ελα ρε...........υπαρχει καλυτερο μερος απο την ελλαδιτσα?απλα θα επρεπε να επεκταθεις λιγο περισσοτερο και να αναφερθεις και σε διαφορα μερη της ελληνικης επικρατειας που θα θελαμε να ζησουμε μονιμα αν ειχαμε τη δυνατοτητα!
Εκεί που ζω τώρα vaso (ξέρεις εσύ), είναι μια χαρά αλλά σχετικά με τη θεματολογία του site είναι άστα να πάνε, ειδικά από στριπ πολλή πίκρα, ε ρε που είναι τα Χανιά...
Στο Βόλο. Σε ρετιρέ στο Λιμάνι. Θα μετεφερα και τις δουλιές μου εκεί. Απο τις 3 και μετα τσίπουρα. Και το χειμωνα σε μιση ωρίτσα στο βουνό. Με γκόμενα, παραίτητα επαρχιότησα, 30-35, αναλωσιμη ανα 2μηνο.
καπου, που τα πραγματα θα ηταν πιο πολιτισμενα και πιο οργανωμενα απ? οτι ειναι στην ψωροκωσταινα.
απο τη στιγμη ομως που γεννηθηκα εδω και δεν εχω τη δυνατοτητα ( ή τ? αρχιδια ) να φυγω, το μερος που ζω μου αρεσει και μου προσφερει τα παντα.. ( ή σχεδον τα παντα )
Προσωπικά πιστεύω το καλύτερο μέρος για να ζεί κανείς είναι εκεί όπου βρίσκει ανθρώπους να τον καταλαβαίνουν πρωτίστως. Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα....