Che Guevara
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
ok ειμαι ρατσιστης! πιο ειναι το πιο clean που εχεις παει τοτε? κατα τα δικα σου κριτηρια
Ποιο αντέχεις περισσότερο, κατρουλήθρα, ιδρωτίλα, σκατίλα η μουχλίλα? :-ok ειμαι ρατσιστης! πιο ειναι το πιο clean που εχεις παει τοτε? κατα τα δικα σου κριτηρια
Ξεχασες την αλλοδαπιλα η καλυτερη μποχα.Ποιο αντέχεις περισσότερο, κατρουλήθρα, ιδρωτίλα, σκατίλα η μουχλίλα? :-
τυπε προσπαθω να τα αποφευγω αυταok ειμαι ρατσιστης! πιο ειναι το πιο clean που εχεις παει τοτε? κατα τα δικα σου κριτηρια
το 69α καλο οντως,αν και ο πουστροτσατσος δεν καθαριζει...Ναι οντος το 27 οροφος ειναι γαματο μεχρι και τουαλετα εχει..επισης το 69Α στανταρ καλο,το 71Β επισης αρκετα καλο και αλλα πολλα εχουν πολυ καλη εικονα...τα πραγματα εχουν φτιαξει αρκετα βλεπεται ειμαστε ευρωπαιοι και πρεπει αυτο να φενεται απο παντου και σε ολους τους τομεις...
Mαλλον για το 65 λες.Στο 69 εχει παντα τσατσαδες .το 69α καλο οντως,αν και ο πουστροτσατσος δεν καθαριζει...
το 71β εχει χαλασει,θελει ανακαινιση και τελευταιες φορες που πηγα τα κρεβατια σε 2 δωματια ηταν για πεταμα...
οχι,το 69α λεω.Mαλλον για το 65 λες.Στο 69 εχει παντα τσατσαδες .
Καλησπέρα συναγωνιστές, μου αρέσουν πολύ τα στούντιο επειδή γενικά ειναι πιο καθαρά και περιποιημένα απ΄ότι τα μπουρδελάκια αλλά 50 ευρώ μου φαίνονται πολλά για ένα πήδημα, και έτσι ψάχνω σπιτάκια που κάνουν αρκετά για στούντιο αλλά η τιμή τους να είναι μειωμένη στο 20άρικο , έχω βρει μέχρι τώρα ένα τέτοιο (στο σταθμό Λαρίσης) και περνάω καλά ξοδεύοντας λίγα , μπορείτε να μου προτείνετε κι άλλα ?
Ευχαριστώ !
υ.γ. Θα ήταν καλό να υπάρχει ένα τέτοιο thread για όσους ψάχνουν κάτι παρόμοιο !
Μήπως να έκανες την αρχή εσυ, ενημερώνοντας μας για το στουντελακι που βρήκες στο σταθμό Λαρισσης;