Νέα

Ποιό είναι το πιο βρόμικο πράγμα που έχετε κάνει ή ζητήσει;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bidimitris

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
94
Πόντοι
0
Με αφορμή μια ταινία το "LONDON" , έβαλα μια γκόμενα να χέσει ενώ είμαι από κάτω σε ένα γυάλινο κουτί. Προφανώς δεν με πήρανε τα "σκάγια" αλλά ήταν γαμώ τις φάσεις.
Αυτό πρώτο και το δεύτερο:
παλιά εποχή στο Mercedes στην Γλυφάδα (για όσους το θυμούνται ήταν κορυφή), χτυπάω ένα θεόμουνο το οποίο μέσα σε συνοπτικές διαδικασίες με καλεί σπίτι του εκεί κοντά. Η τύπισα ήθελε να μπω σε ένα φέρετρο που είχε στο υπόγειο της και να κάνω τον πεθαμένο για να κάτσει πάνω μου. Είχε φαντασιώση την νεκροφιλία. Ήταν τόσο μουνάρα που δεν της χάλασα χατήρι. Μπήκα, έκανα τον νεκρό και δουλεύαν από πάνω τα πιστόνια στο φουλ.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.504
Πόντοι
2.306
Καμμια 20ετια πισω, γαμουσα μια Ελεϊνιδα γκομενα ασχημα σκληρα απο το κωλο, μυριζε το σκατο αλλα δεν τον εβγαζα ουτε κοιταζα μη δω σκατα και σιχαθω. Σε καποια στιγμη μου ξεφυγε η καριολα πεταχτηκε ο πουτσος εξω και τον ειδα μες στο σκατο. Τσατιστηκα την αρπαξα απ'το μαλι και της τον εδωσα στο στομα για καθαρισμα, οχι φωναζε ειναι βρωμικος, εφαγε δυο γερα σκαμπιλια τον αρπαξε τον καθαρισε και τον ειχε βεντουζα μεχρι που τα εριξα σαν αφεντης. Η μαπα της μετα ηταν κοκκινη απο τα σκαμπιλια, καφε απ το σκατο και με τα σαρμελοζουμα και τα μακιγιαζ που χαν φυγει....την εφτυσα κι εφυγα επιτοπου.
Κορυφαίο τυπε..
Θεωρώ με ένα κατουρημα στο τέλος θα το τερμάτιζες το νήμα!!

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
Συνοπτικά: revesre cowgirl σταση. Πρωκτικό χοροπήδημα απο το κορίτσι. Σε κάποια φάση ακούω " ωωωωω ωωωω οχιιιιι οχι οχι ωωωωω " και ενω δεν προλαβαίνω καλα καλα να καταλάβω τι συμβαινει νοιώθω ζεστο υγρο στην κοιλιά μου,στο στήθος μου,στον λαιμό μου,παντού..!! Με παίρνει μια κάψα στα ρουθούνια από το ρευστό πυρ και αντιλαμβάνομαι πως είμαι κολυμπητός στο σκατόζουμο. Μεχρι και τα αυτιά μου απο πίσω είχαν γεμίσει με τον καφέ ρευστό οχετό.

ΥΓ. Μπάνιο και οι δύο και συνεχίσαμε απο εκεί που είχαμε μείνει στο σαλόνι.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.663
Πόντοι
506
Συνοπτικά: revesre cowgirl σταση. Πρωκτικό χοροπήδημα απο το κορίτσι. Σε κάποια φάση ακούω " ωωωωω ωωωω οχιιιιι οχι οχι ωωωωω " και ενω δεν προλαβαίνω καλα καλα να καταλάβω τι συμβαινει νοιώθω ζεστο υγρο στην κοιλιά μου,στο στήθος μου,στον λαιμό μου,παντού..!! Με παίρνει μια κάψα στα ρουθούνια από το ρευστό πυρ και αντιλαμβάνομαι πως είμαι κολυμπητός στο σκατόζουμο. Μεχρι και τα αυτιά μου απο πίσω είχαν γεμίσει με τον καφέ ρευστό οχετό.

ελα ρε τυπε τα παραλες, σκουρτινκ με τη κωλοτριπιδα της σ εκανε, ε, οχι και μεχρι το λαιμο :confused:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.194
Πόντοι
2.306

Δεν εχει και καμμια την ειλικρινια αντι «οοχιι ωωωω!» να πει «ναιαιι! Μπραβο ρε φιλε σκατοσμπρωχτη! Εχω να ενεργηθω πεντε μερες!!!».
να εχεις τουλαχιστον και την ηθικη ικανοποιηση οτι προσεφερες…:confused:

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.371
Πόντοι
3.506
Με αφορμή μια ταινία το "LONDON" , έβαλα μια γκόμενα να χέσει ενώ είμαι από κάτω σε ένα γυάλινο κουτί. Προφανώς δεν με πήρανε τα "σκάγια" αλλά ήταν γαμώ τις φάσεις.
Αυτό πρώτο και το δεύτερο:
παλιά εποχή στο Mercedes στην Γλυφάδα (για όσους το θυμούνται ήταν κορυφή), χτυπάω ένα θεόμουνο το οποίο μέσα σε συνοπτικές διαδικασίες με καλεί σπίτι του εκεί κοντά. Η τύπισα ήθελε να μπω σε ένα φέρετρο που είχε στο υπόγειο της και να κάνω τον πεθαμένο για να κάτσει πάνω μου. Είχε φαντασιώση την νεκροφιλία. Ήταν τόσο μουνάρα που δεν της χάλασα χατήρι. Μπήκα, έκανα τον νεκρό και δουλεύαν από πάνω τα πιστόνια στο φουλ.
Μήπως ήταν η Εβίτα η γκοθού τύπε;

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Μήπως ήταν η Εβίτα η γκοθού τύπε;
Τύπε κ να μην ήταν, θα μας ενδιέφερε να μάθουμε :tooth: Σε μένα αυτό που μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό, μια Αγγλίδα από Newcastle, την είχα βγάλει ons το 2000 από lava bore club κ μου ζήτησε κ να την πάρω κώλο κ να την κατουρήσω.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.792
Πόντοι
3.936
Φοιτητης καποτε σε χωρα του εξωτερικου ειχα γνωρισει μια ομορφη ησυχη φαινομενικα γκομενα (φοιτητρια και αυτη) που εδινε τα παντα. Ειχαμε παει εκδρομη στην εξοχη και ετσι οπως ειμασταν το πρωι κατω απο τα σκεπασματα εκεινη (επι τω εργω) εκανε πιπα. Καποια στιγμη μου ηρθε να παω για κατουρημα, και της λεω οτι: θα σηκωθω για λιγο να παω στο μπανιο αλλα θα ξαναερθω να συνεχισουμε. Εκεινη ξετρυπωσε σαν γατα κατω απο τα σκεπασματα με κοιταξε επιμονα μεσα στα ματια και μου λεει: αφησου ελευθερος και ριξε μου μια γουλια κατουρο μεσα στο στομα. Τοτε εμεινα εκπληκτος για λιγο και λεω ας το κανω. Ετσι γουλια στην γουλια τα ρουφηξε ολα και με αδειασε τελειως λες και επινε γαλα. Στο τελος με ξανακοιταξε και σκουπιζοντας με το χερι τα χειλη της μου λεει: ωραιο ηταν να το ξανακανουμε.. και ξαναχωθηκε στα σκεπασματα συνεχισε την πιπα μεχρι που τα ρουφηξε και εκει ολα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Φοιτητης καποτε σε χωρα του εξωτερικου ειχα γνωρισει μια ομορφη ησυχη φαινομενικα γκομενα (φοιτητρια και αυτη) που εδινε τα παντα. Ειχαμε παει εκδρομη στην εξοχη και ετσι οπως ειμασταν το πρωι κατω απο τα σκεπασματα εκεινη (επι τω εργω) εκανε πιπα. Καποια στιγμη μου ηρθε να παω για κατουρημα, και της λεω οτι: θα σηκωθω για λιγο να παω στο μπανιο αλλα θα ξαναερθω να συνεχισουμε. Εκεινη ξετρυπωσε σαν γατα κατω απο τα σκεπασματα με κοιταξε επιμονα μεσα στα ματια και μου λεει: αφησου ελευθερος και ριξε μου μια γουλια κατουρο μεσα στο στομα. Τοτε εμεινα εκπληκτος για λιγο και λεω ας το κανω. Ετσι γουλια στην γουλια τα ρουφηξε ολα και με αδειασε τελειως λες και επινε γαλα. Στο τελος με ξανακοιταξε και σκουπιζοντας με το χερι τα χειλη της μου λεει: ωραιο ηταν να το ξανακανουμε.. και ξαναχωθηκε στα σκεπασματα συνεχισε την πιπα μεχρι που τα ρουφηξε και εκει ολα.
Τετοιες γυναικες δεν πρεπει να χανονται τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom