You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό είναι το μεγαλύτερο ξεφτίλισμα που έχετε κάνει σε γκόμενα ή τάνα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jen
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 628
- Εμφανίσεις 103K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 247771
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2024
- Like
- 127
- Πόντοι
- 0
Το μεγαλύτερο ξεφτίλισμα είναι να βγείτε και να την αφήσεις να πληρώσει -έστω το μέρος της
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.085
- Πόντοι
- 25.467
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.898
- Πόντοι
- 456
Τύπε όταν φτιάχνεις τέτοια θέματα, το σαβουάρ βίβρ λέει ότι θα κάνεις εσύ την αρχή.Από την εμπειρία σας γουστάρουν οι γκόμενες το ξεφτίλισμα ; Τη γυναίκα σας τη ξεφτιλίζετε ; Ποιο είναι το πιο επικ ξεφτίλισμα που έχετε κάνει ,
Αλλιώς τι είσαι δημοσιογράφος ή μπάτσος;
Οι περισσοτερες γουσταρουν να νιωθουν πως εχει ο αλλος τον έλεγχο.
Ακραίο ξεφτίλισμα γουσταρε μία που παίζαμε πριν χρόνια. Αυτή σε μόνιμη "σοβαρή" σχεση/αρραβωνιασμενη (τωρα εχουν παντρευτει νομίζω). Πολλά σκηνικά... Στη γιορτη της ηταν σε οικογενειακο τραπεζι με τους γονεις και τον δικο της και ανταλασσαμε μηνυματα για το τι γαμησι θα φαει.... με μια δικαιολογία έφυγε, οδήγησε 1 ώρα και ήρθε εκει που ημουν- μούσκεμα. την εσκισα 4 φορες από μουνί - κώλο , εφαγε κατουρημα και την έβαλα να παρει τον δικο της και τη μανα της τηλ ενω μου εγλειφε τα αρχιδια και με τον πούτσο μου μεσα στον κώλο της.
Ακραίο ξεφτίλισμα γουσταρε μία που παίζαμε πριν χρόνια. Αυτή σε μόνιμη "σοβαρή" σχεση/αρραβωνιασμενη (τωρα εχουν παντρευτει νομίζω). Πολλά σκηνικά... Στη γιορτη της ηταν σε οικογενειακο τραπεζι με τους γονεις και τον δικο της και ανταλασσαμε μηνυματα για το τι γαμησι θα φαει.... με μια δικαιολογία έφυγε, οδήγησε 1 ώρα και ήρθε εκει που ημουν- μούσκεμα. την εσκισα 4 φορες από μουνί - κώλο , εφαγε κατουρημα και την έβαλα να παρει τον δικο της και τη μανα της τηλ ενω μου εγλειφε τα αρχιδια και με τον πούτσο μου μεσα στον κώλο της.
Διαγραμμένο μέλος 175528
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 5.063
- Πόντοι
- 1.046
καυλα σκηνικοΟι περισσοτερες γουσταρουν να νιωθουν πως εχει ο αλλος τον έλεγχο.
Ακραίο ξεφτίλισμα γουσταρε μία που παίζαμε πριν χρόνια. Αυτή σε μόνιμη "σοβαρή" σχεση/αρραβωνιασμενη (τωρα εχουν παντρευτει νομίζω). Πολλά σκηνικά... Στη γιορτη της ηταν σε οικογενειακο τραπεζι με τους γονεις και τον δικο της και ανταλασσαμε μηνυματα για το τι γαμησι θα φαει.... με μια δικαιολογία έφυγε, οδήγησε 1 ώρα και ήρθε εκει που ημουν. την εσκισα 4 φορες από μουνί - κώλο , εφαγε κατουρημα και την έβαλα να παρει τον δικο της και τη μανα της τηλ ενω μου εγλειφε τα αρχιδια και με τον πούτσο μου μεσα στον κώλο της.
openminded69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2022
- Like
- 1.270
- Πόντοι
- 201
Οι περισσότερες γουστάρουν ξεφτίλισμα σε διαφορετικά επίπεδα η καθεμιά βέβαια. Λες και θέλουν να ζήσουν το ακραίο και υποτιμητικό.
Το κορυφαίο ήταν στην τωρινή γυναίκα μου, μετά από επικό γλειφοκώλι, όπου κυριολεκτικά έβαλε το γλωσσίδι της στο κωλοτρυπίδι μου, κατούρημα στη μάπα και στο στόμα και φυσικά χύσιμο στη μάπα. Έπος και το γούσταρε τρελά! Για μπινελίκι και ξύλο δεν το συζητάω, σε καθημερινή βάση αλλά φυσικά μόνο στο σεξ! Η καθημερινότητά μας είναι απόλυτα φυσιολογική. Και αυτό νομίζω την τρελαίνει περισσότερο.
Το κορυφαίο ήταν στην τωρινή γυναίκα μου, μετά από επικό γλειφοκώλι, όπου κυριολεκτικά έβαλε το γλωσσίδι της στο κωλοτρυπίδι μου, κατούρημα στη μάπα και στο στόμα και φυσικά χύσιμο στη μάπα. Έπος και το γούσταρε τρελά! Για μπινελίκι και ξύλο δεν το συζητάω, σε καθημερινή βάση αλλά φυσικά μόνο στο σεξ! Η καθημερινότητά μας είναι απόλυτα φυσιολογική. Και αυτό νομίζω την τρελαίνει περισσότερο.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.126
- Πόντοι
- 3.556
Οι περισσότερες γουστάρουν ξεφτίλισμα σε διαφορετικά επίπεδα η καθεμιά βέβαια. Λες και θέλουν να ζήσουν το ακραίο και υποτιμητικό.
Την ξεφτίλισες τύπε και μετά σε παντρεύτηκε ... πήρε το αίμα της πίσω
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.825
- Πόντοι
- 606
Την ξεφτίλισες τύπε και μετά σε παντρεύτηκε ... πήρε το αίμα της πίσω
Διαγραμμένο μέλος 247771
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2024
- Like
- 127
- Πόντοι
- 0
Οι περισσοτερες γουσταρουν να νιωθουν πως εχει ο αλλος τον έλεγχο.
...και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες!
H ...«χωροταξία» δεν βγαίνει ... κάπου έχασες στην μπάλα στο παραμύθι.
Tι δε βγαινει φίλε;...και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες!
γιατί σου φάνηκε τόσο απίθανο καημένε μου;
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.421
- Πόντοι
- 8.346
Γτ ρε τυπε, μπορεί τα αρχιδια του να είναι κουμπωτα. Κ να τα εβγαλε κ να της τα έβαλε στο στομα......και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες!
Αμέσως δλδ φιδεμπορα τν βγάλαμε
midas69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 11.932
- Πόντοι
- 2.406
Εχω ένα φίλο πηδγξε κάποτε μια Βουλγάρα τραγουδίστρια σε ένα χοτελ κάπου την δράμαΤο μεγαλύτερο ξεφτίλισμα είναι να βγείτε και να την αφήσεις να πληρώσει -έστω το μέρος της
Λουλούδια κακό συν λεφτά του ζήτησε αλλά μουνος αυτή, μουνοδουλο αυτός ταχω σε
Κατά τις 4 το πρωί ήταν η φαση σε χοτελ ημιπαραμονη
Κοιμόταν αυτή κοιτάει αυτός την τσάντα ανοιχτή και κάνα 300ρικο μέσα από τα διάφορα
Τοσσ είχε χαλάσει
Τα περνάει ντύθηκε γρήγορα και Λουίς
Το αμάξι εταιρικό από Αθήνα αλλά κ πάλι σιγά μην είχε πινακίδα αυτή σημειώσει.
Την έκανε με τα 300
Μετά όμως φοβόταν έκανε να ξαναπεί πάνω καμία 3ετια
aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.101
- Πόντοι
- 446
Μάλλον η τύπισσα ήταν ο θηλυκός Τιραμολας......και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες!
papariasmenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2021
- Like
- 91
- Πόντοι
- 0
Φιλε δωσε περισσοτερα στοιχεια για την γυναικα. Σε γουσταρε η ηταν μονο σεξ; Πως τελειωσε η φαση;Οι περισσοτερες γουσταρουν να νιωθουν πως εχει ο αλλος τον έλεγχο.
Διαγραμμένο μέλος 247771
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2024
- Like
- 127
- Πόντοι
- 0
αν δεν το καταλαβαίνεις και μιλάς σοβαρά, ο καημένος είσαι εσύTι δε βγαινει φίλε;
γιατί σου φάνηκε τόσο απίθανο καημένε μου;
Γτ ρε τυπε, μπορεί τα αρχιδια του να είναι κουμπωτα. Κ να τα εβγαλε κ να της τα έβαλε στο στομα...
Γτ ρε τυπε, μπορεί τα αρχιδια του να είναι κουμπωτα. Κ να τα εβγαλε κ να της τα έβαλε στο στομα...
δεν έγραψα κάπου ταυτόχρονα.Μάλλον η τύπισσα ήταν ο θηλυκός Τιραμολας...
Διαγραμμένο μέλος 247771
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2024
- Like
- 127
- Πόντοι
- 0
Μου αρέσει που θίχτηκε κιόλας ο φιδές. Δηλαδή, ΟΚ, πες μια μαλακία, αλλά κάνε την αληθοφανή... ;-)Μάλλον η τύπισσα ήταν ο θηλυκός Τιραμολας...
Με το ένα χέρι έγραφε ό,τι του ερχόταν και με το άλλο ...
ηταν μονο για το σεξ αλλα ηταν πανεξυπνο πλασμα. βρισκομασταν απο καιρου εις καιρον - για καποια χρονια. λίγο χοντρούλα, όμορφο πρόσωπο , ακραία μαζόχα - αλλα ολα ξεκινουσαν και τελείωναν εκεί -όχι μπερδεματα ,όχι υποτίμηση.Φιλε δωσε περισσοτερα στοιχεια για την γυναικα. Σε γουσταρε η ηταν μονο σεξ; Πως τελειωσε η φαση;
Κόψαμε τις συναντήσεις γτ προχωρήσαμε στις ζωές μας και επιπλέον προέκυψε και κάτι άλλο σοβαρό προσωπικό της θέμα.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.421
- Πόντοι
- 8.346
ενω μου εγλειφε τα αρχιδια και με τον πούτσο μου μεσα στον κώλο της.δεν έγραψα κάπου ταυτόχρονα.
Αισωπε γρήγορα πίσω στο γυμνάσιο.ούτε τα βασικά της γλώσσας σας δεν ξερετε ρε πουστηδες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις