You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό είναι το αγαπημένο σας ουίσκυ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 62K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Τιποτα δεν μπορει να σε εμποδισει απο το να αγορασεις διαφορα μπουκαλια της αρεσκειας σου και να ξεκινησεις τους πειραματισμους τυπε.
Προσωπικα, δεν προκειται ποτε να ασχοληθω με το εν λογω μπουκαλι, δεν με ενδιαφερει καν η υπαρξη του.
Γραψου σε κανα ξενο φορουμ και καναλι στο youtube που γραφουν-μιλανε επαγγελματιες γνωστες πανω στο ειδος και πες τους αυτο που εγραψες εδω πριν, να δεις απλα το τι θα σου πουν.
Προσωπικα, δεν προκειται ποτε να ασχοληθω με το εν λογω μπουκαλι, δεν με ενδιαφερει καν η υπαρξη του.
Γραψου σε κανα ξενο φορουμ και καναλι στο youtube που γραφουν-μιλανε επαγγελματιες γνωστες πανω στο ειδος και πες τους αυτο που εγραψες εδω πριν, να δεις απλα το τι θα σου πουν.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
τι φειμους γκραους ρε τυπε αυτο δεν καταδεχονται να το σερβιρουν ουτε στο μον ρεπο
Ας παει να μιλησει με επαγγελματιες πανω στο ειδος να του πουν τη γνωμη τους πανω σε αυτο που λεει, απλα.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.888
- Πόντοι
- 2.606
με αναρχικους πρεπει να μιλησει τυπε το βαζουν σε κοκτειλ μολοτοφΑς παει να μιλησει με επαγγελματιες πανω στο ειδος να του πουν τη γνωμη τους πανω σε αυτο που λεει, απλα.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
με αναρχικους πρεπει να μιλησει τυπε το βαζουν σε κοκτειλ μολοτοφ
Moralite
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2020
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Τι να κανουμε τυπε οπως δειχνουνε τα πραγματα δεν αρεσει μονο σε εμενα.με αναρχικους πρεπει να μιλησει τυπε το βαζουν σε κοκτειλ μολοτοφ
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.888
- Πόντοι
- 2.606
ελα ρε τυπε καλαμπουρι κανουμε πιες οτι σου κανει κεφιΤι να κανουμε τυπε οπως δειχνουνε τα πραγματα δεν αρεσει μονο σε εμενα.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Εγώ χωρίς να θέλω να σνομπάρω τα bend νομίζω ότι τα single malt κάτι λένε παραπάνω...δεν είναι τυχαίο που υπάρχουν limited editions από single barrel κτλπ...
Moralite
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2020
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
εννοειται αυτο που λες τυπε.ελα ρε τυπε καλαμπουρι κανουμε πιες οτι σου κανει κεφι
Moralite
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2020
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Δεν εισαι αναρχικος ετσι;Μην τους ακους τυπε, μια χαρα ειναι το φειμους γκρους
Καθολου, ειναι απλα της μοδας και τρεχουν και τα μοσχοπληρωνουν, οσοι φυσικα μπορουνΕγώ χωρίς να θέλω να σνομπάρω τα bend νομίζω ότι τα single malt κάτι λένε παραπάνω...δεν είναι τυχαίο που υπάρχουν limited editions από single barrel κτλπ...
Δεν εισαι αναρχικος ετσι;
Καπου στα εξαρχια την βγαζω, αλλα εχει πεσει πολυ ξυλο τελευταια
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Εγώ κάποια που έχω δοκιμάσει άξιζαν τα παραπάνω χρήματα χωρίς να έχω κάνει υπερβολές.Καθολου, ειναι απλα της μοδας και τρεχουν και τα μοσχοπληρωνουν, οσοι φυσικα μπορουν
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Εγώ κάποια που έχω δοκιμάσει άξιζαν τα παραπάνω χρήματα χωρίς να έχω κάνει υπερβολές.
Το να δωσεις 40 ευρω να παρεις κατι ποιοτικο, θεωρω οτι δεν ειναι υπερβολη.
Για αυτο αλλωστε και δεν ποσταρουμε ακριβα μπουκαλια.
Δοκιμασε να πιεις 2 ποτηρια τη μια μερα απο ενα μπουκαλι των 20 ευρω και μετα απο 3 μερες δοκιμασε να πιεις 2 ποτηρια απο ενα μπουκαλι κοντα στα 40 ευρω, απο ενα green label ας πουμε.
Καμια σχεση, οχι μονο στη γευση αλλα και στην αισθηση που θα εχεις.
Μια δοκιμη θα σε πεισει.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.