Volume 2 Καριόληδες... Και θα είναι σκληρό.. Σκληρότερο...!
Ο νηματοθετης viral cock το ζήτησε, τα παράπονα σας σε αυτόν.
Για να είμαστε εξηγημένοι, στα αρχίδια μου αν με παρεξηγήσετε!
Δεν είμαι gay και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay και τον οποιονδήποτε σε ότι κάνει στην καυλα του. Ούτε έχω γαμισει ποτέ
Μεταξουργείο, σιχαίνομαι.
Λοιπόν, τύποι που θέλουν την πουτάνα με το ντουζάκι της, μοσχομυριστη, να έχει μπουκώσει 2 λίτρα Listerine, να φύγουν από δω. Να πάνε αλλού.
2017, στουντιο. Στο κορίτσι το συγκεκριμένο έχω χτίσει τον όροφο, το πανωσηκωμα στην Ουκρανία και την ανακαίνιση της τουαλέτας... Τόσα φράγκα της έχω σκάσει.
Ζητάω παίρνω αλλά πληρωνω καλά. Δεν εχω κανένα όριο χρόνου. Κλείνει το μαγαζί για μένα και πινουμε κρασί για ακόμη μια ώρα μετά.
Μπαίνει και τρίβετε, πολύ ικανοποιημένη που με ξανά βλέπει. Δεν χάνω χρόνο, ξεκινάω με γκολ από τα αποδυτήρια. Της κάνω την λαρυγκοσκοπηση και της ζητάω να μου κάνει μια χάρη, μια φαντασίωση. Της πέφτουν τα αυτιά και στεναχωρημένη μου λέει: Μου το ζητάνε και άλλοι πελάτες μου, αλλά πονάω πολυ, δεν αντέχω. Αλλά αφού το θές τόσο να κάνω υπομονή.. "
Τι λες κουκλάρα μου;;;, της λέω!
Έλα να καυλαντισουμε, δεν έχει σχέση με αυτά που ξέρεις... Δεν θα κάνουμε sex...
Της ψιθυρίζω στο αυτί τι θέλω.
Ψαρωσε η κυρία. Άνοιξαν τα μάτια της καλά καλά.
Στα επόμενα δευτερόλεπτα δεν την είχα δει πιο καυλωμένη και καυλωνε όσο επςξεργαζοταν το σενάριο μου.
Αράζει απέναντι μου και αρχίζει να χαιδευεται.. " Ναι, το θέλω, το θές και εσύ? Δεν το έχω ξανακάνει. Σίγουρα? " Περίεργο αλλά έχει καυλώσει περισότερο από εμένα.
Εντάξει μωρό μου, φυγε.. Φυγε και έλα...
Πάρε και 100€ ακόμα να πάρεις ένα φουστανάκι. Μα έχεις πληρωσει, μου λέει. Φυγε τις λέω και φεύγοντας μου ρίχνει ένα βαθυ γλωσσοφιλο, παθιασμενοκαι υγρό...
Υπομονή μάγκες μου, σερβίρω το κυρίως...
Σε 2' μπαίνει και μου λέει εντάξει. Θα περιμένεις?
Βεβαίως. Να φωνάζεις να σε άκουω, φυγε.
Τον αργοπαιζω και άκουω πως την καταγαμανε. Φωνάζει η καριόλα όπως τις είπα.
Είμαι έτοιμος να χυσω, κάνει ακριβώς αυτό που τις είπα! Φοράει τα τακούνια της και την άκουω να έρχεται τρέχοντας στο δωμάτιο μου... Ανοίγει την πορτα, κοκκινισμενη και αναμαλλιασμενη. "Ήρθα! Ήταν δυο! Και είμαι χυμενη ΠΑΝΤΟΥ! "
Πρόσωπο, βυζιά έσταζε σπέρμα!
Τρέχει και με καβαλάει. Φανερά καυλωμένη από την ιδέα, αρπάζει το κεφάλι μου και το φέρνει στα βυζιά της "Φάτα! Γλυψε! " Τρίβει το προσωπο της στο στόμα μου:"Και εδώ, και εδώ "
Εγώ γλυφω και αυτή μαλακιζει με μανία το μουνί της.
"Γλυψε μεεεε....! "
Σταματάει ξαφνικά και σφιγγοντας τα δόντια χυνει και λέει: Ω ρε φίλεεεε...!
Και νιώθω στον πουτσο μου να τριβει το μουνί της και να με.....κατουράει???
Με σπασμένη μούρη από την ηδονή του οργασμού της, χυμενη από παρτουζα που μόλις έκανε και τα καυτά ουρα της στο καυλί μου, ο οργασμός ήταν τρελός!
Σκυβει και τα παίρνει στο στόμα. Τα καταπίνει... Έρχεται για ένα ακόμα υγρό και παθιασμένο γλωσσόφιλο...
Ναι πληρωσα... Ναι είμαι ανώμαλος... Ήταν από τους καλυτερους αμοιβαίους οργασμούς που είχα ζήσει.... Και ήταν με πουτάνα.