων που πουλας τα ιδια λες?
"παρτε αμαξι του 1980 που ειναι δοκιμασμενη τεχνολογια και οχι του 2010"
και σε παιρνουν στα σοβαρα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

General​

Before 2020, no mRNA technology platform (drug or vaccine) had been authorized for use in humans, so there was a risk of unknown effects.[40] The 2020 coronavirus pandemic required faster production capability of mRNA vaccines, made them attractive to national health organisations, and led to debate about the type of initial authorization mRNA vaccines should get (including emergency use authorization or expanded access authorization) after the eight-week period of post-final human trials.[70][7
καλα τα λεει "before 2020"
τωρα που τα εχουν κανει εκατονταδες εκατομμυρια παγκοσμιως φανηκε οι τα mRNA ειναι καλυτερα και παρακαλανε να κανουν πφαηζερ και μοντερνα αντι αστραζενεκα και τζονσον

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

εσυ εχεις διδακτορικο στην μοριακη βιολογια?

εγω πχ εχω απλο πτυχιο στην βιολογια.
που σημαινει καμμια 15ρια μαθηματα και εργαστηρια σχετικα με μοριακη βιολογια.
εισαι και εσυ κατι σχετικο? γιατρος? βιολογος? χημικος?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.085
Πόντοι
2.356
καλα τα λεει "before 2020"
τωρα που τα εχουν κανει εκατονταδες εκατομμυρια παγκοσμιως φανηκε οι τα mRNA ειναι καλυτερα και παρακαλανε να κανουν πφαηζερ και μοντερνα αντι αστραζενεκα και τζονσον
το οτι συγκρινεις ως λογκο επιχειρημα το αμαξι με εμβολιο με ξεπερνα. μαντεψε ομως το αμαξι εχει ιδιο τροπο λειτουργιας, καιει καυσιμο, εχει 4 ροδες, εχει κινητηρα, τιμονι. το εμβολιο ειναι σα να συγκρινεις αλογο με διαστημοπλοιο συμφωνα με το επιχειρημα σου. και σα βιολογος θα πρεπει να παραδεχθεις οτι με 2 μηνες (8 εβδομαδες πειραματα) δε μπορεις να ξερεις τα μακροπροθεσμα κουσουρια που μπορει να εχει.... οποτε σε 10-20 χρονια που θα δω ποιος εχει αποκτησει τι και που οφειλεται αυτο θα ξερω αντιστοιχα απο που γλυτωσα εγω.... αλλιως αμα θες πανε δηλωσε εσυ εθελοντης για να σε βαζουν οτι θελουν στο μεγαλυτερο παγκομιο (κοινωνικο) πειραμα που εγινε ποτε στην ιστορια της παγκοσμιας υπαρξης.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
προμοτορας στο μπου

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.085
Πόντοι
2.356
στην παρουσα φαση οι ιδιοι οι ειδικοι εχουν αυτοδιαψευτει αρκετες φορες οποτε γιατι να μας χειραγωγουν με τις αλλοπροσαλλες και κυκλοθυμικες αποφασεις τους (για τις οποιες κιολας πηραν το ακαταλογιστο)?

επισης μερικοι επικαλουνται τους γιατρους. λες και ο χειρουργος η ο παιδιατρος εχει αποψη για τον κορωνα... ακομη δε και οι παθολογοι ασχετοι ειναι γιατι δεν εχουν καν αρκετα στοιχεια για να ερευνησουν και να τεκμηριωσουν το οτιδηποτε. απο τις αποστασεις και τη χρηση μασκας μεχρι οτιδηποτε αλλο...

δυστυχως ουτε στην παρουσα φαση οι ειδικοι μπορουν να κριθουν ως επαρκεις ειδικοι.... μπορει να ξερουν 5-10 πραγματα παραπανω αλλα αυτο δε σημαινει οτι τα ξερουν ολα και κατα δευτερον ουτε οτι παμε προς τη σωστη κατευθυνση (βλεπε οτι ακομη και τις προτασεις των ειδικων η κυβερνηση αμα θελει τις κανει κονφετι γιατι αυτη ειναι η πιο "ειδικη")

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom