Νέα

Ποιό είναι το πιο βρόμικο πράγμα που έχετε κάνει ή ζητήσει;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

manilakano

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2021
Like
174
Πόντοι
0
Καμμια 20ετια πισω, γαμουσα μια Ελεϊνιδα γκομενα ασχημα σκληρα απο το κωλο, μυριζε το σκατο αλλα δεν τον εβγαζα ουτε κοιταζα μη δω σκατα και σιχαθω. Σε καποια στιγμη μου ξεφυγε η καριολα πεταχτηκε ο πουτσος εξω και τον ειδα μες στο σκατο. Τσατιστηκα την αρπαξα απ'το μαλι και της τον εδωσα στο στομα για καθαρισμα, οχι φωναζε ειναι βρωμικος, εφαγε δυο γερα σκαμπιλια τον αρπαξε τον καθαρισε και τον ειχε βεντουζα μεχρι που τα εριξα σαν αφεντης. Η μαπα της μετα ηταν κοκκινη απο τα σκαμπιλια, καφε απ το σκατο και με τα σαρμελοζουμα και τα μακιγιαζ που χαν φυγει....την εφτυσα κι εφυγα επιτοπου.

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.237
Πόντοι
481
Το βρίσκω σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο ή να κοιτάξω μόνο Internet?
πήγαινε σε βιβλιοπωλειο και ζητησε να στο φερουν. παρατηρησε και την αντιδραση του/της υπαλληλου -αν το γνωριζουν- και μας τη μεταφερεις

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.237
Πόντοι
481
ζωντανεύει το νήμα και πάλι :thumbsup:
ήρεμα, μην επέμβει κι ο εισαγγελέας:cheesy:

μας πήρε ο κατήφορος, δίχως φρένα... βουρ για την κόλαση

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Δ
Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Καμμια 20ετια πισω, γαμουσα μια Ελεϊνιδα γκομενα ασχημα σκληρα απο το κωλο, μυριζε το σκατο αλλα δεν τον εβγαζα ουτε κοιταζα μη δω σκατα και σιχαθω. Σε καποια στιγμη μου ξεφυγε η καριολα πεταχτηκε ο πουτσος εξω και τον ειδα μες στο σκατο. Τσατιστηκα την αρπαξα απ'το μαλι και της τον εδωσα στο στομα για καθαρισμα, οχι φωναζε ειναι βρωμικος, εφαγε δυο γερα σκαμπιλια τον αρπαξε τον καθαρισε και τον ειχε βεντουζα μεχρι που τα εριξα σαν αφεντης. Η μαπα της μετα ηταν κοκκινη απο τα σκαμπιλια, καφε απ το σκατο και με τα σαρμελοζουμα και τα μακιγιαζ που χαν φυγει....την εφτυσα κι εφυγα επιτοπου.
Παντα ειχα το ερωτημα αν οι γκομενες που γουσταρουν κωλο καθαριζουν με κλισμα. Φαινεται πως πολλες εχουν φαει σκατο τελικα....

• Χαχα
Αντιδράσεις: Apatsi

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Έχω πατήσει σκοτούλες στο δρόμο. Τα παπούτσια τα πέταξα,συχαινομουν να τα κοιτάξω . Ευτυχώς δεν ήταν πολύ ακριβά.
Καλο μεσημερι Mantw....ειμαι ο Μοντι.......

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
Volume 2 Καριόληδες... Και θα είναι σκληρό.. Σκληρότερο...!
Ο νηματοθετης viral cock το ζήτησε, τα παράπονα σας σε αυτόν.
Για να είμαστε εξηγημένοι, στα αρχίδια μου αν με παρεξηγήσετε!
Δεν είμαι gay και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay και τον οποιονδήποτε σε ότι κάνει στην καυλα του. Ούτε έχω γαμισει ποτέ Μεταξουργείο, σιχαίνομαι.
Λοιπόν, τύποι που θέλουν την πουτάνα με το ντουζάκι της, μοσχομυριστη, να έχει μπουκώσει 2 λίτρα Listerine, να φύγουν από δω. Να πάνε αλλού.
2017, στουντιο. Στο κορίτσι το συγκεκριμένο έχω χτίσει τον όροφο, το πανωσηκωμα στην Ουκρανία και την ανακαίνιση της τουαλέτας... Τόσα φράγκα της έχω σκάσει.
Ζητάω παίρνω αλλά πληρωνω καλά. Δεν εχω κανένα όριο χρόνου. Κλείνει το μαγαζί για μένα και πινουμε κρασί για ακόμη μια ώρα μετά.
Μπαίνει και τρίβετε, πολύ ικανοποιημένη που με ξανά βλέπει. Δεν χάνω χρόνο, ξεκινάω με γκολ από τα αποδυτήρια. Της κάνω την λαρυγκοσκοπηση και της ζητάω να μου κάνει μια χάρη, μια φαντασίωση. Της πέφτουν τα αυτιά και στεναχωρημένη μου λέει: Μου το ζητάνε και άλλοι πελάτες μου, αλλά πονάω πολυ, δεν αντέχω. Αλλά αφού το θές τόσο να κάνω υπομονή.. "
Τι λες κουκλάρα μου;;;, της λέω!
Έλα να καυλαντισουμε, δεν έχει σχέση με αυτά που ξέρεις... Δεν θα κάνουμε sex...
Της ψιθυρίζω στο αυτί τι θέλω.
Ψαρωσε η κυρία. Άνοιξαν τα μάτια της καλά καλά.
Στα επόμενα δευτερόλεπτα δεν την είχα δει πιο καυλωμένη και καυλωνε όσο επςξεργαζοταν το σενάριο μου.
Αράζει απέναντι μου και αρχίζει να χαιδευεται.. " Ναι, το θέλω, το θές και εσύ? Δεν το έχω ξανακάνει. Σίγουρα? " Περίεργο αλλά έχει καυλώσει περισότερο από εμένα.
Εντάξει μωρό μου, φυγε.. Φυγε και έλα...
Πάρε και 100€ ακόμα να πάρεις ένα φουστανάκι. Μα έχεις πληρωσει, μου λέει. Φυγε τις λέω και φεύγοντας μου ρίχνει ένα βαθυ γλωσσοφιλο, παθιασμενοκαι υγρό...

Υπομονή μάγκες μου, σερβίρω το κυρίως...

Σε 2' μπαίνει και μου λέει εντάξει. Θα περιμένεις?
Βεβαίως. Να φωνάζεις να σε άκουω, φυγε.
Τον αργοπαιζω και άκουω πως την καταγαμανε. Φωνάζει η καριόλα όπως τις είπα.
Είμαι έτοιμος να χυσω, κάνει ακριβώς αυτό που τις είπα! Φοράει τα τακούνια της και την άκουω να έρχεται τρέχοντας στο δωμάτιο μου... Ανοίγει την πορτα, κοκκινισμενη και αναμαλλιασμενη. "Ήρθα! Ήταν δυο! Και είμαι χυμενη ΠΑΝΤΟΥ! "
Πρόσωπο, βυζιά έσταζε σπέρμα!
Τρέχει και με καβαλάει. Φανερά καυλωμένη από την ιδέα, αρπάζει το κεφάλι μου και το φέρνει στα βυζιά της "Φάτα! Γλυψε! " Τρίβει το προσωπο της στο στόμα μου:"Και εδώ, και εδώ "
Εγώ γλυφω και αυτή μαλακιζει με μανία το μουνί της.
"Γλυψε μεεεε....! "
Σταματάει ξαφνικά και σφιγγοντας τα δόντια χυνει και λέει: Ω ρε φίλεεεε...!
Και νιώθω στον πουτσο μου να τριβει το μουνί της και να με.....κατουράει???
Με σπασμένη μούρη από την ηδονή του οργασμού της, χυμενη από παρτουζα που μόλις έκανε και τα καυτά ουρα της στο καυλί μου, ο οργασμός ήταν τρελός!
Σκυβει και τα παίρνει στο στόμα. Τα καταπίνει... Έρχεται για ένα ακόμα υγρό και παθιασμένο γλωσσόφιλο...

Ναι πληρωσα... Ναι είμαι ανώμαλος... Ήταν από τους καλυτερους αμοιβαίους οργασμούς που είχα ζήσει.... Και ήταν με πουτάνα.
τι να μας πει τωρα και ο αυγολεμονος μαρκ ντορσελ ?
εσυ μαστορα εισαι για οσκαρ μεγα πορνικου σεναριου.
ευγε :thumbsup:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
δεν πιστευω να θες τα παπουτσια εσυ τωρα ? :confused:
οχι ρε philip....αλλα με εβαλες στο τρυπακι...να ζωγραφισω ενα πινακα με τα παπουτσια της Mantw.....ο Πινακας να λεγεται "Οταν το βραδυ περπατεις Λασπες και Σκατα πατεις".....
υσ.Προσπαθω να ψησω την Mantw να μου κανει το μοντελο καποια στιγμη....αν βεβαια θελει......

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.792
Πόντοι
3.506
Παντα ειχα το ερωτημα αν οι γκομενες που γουσταρουν κωλο καθαριζουν με κλισμα. Φαινεται πως πολλες εχουν φαει σκατο τελικα....
Γι αυτό ξεκωλιάζουμε πάντα με καπότα. Ξέρεις πόσες φορές την έχω βγάλει καφετιά; Ή έχω πιάσει το "αυγουλάκι" μετά από βαθύ κωλοδάχτυλο;

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
οχι ρε philip....αλλα με εβαλες στο τρυπακι...να ζωγραφισω ενα πινακα με τα παπουτσια της Mantw.....ο Πινακας να λεγεται "Οταν το βραδυ περπατεις Λασπες και Σκατα πατεις".....
υσ.Προσπαθω να ψησω την Mantw να μου κανει το μοντελο καποια στιγμη....αν βεβαια θελει......
Θέλω ΘΈΛΩ

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Δε δίνεις κώλο Χωρίς να κάνεις την απαραίτητη διαδικασία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom