Το νημα της χρονιας!!!!Τι ρομαντικό νήμα είναι αυτό
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό είναι το πιο βρόμικο πράγμα που έχετε κάνει ή ζητήσει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 187411
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 421
- Εμφανίσεις 69K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.280
- Πόντοι
- 3.556
Και ο αφελής νόμιζα πως είναι το ημερίσια ενημέρωση για χέσιμοΤο νημα της χρονιας!!!!
bidimitris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 94
- Πόντοι
- 0
Με αφορμή μια ταινία το "LONDON" , έβαλα μια γκόμενα να χέσει ενώ είμαι από κάτω σε ένα γυάλινο κουτί. Προφανώς δεν με πήρανε τα "σκάγια" αλλά ήταν γαμώ τις φάσεις.
Αυτό πρώτο και το δεύτερο:
παλιά εποχή στο Mercedes στην Γλυφάδα (για όσους το θυμούνται ήταν κορυφή), χτυπάω ένα θεόμουνο το οποίο μέσα σε συνοπτικές διαδικασίες με καλεί σπίτι του εκεί κοντά. Η τύπισα ήθελε να μπω σε ένα φέρετρο που είχε στο υπόγειο της και να κάνω τον πεθαμένο για να κάτσει πάνω μου. Είχε φαντασιώση την νεκροφιλία. Ήταν τόσο μουνάρα που δεν της χάλασα χατήρι. Μπήκα, έκανα τον νεκρό και δουλεύαν από πάνω τα πιστόνια στο φουλ.
παλιά εποχή στο Mercedes στην Γλυφάδα (για όσους το θυμούνται ήταν κορυφή), χτυπάω ένα θεόμουνο το οποίο μέσα σε συνοπτικές διαδικασίες με καλεί σπίτι του εκεί κοντά. Η τύπισα ήθελε να μπω σε ένα φέρετρο που είχε στο υπόγειο της και να κάνω τον πεθαμένο για να κάτσει πάνω μου. Είχε φαντασιώση την νεκροφιλία. Ήταν τόσο μουνάρα που δεν της χάλασα χατήρι. Μπήκα, έκανα τον νεκρό και δουλεύαν από πάνω τα πιστόνια στο φουλ.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 142
- Like
- 52.749
- Πόντοι
- 27.261
Θέλω ΘΈΛΩ
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.504
- Πόντοι
- 2.306
Κορυφαίο τυπε..Καμμια 20ετια πισω, γαμουσα μια Ελεϊνιδα γκομενα ασχημα σκληρα απο το κωλο, μυριζε το σκατο αλλα δεν τον εβγαζα ουτε κοιταζα μη δω σκατα και σιχαθω. Σε καποια στιγμη μου ξεφυγε η καριολα πεταχτηκε ο πουτσος εξω και τον ειδα μες στο σκατο. Τσατιστηκα την αρπαξα απ'το μαλι και της τον εδωσα στο στομα για καθαρισμα, οχι φωναζε ειναι βρωμικος, εφαγε δυο γερα σκαμπιλια τον αρπαξε τον καθαρισε και τον ειχε βεντουζα μεχρι που τα εριξα σαν αφεντης. Η μαπα της μετα ηταν κοκκινη απο τα σκαμπιλια, καφε απ το σκατο και με τα σαρμελοζουμα και τα μακιγιαζ που χαν φυγει....την εφτυσα κι εφυγα επιτοπου.
Θεωρώ με ένα κατουρημα στο τέλος θα το τερμάτιζες το νήμα!!
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.322
- Πόντοι
- 216
Συνοπτικά: revesre cowgirl σταση. Πρωκτικό χοροπήδημα απο το κορίτσι. Σε κάποια φάση ακούω " ωωωωω ωωωω οχιιιιι οχι οχι ωωωωω " και ενω δεν προλαβαίνω καλα καλα να καταλάβω τι συμβαινει νοιώθω ζεστο υγρο στην κοιλιά μου,στο στήθος μου,στον λαιμό μου,παντού..!! Με παίρνει μια κάψα στα ρουθούνια από το ρευστό πυρ και αντιλαμβάνομαι πως είμαι κολυμπητός στο σκατόζουμο. Μεχρι και τα αυτιά μου απο πίσω είχαν γεμίσει με τον καφέ ρευστό οχετό.
ΥΓ. Μπάνιο και οι δύο και συνεχίσαμε απο εκεί που είχαμε μείνει στο σαλόνι.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 142
- Like
- 52.749
- Πόντοι
- 27.261
νομιζω το θρεντ πρεπει να γινει συγχωνευση με το ημερησια για χεσιμο
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Ανάλογα. Αρκετές το έχουν σταθερή ρουτίνα οταν κανουν έξοδο επί τούτουσχεδον ολες δεν κανουν ομως οι καριολες
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.663
- Πόντοι
- 506
ελα ρε τυπε τα παραλες, σκουρτινκ με τη κωλοτριπιδα της σ εκανε, ε, οχι και μεχρι το λαιμοΣυνοπτικά: revesre cowgirl σταση. Πρωκτικό χοροπήδημα απο το κορίτσι. Σε κάποια φάση ακούω " ωωωωω ωωωω οχιιιιι οχι οχι ωωωωω " και ενω δεν προλαβαίνω καλα καλα να καταλάβω τι συμβαινει νοιώθω ζεστο υγρο στην κοιλιά μου,στο στήθος μου,στον λαιμό μου,παντού..!! Με παίρνει μια κάψα στα ρουθούνια από το ρευστό πυρ και αντιλαμβάνομαι πως είμαι κολυμπητός στο σκατόζουμο. Μεχρι και τα αυτιά μου απο πίσω είχαν γεμίσει με τον καφέ ρευστό οχετό.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.280
- Πόντοι
- 12.756
εχω φαει ηττες...ξεκωλιαρεςΑνάλογα. Αρκετές το έχουν σταθερή ρουτίνα οταν κανουν έξοδο επί τούτου
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.194
- Πόντοι
- 2.306
Δεν εχει και καμμια την ειλικρινια αντι «οοχιι ωωωω!» να πει «ναιαιι! Μπραβο ρε φιλε σκατοσμπρωχτη! Εχω να ενεργηθω πεντε μερες!!!».Συνοπτικά: revesre cowgirl σταση. Πρωκτικό χοροπήδημα απο το κορίτσι. Σε κάποια φάση ακούω " ωωωωω ωωωω οχιιιιι οχι οχι ωωωωω " και ενω δεν προλαβαίνω καλα καλα να καταλάβω τι συμβαινει νοιώθω ζεστο υγρο στην κοιλιά μου,στο στήθος μου,στον λαιμό μου,παντού..!! Με παίρνει μια κάψα στα ρουθούνια από το ρευστό πυρ και αντιλαμβάνομαι πως είμαι κολυμπητός στο σκατόζουμο. Μεχρι και τα αυτιά μου απο πίσω είχαν γεμίσει με τον καφέ ρευστό οχετό.
να εχεις τουλαχιστον και την ηθικη ικανοποιηση οτι προσεφερες…
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.322
- Πόντοι
- 216
Εύχομαι να μην σου τύχει. Δεν με έχεσε.Με έλουσε.ελα ρε τυπε τα παραλες, σκουρτινκ με τη κωλοτριπιδα της σ εκανε, ε, οχι και μεχρι το λαιμο
Διαγραμμένο μέλος 187411
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2019
- Like
- 621
- Πόντοι
- 81
Βλεπω ζωντανια! Για παμε παραπανω ιστοριες!
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 12.371
- Πόντοι
- 3.506
Μήπως ήταν η Εβίτα η γκοθού τύπε;Με αφορμή μια ταινία το "LONDON" , έβαλα μια γκόμενα να χέσει ενώ είμαι από κάτω σε ένα γυάλινο κουτί. Προφανώς δεν με πήρανε τα "σκάγια" αλλά ήταν γαμώ τις φάσεις.
Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Τύπε κ να μην ήταν, θα μας ενδιέφερε να μάθουμε Σε μένα αυτό που μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό, μια Αγγλίδα από Newcastle, την είχα βγάλει ons το 2000 από lava bore club κ μου ζήτησε κ να την πάρω κώλο κ να την κατουρήσω.Μήπως ήταν η Εβίτα η γκοθού τύπε;
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.792
- Πόντοι
- 3.936
Που να δεις και Κμν2 με το σκατο στο στομα να φρικαρεις ?Α τον πορνομεταναστη λες με το πεπονι! Το εχω δει αυτο.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.792
- Πόντοι
- 3.936
Φοιτητης καποτε σε χωρα του εξωτερικου ειχα γνωρισει μια ομορφη ησυχη φαινομενικα γκομενα (φοιτητρια και αυτη) που εδινε τα παντα. Ειχαμε παει εκδρομη στην εξοχη και ετσι οπως ειμασταν το πρωι κατω απο τα σκεπασματα εκεινη (επι τω εργω) εκανε πιπα. Καποια στιγμη μου ηρθε να παω για κατουρημα, και της λεω οτι: θα σηκωθω για λιγο να παω στο μπανιο αλλα θα ξαναερθω να συνεχισουμε. Εκεινη ξετρυπωσε σαν γατα κατω απο τα σκεπασματα με κοιταξε επιμονα μεσα στα ματια και μου λεει: αφησου ελευθερος και ριξε μου μια γουλια κατουρο μεσα στο στομα. Τοτε εμεινα εκπληκτος για λιγο και λεω ας το κανω. Ετσι γουλια στην γουλια τα ρουφηξε ολα και με αδειασε τελειως λες και επινε γαλα. Στο τελος με ξανακοιταξε και σκουπιζοντας με το χερι τα χειλη της μου λεει: ωραιο ηταν να το ξανακανουμε.. και ξαναχωθηκε στα σκεπασματα συνεχισε την πιπα μεχρι που τα ρουφηξε και εκει ολα.
Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Από που ήταν το κοράσιο;
Istioploos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
να μαντέψω Πολωνία;
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
Τετοιες γυναικες δεν πρεπει να χανονται τυπεΦοιτητης καποτε σε χωρα του εξωτερικου ειχα γνωρισει μια ομορφη ησυχη φαινομενικα γκομενα (φοιτητρια και αυτη) που εδινε τα παντα. Ειχαμε παει εκδρομη στην εξοχη και ετσι οπως ειμασταν το πρωι κατω απο τα σκεπασματα εκεινη (επι τω εργω) εκανε πιπα. Καποια στιγμη μου ηρθε να παω για κατουρημα, και της λεω οτι: θα σηκωθω για λιγο να παω στο μπανιο αλλα θα ξαναερθω να συνεχισουμε. Εκεινη ξετρυπωσε σαν γατα κατω απο τα σκεπασματα με κοιταξε επιμονα μεσα στα ματια και μου λεει: αφησου ελευθερος και ριξε μου μια γουλια κατουρο μεσα στο στομα. Τοτε εμεινα εκπληκτος για λιγο και λεω ας το κανω. Ετσι γουλια στην γουλια τα ρουφηξε ολα και με αδειασε τελειως λες και επινε γαλα. Στο τελος με ξανακοιταξε και σκουπιζοντας με το χερι τα χειλη της μου λεει: ωραιο ηταν να το ξανακανουμε.. και ξαναχωθηκε στα σκεπασματα συνεχισε την πιπα μεχρι που τα ρουφηξε και εκει ολα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις