Νέα

Ποιό είναι το μεγαλύτερο ξεφτίλισμα που έχετε κάνει σε γκόμενα ή τάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 628
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jen

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2024
Like
5
Πόντοι
0
Από την εμπειρία σας γουστάρουν οι γκόμενες το ξεφτίλισμα ; Τη γυναίκα σας τη ξεφτιλίζετε ; Ποιο είναι το πιο επικ ξεφτίλισμα που έχετε κάνει ,

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.898
Πόντοι
456
Από την εμπειρία σας γουστάρουν οι γκόμενες το ξεφτίλισμα ; Τη γυναίκα σας τη ξεφτιλίζετε ; Ποιο είναι το πιο επικ ξεφτίλισμα που έχετε κάνει ,
Τύπε όταν φτιάχνεις τέτοια θέματα, το σαβουάρ βίβρ λέει ότι θα κάνεις εσύ την αρχή.
Αλλιώς τι είσαι δημοσιογράφος ή μπάτσος; :think:

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
590
Πόντοι
81
Οι περισσοτερες γουσταρουν να νιωθουν πως εχει ο αλλος τον έλεγχο.
Ακραίο ξεφτίλισμα γουσταρε μία που παίζαμε πριν χρόνια. Αυτή σε μόνιμη "σοβαρή" σχεση/αρραβωνιασμενη (τωρα εχουν παντρευτει νομίζω). Πολλά σκηνικά... Στη γιορτη της ηταν σε οικογενειακο τραπεζι με τους γονεις και τον δικο της και ανταλασσαμε μηνυματα για το τι γαμησι θα φαει.... με μια δικαιολογία έφυγε, οδήγησε 1 ώρα και ήρθε εκει που ημουν- μούσκεμα. την εσκισα 4 φορες από μουνί - κώλο , εφαγε κατουρημα και την έβαλα να παρει τον δικο της και τη μανα της τηλ ενω μου εγλειφε τα αρχιδια και με τον πούτσο μου μεσα στον κώλο της.

Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
5.063
Πόντοι
1.046
Ακραίο ξεφτίλισμα γουσταρε μία που παίζαμε πριν χρόνια. Αυτή σε μόνιμη "σοβαρή" σχεση/αρραβωνιασμενη (τωρα εχουν παντρευτει νομίζω). Πολλά σκηνικά... Στη γιορτη της ηταν σε οικογενειακο τραπεζι με τους γονεις και τον δικο της και ανταλασσαμε μηνυματα για το τι γαμησι θα φαει.... με μια δικαιολογία έφυγε, οδήγησε 1 ώρα και ήρθε εκει που ημουν. την εσκισα 4 φορες από μουνί - κώλο , εφαγε κατουρημα και την έβαλα να παρει τον δικο της και τη μανα της τηλ ενω μου εγλειφε τα αρχιδια και με τον πούτσο μου μεσα στον κώλο της.
καυλα σκηνικο

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.270
Πόντοι
201
Οι περισσότερες γουστάρουν ξεφτίλισμα σε διαφορετικά επίπεδα η καθεμιά βέβαια. Λες και θέλουν να ζήσουν το ακραίο και υποτιμητικό.
Το κορυφαίο ήταν στην τωρινή γυναίκα μου, μετά από επικό γλειφοκώλι, όπου κυριολεκτικά έβαλε το γλωσσίδι της στο κωλοτρυπίδι μου, κατούρημα στη μάπα και στο στόμα και φυσικά χύσιμο στη μάπα. Έπος και το γούσταρε τρελά! Για μπινελίκι και ξύλο δεν το συζητάω, σε καθημερινή βάση αλλά φυσικά μόνο στο σεξ! Η καθημερινότητά μας είναι απόλυτα φυσιολογική. Και αυτό νομίζω την τρελαίνει περισσότερο.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.126
Πόντοι
3.556
Οι περισσότερες γουστάρουν ξεφτίλισμα σε διαφορετικά επίπεδα η καθεμιά βέβαια. Λες και θέλουν να ζήσουν το ακραίο και υποτιμητικό.
Το κορυφαίο ήταν στην τωρινή γυναίκα μου, μετά από επικό γλειφοκώλι, όπου κυριολεκτικά έβαλε το γλωσσίδι της στο κωλοτρυπίδι μου, κατούρημα στη μάπα και στο στόμα και φυσικά χύσιμο στη μάπα. Έπος και το γούσταρε τρελά! Για μπινελίκι και ξύλο δεν το συζητάω, σε καθημερινή βάση αλλά φυσικά μόνο στο σεξ! Η καθημερινότητά μας είναι απόλυτα φυσιολογική. Και αυτό νομίζω την τρελαίνει περισσότερο.

Την ξεφτίλισες τύπε και μετά σε παντρεύτηκε ... πήρε το αίμα της πίσω :rockon:

Εγγρ.
5 Αυγ 2024
Like
127
Πόντοι
0
Ακραίο ξεφτίλισμα γουσταρε μία που παίζαμε πριν χρόνια. Αυτή σε μόνιμη "σοβαρή" σχεση/αρραβωνιασμενη (τωρα εχουν παντρευτει νομίζω). Πολλά σκηνικά... Στη γιορτη της ηταν σε οικογενειακο τραπεζι με τους γονεις και τον δικο της και ανταλασσαμε μηνυματα για το τι γαμησι θα φαει.... με μια δικαιολογία έφυγε, οδήγησε 1 ώρα και ήρθε εκει που ημουν- μούσκεμα. την εσκισα 4 φορες από μουνί - κώλο , εφαγε κατουρημα και την έβαλα να παρει τον δικο της και τη μανα της τηλ ενω μου εγλειφε τα αρχιδια και με τον πούτσο μου μεσα στον κώλο της.

...και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες!

H ...«χωροταξία» δεν βγαίνει ... κάπου έχασες στην μπάλα στο παραμύθι.

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
590
Πόντοι
81

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.421
Πόντοι
8.346
...και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες!

H ...«χωροταξία» δεν βγαίνει ... κάπου έχασες στην μπάλα στο παραμύθι.
Γτ ρε τυπε, μπορεί τα αρχιδια του να είναι κουμπωτα. Κ να τα εβγαλε κ να της τα έβαλε στο στομα...
Αμέσως δλδ φιδεμπορα τν βγάλαμε

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.932
Πόντοι
2.406
Το μεγαλύτερο ξεφτίλισμα είναι να βγείτε και να την αφήσεις να πληρώσει -έστω το μέρος της :cheesy:
Εχω ένα φίλο πηδγξε κάποτε μια Βουλγάρα τραγουδίστρια σε ένα χοτελ κάπου την δράμα
Λουλούδια κακό συν λεφτά του ζήτησε αλλά μουνος αυτή, μουνοδουλο αυτός ταχω σε
Κατά τις 4 το πρωί ήταν η φαση σε χοτελ ημιπαραμονη
Κοιμόταν αυτή κοιτάει αυτός την τσάντα ανοιχτή και κάνα 300ρικο μέσα από τα διάφορα
Τοσσ είχε χαλάσει
Τα περνάει ντύθηκε γρήγορα και Λουίς
Το αμάξι εταιρικό από Αθήνα αλλά κ πάλι σιγά μην είχε πινακίδα αυτή σημειώσει.
Την έκανε με τα 300
Μετά όμως φοβόταν έκανε να ξαναπεί πάνω καμία 3ετια

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.101
Πόντοι
446

papariasmenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2021
Like
91
Πόντοι
0
Φιλε δωσε περισσοτερα στοιχεια για την γυναικα. Σε γουσταρε η ηταν μονο σεξ; Πως τελειωσε η φαση;

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
590
Πόντοι
81
Γτ ρε τυπε, μπορεί τα αρχιδια του να είναι κουμπωτα. Κ να τα εβγαλε κ να της τα έβαλε στο στομα...

Μάλλον η τύπισσα ήταν ο θηλυκός Τιραμολας... :upsidedown:
δεν έγραψα κάπου ταυτόχρονα.

Εγγρ.
5 Αυγ 2024
Like
127
Πόντοι
0
Μάλλον η τύπισσα ήταν ο θηλυκός Τιραμολας... :upsidedown:
Μου αρέσει που θίχτηκε κιόλας ο φιδές. Δηλαδή, ΟΚ, πες μια μαλακία, αλλά κάνε την αληθοφανή... ;-)
Με το ένα χέρι έγραφε ό,τι του ερχόταν και με το άλλο ...

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
590
Πόντοι
81
Φιλε δωσε περισσοτερα στοιχεια για την γυναικα. Σε γουσταρε η ηταν μονο σεξ; Πως τελειωσε η φαση;
ηταν μονο για το σεξ αλλα ηταν πανεξυπνο πλασμα. βρισκομασταν απο καιρου εις καιρον - για καποια χρονια. λίγο χοντρούλα, όμορφο πρόσωπο , ακραία μαζόχα - αλλα ολα ξεκινουσαν και τελείωναν εκεί -όχι μπερδεματα ,όχι υποτίμηση.
Κόψαμε τις συναντήσεις γτ προχωρήσαμε στις ζωές μας και επιπλέον προέκυψε και κάτι άλλο σοβαρό προσωπικό της θέμα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.421
Πόντοι
8.346
δεν έγραψα κάπου ταυτόχρονα.
ενω μου εγλειφε τα αρχιδια και με τον πούτσο μου μεσα στον κώλο της.

Αισωπε γρήγορα πίσω στο γυμνάσιο.ούτε τα βασικά της γλώσσας σας δεν ξερετε ρε πουστηδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom